Contacteer ons

Algemeen

Katja Schuurman zwaar onder vuur door ‘racistisch’ nieuw programma

Gepubliceerd

op

Katja Schuurman haar volgers zijn woest. De actrice deelt op social media met trots haar promo video van haar nieuwe programma ‘Goed Fout’ op NPO3, maar krijgt voornamelijk kritiek en er ontstaan flinke discussies…

,,Dit, en prangender zaken, als seksisme, genderneutraliteit, racisme en kritiek op coronamaatregelen bespreken we in Goed Fout. Zonder moreel geheven vinger, maar mét een vette discussie.” schrijft Katja bij haar post op Instagram. In de video die zij post is te zien dat BN’ers zoals Jort Kelder en Martijn Koning moeten bepalen of je wel of geen spleetogen mag maken om Aziaten uit te beelden.

‘Laten we praten!’

,,Zonder ruzie, maar mét humor. Want hoever willen we gaan om elkaar niet te kwetsen? Wijs voortschrijdend inzicht versus doorslaan in woke hypercorrectheid. Laten we praten! En lachen.” sluit Schuurman mee af.

Vrijwel iedereen is geshockeerd blijkt uit de reacties onder de video. Omdat dit onderwerp voornamelijk door witte Nederlanders wordt beoordeeld die bij Katja haar show te gast zijn.

Felle kritiek

,,Best wel bijzonder om over dit soort zaken te praten met alleen witte (?) Mensen… hoe kunnen jullie nou zeggen of het goed is of niet??” schrijft een fan. Waarop Katja haar antwoord klaar heeft: ,,Vind je Edson wit? Of Lale Gül? Of Steven Brunswijk? Of Rayen Panday? Of de mensen uit ons publiek die aan het woord komen? Lieve mensen, zullen we proberen ons oordeel uit te stellen totdat we ons iets meer verdiept hebben?”

“WTF is dit?!”, schrijft een andere volger. En Katja reageert weer: ,,Kijk even morgen, dan kan je het zien. Is echt de moeite waard hoor.”

,,Jezus wat grappig zeg, racisme enzo, echt een licht onderwerp waar we met z’n allen gewoon om moeten kunnen lachen” reageer een andere volger sarcastisch.

Positief

Een kleine groep is positief over Katja’s nieuwe programma: ,,Poehee, alleen deze post lijkt dus alweer een item voor je programma te worden… Heftig hoor hoe iedereen zich tegenwoordig zo aangesproken voelt”, schrijft een fan. ,,Dank je. En ik ben het helemaal met je eens.” reageert Schuurman.

Lees verder

Algemeen

Patty onthult eerlijk: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

Gepubliceerd

op

Door

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat onlangs uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

,,Vijftig”
Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer
Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Lees verder

Algemeen

Zien: 54-jarige actrice Susan Visser ziet er dus nog altijd piekfijn uit in bikini

Gepubliceerd

op

Door

Susan Visser kreeg begin jaren 90 nationale bekendheid door haar rol van Dirkje in de comedy-serie In de Vlaamsche pot. Ze speelde deze rol toen ze nog studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Later speelde ze rollen in series als All Stars, Baantjer, de Buurtsuper en Spangen. Ook speelde ze Ina in de film Polleke. In 2005 kreeg ze een hoofdrol in de televisieserie Gooische Vrouwen, op Talpa, waarvan eind 2009 het vijfde en laatste seizoen werd uitgezonden, en in spin-off bioscoopfilm van deze serie. Haar loopbaan loopt dus flink op rolletjes!

Susan Visser heeft een prachtig figuur!

Ze mag dan 54 jaar oud zijn, daar zal menig man niet van wakker liggen gokken we. Susan ziet er namelijk nog steeds adembenemend goed uit:

Lees verder

Algemeen

Zien: De 19-jarige Elodie Kuijper is absoluut de heetste wielerchick van dit moment

Gepubliceerd

op

Door

In Nederland is er maar een sport echt heel erg populair en dat is voetbal. En dat terwijl er toch heus wel andere takken van sport zijn die interessant zijn om naar te kijken. We noemen bijvoorbeeld een wielrennen met wielerchick Puck Moonen. Nog nooit een grote koers gewonnen, maar zeker wel de populairste Nederlandse wielrenster op Instagram. Maar Puck heeft flinke concurentie gekregen wat ‘Knapste wielrenster van Nederland’ betreft!

Concurrentie ‘Knapste wielrenster van Nederland’

Maar er zijn zeker ook andere dames op de fiets die zichzelf een “wielerchick” mogen noemen. Maak kennis met de 19-jarige Elodie Kuijper.

Lees verder

Trending