Contacteer ons

Algemeen

Doutzen en haar man woest om coronatest bij kinderen: ‘Blijf van onze kinderen af!!!!’

Gepubliceerd

op

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn niet te spreken over het testen van jonge kinderen op corona. Aanleiding is de oproep van de gemeente Lansingerland om alle inwoners van 2 jaar en ouder te laten testen vanwege een uitbraak van de besmettelijkere Britse variant van het coronavirus. De geteste kinderen krijgen een dapperheidsdiploma.
NU.nl post eerder deze week op Instagram over de coronatests en het dapperheidsdiploma. Sunnery en Doutzen reageren woest! “Diep triest dit! Propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!!” tiert ze. En haar man schrijft: “Wow… Tenenkrommend!” Volgers reageren verdeeld op de felle kritiek van het koppel. “Inderdaad. Gewoon niet doen. Niet ethisch. Gruwelijk”, aldus iemand. Maar een ander valt het stel aan: “Omdat jij het er niet mee eens bent in het tenenkrommend?”


Doutzen en Sunnery zijn niet de enige BN’ers die zeer kritisch zijn over het coronabeleid en de vaccinaties. Afgelopen weekend gaf Kim Feenstra haar ongezouten mening over de publiekscampagne over de coronavaccinatie. Zo vindt ze de campagne ‘bagger’ en ‘kut’ en schreef onder meer: “Voelt eerder als een brainwash. Want als je je niet zou willen vaccineren? ‘Mag’ je dan straks ‘minder’ meedoen aan je ‘oude leven’ voor corona?”
De bekende ic-arts Diederik Gommers reageerde zondag live in Shownieuws op de corona-kritische Kim en de verlenging van de lockdown en dat gesprek met hem zie je in de video bovenaan het artikel.
Bron: Shownieuws Beeld; Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Heftig: Losgebroken politiepaard Eindhoven botst tijdens de coronarellen met oudere vrouw

Gepubliceerd

op

Door

Het losgebroken politiepaard dat zondagmiddag tijdens de coronarellen in Eindhoven door de stad rende, is op een oudere vrouw gebotst. Dat meldt de politie zondagavond.

De vrouw is in het ziekenhuis geopereerd. De politie heeft contact met de familie. De gewonde vrouw was volgens de politie niet betrokken bij de ongeregeldheden.
Op sociale media circuleerden beelden van het paard dat vanuit het centrum richting het stadion van PSV rende. Het witte paard ging in galop over de Mathildelaan.
Het beest nam de benen nadat het in het centrum tijdens een confrontatie met relschoppers onderuit ging op de gladde straatstenen. De berijder van het paard moest het paard laten gaan. Hij bracht het er zonder kleerscheuren van af.

Tijdens de rellen zette de politie verschillende middelen in, waaronder traangas. Ook waren er agenten te paard.

Vorige week ontstond er ook verontwaardiging over de verwonding van een politiepaard. Dat dier werd gewond tijdens geweld tijdens een verboden demonstratie op het Amsterdamse Museumplein.

Bron: De Telegraaf Beeld: Twitter

Lees verder

Algemeen

Heftige beelden: Losgebroken politiepaard met zwaar vuurwerk bekogeld in Eindhoven

Gepubliceerd

op

Door

In Telegram te zien hoe zwaar vuurwerk naar politiepaarden wordt gegooid in #Eindhoven. Twee politiepaarden gaan met ruiter en al onderuit. De politie gebruikte bij de operatie waterkanonnen. De demonstranten staken vuurwerk af. Minstens één vuurwerkbom ontplofte naast een passerende auto. Er wordt gezegd dat er vuurwerk naar politiepaarden werd gegooid. Als gevolg hiervan vielen ze samen met de berijder en iedereen.

Bovendien gooiden de relschoppers stenen naar de politie, en ze trokken stenen van de straat. Het geheel veroorzaakte sporen van vernieling in het centrum.

Lees verder

Algemeen

Heftige beelden van plundering Jumbo in Eindhoven

Gepubliceerd

op

Door

Op Twitter staan beelden van een groep mensen die tijdens de rellen in Eindhoven een Jumbo-supermarkt hebben geplunderd. Te zien is hoe enkele tientallen mensen de winkel binnenrennen en met koopwaar naar buiten komen.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: NOS Beeld: Still

Lees verder

Trending