Contacteer ons

Algemeen

Johan Derksen helemaal klaar met Ali B: “Ik word een beetje moe van Ali B

Gepubliceerd

op

Ali B is deze week behoorlijk door de mand gevallen als zelfbenoemde ‘knuffelmarokkaan’. Als de camera’s uitstaan blijkt hij helemaal niet zo leuk en gezellig te zijn zoals hij op televisie doet voorkomen. In een uitgelekte video is te zien hoe bizar agressief Ali zich gedraagt achter de schermen van The Voice en scheldt met woorden als t*fusfl*kker.

Vaker agressief

Johan Derksen heeft nu vernomen dat dit geen incident was. “Ik hoor nu uit welingelichte bron dat hij heel regelmatig dit soort woede-aanvallen heeft. Ik zit ook naar die Waylon te kijken en Waylon is een jongen van: tot hier, en dan slaat ‘ie je op de bek. En die bleef de rust zelve, van: daar komt hij weer met een woede-aanvalletje.”

Het masker van Ali is keihard gevallen, vindt Johan. “Dit was toch die man die altijd riep: ‘Ik ben aan het verbinden’? Het is gewoon een ontzettende hork, joh. Een geweldige paardenl*l. Al die mensen die op die stoelen zitten kunnen wat, behalve hij. Hij kan helemaal niks, behalve verbinden.”

Moe van Ali

De Veronica Inside-ster is helemaal klaar met Ali. “Ik word een beetje moe van Ali. Het is een over het paard getild mannetje, dat zichzelf ongelooflijk overschat met die rare rappies van hem.”

Albert Verlinde riep Peter van der Vorst, de tv-baas van RTL, eergisteren op om Ali op het matje te roepen. Eind vorig jaar lag hij ook al onder vuur, toen vanwege zijn gebruik van het scheldwoord fl*kker.

Fragment

Het fragment uit Veronica Inside:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Zien: Roxeanne Hazes heeft maling aan de mening van anderen en trekt haar shirtje omhoog

Gepubliceerd

op

Door

Roxeanne Hazes is helemaal klaar met de wereld waarin alles draait om perfectie. Wie tegenwoordig een beetje actief is op social media ziet immers alleen maar beeldschone dames voorbijkomen. Vaak gehuld in weinig bedekkende kleding, alleen maar gericht op het scoren van likes. Maar wanneer je deze dames bij wijze van spreken zou in kunnen leveren bij de lege flessen automaat in de lokale supermarkt zou je stinkend rijk kunnen worden. Zo ontzettend veel plastic troep zit er vaak in die zogenaamd afgetrainde lichamen verwerkt.

Daar lijkt Roxeanne Hazes dus in ieder geval voor te passen. De oudere zus van André Hazes kent sowieso weinig schaamte voor haar eigen lichaam en laat dat ook deze keer weer blijken. Op Instagram deelt ze een foto waarin ze haar shirt omhoog heeft getrokken en haar buik laat zien inclusief striae. “Hello, you beautiful badass b*tch”, schrijft Rox onder de foto. “Shoutout naar alle mensen die van zichzelf proberen te houden in een maatschappij die je vertelt dat niet te doen. I see you!”

Lees verder

Algemeen

Zien: Blonde vrouwtje draait helemaal door en sloopt heel de kebabzaak

Gepubliceerd

op

Door

Ook in Schotland kijkt niemand niet op of om als je na een avond doorzakken nog even een bezoekje brengt aan de kebab leverancier. Niets zo lekkers als half zat je gezicht in een broodje vol vlees, sla en te veel saus te duwen. Alleen heeft blijkbaar niet iedereen een vrolijke dronk. Vrouw uit de volgende video is alles behalve een leuk mens.

Gooien met eten, stampij maken en het gaat alleen maar van kwaad tot erger.

Lees verder

Algemeen

Wauw: Irene Schouten, één van Nederlands beste schaatsters heeft heerlijke foto’s voor ons!

Gepubliceerd

op

Door

Ze is een van de knapste sportvrouwen van ons land (#125 in de FHM500) en won vorige winter een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Mannen, trakteer jezelf op koek en zopie en give it up voor Irene Schouten! Zij is een Nederlands schaatsster die zowel op de langebaan (met name allround) als op de marathon en de inline-skates actief is. Ze schaatste in seizoen 2010/2011 voor Team Anker en tijdens de marathon in het team Timpaan met Maaike Vos en Corina Strikwerda. Sinds 2015 traint ze bij Jillert Anema in de ploeg Clafis, dat in 2018 is overgaan in Team easyJet. Zijn marathonschaatsploeg heet Team Royal A-ware. Van 2013 tot en met 2017 en 2019 werd zij Nederlands kampioen Massastart. In 2015 en 2019 werd ze Wereld Kampioen Massastart.

View this post on Instagram

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Lees verder

Trending