Contacteer ons

Algemeen

Johan Derksen eerlijk: ‘Art Rooijakkers moet zijn bek houden’

Gepubliceerd

op

Johan Derksen ergert zich dood aan de uitspraken die Art Rooijakkers heeft gedaan over het directieteam van Talpa Network. De club van John de Mol is volgens Art namelijk veel te wit.

Art Rooijakkers heeft Talpa-bobo Paul Römer het vuur aan de schenen gelegd tijdens een radio-interview voor BNR. Hij confronteerde de tv-baas er onder meer mee dat het team van John de Mol wel heel homogeen is. “Het zijn allemaal witte, heteroseksuele mannen van middelbare leeftijd.”

Nietszeggende Art

Wat een geklets, vindt Johan. Hij ging gisteren in Veronica Inside helemaal los op RTL-ster Art. “Nou ja kijk, Art Rooijakkers is geen onvriendelijke man, maar ik heb die man nog nooit van zijn leven op een mening ofzo kunnen betrappen. Hij maakt ook allemaal van die vriendelijke nietszeggende programmaatjes en plotseling is er wat voorgevallen blijkbaar en wordt de directie van Talpa kwalijk genomen dat het witte mannen zijn.”

Hij wordt doodziek van de kritiek op witte mannen. “Dat is de grote trend, hè? Je moet zwarte mannen, homofiele- en transgendermannen hebben. Wij hebben nou toevallig witte heteromannen, waar ik niet zo ongelukkig mee ben. Dan zeg ik: Art Rooijakkers, hou je bek joh.”

Oude wijf

Johan krijgt het bloedheet van al het ‘gedram’ over inclusiviteit. “Wij hebben jarenlang bij RTL gezeten met een directie die bestond uit homo’s, daar heb ik toch ook nooit wat van gezegd?”

“Het zal me een worst zijn of ze homo, hetero, wit of zwart zijn. Daar moet dat oude wijf zich niet mee bemoeien. Hij moet gewoon dat programma voor huisvrouwen blijven maken. Als hij mij een plezier wil doen, houdt hij zijn mond. Het komt er ook niet overtuigend uit, uit die bek voor hem.”

Fragment

Johan valt Art aan:

Lees verder

Algemeen

Patty onthult eerlijk: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

Gepubliceerd

op

Door

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat onlangs uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

,,Vijftig”
Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer
Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Lees verder

Algemeen

Zien: 54-jarige actrice Susan Visser ziet er dus nog altijd piekfijn uit in bikini

Gepubliceerd

op

Door

Susan Visser kreeg begin jaren 90 nationale bekendheid door haar rol van Dirkje in de comedy-serie In de Vlaamsche pot. Ze speelde deze rol toen ze nog studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Later speelde ze rollen in series als All Stars, Baantjer, de Buurtsuper en Spangen. Ook speelde ze Ina in de film Polleke. In 2005 kreeg ze een hoofdrol in de televisieserie Gooische Vrouwen, op Talpa, waarvan eind 2009 het vijfde en laatste seizoen werd uitgezonden, en in spin-off bioscoopfilm van deze serie. Haar loopbaan loopt dus flink op rolletjes!

Susan Visser heeft een prachtig figuur!

Ze mag dan 54 jaar oud zijn, daar zal menig man niet van wakker liggen gokken we. Susan ziet er namelijk nog steeds adembenemend goed uit:

Lees verder

Algemeen

Zien: De 19-jarige Elodie Kuijper is absoluut de heetste wielerchick van dit moment

Gepubliceerd

op

Door

In Nederland is er maar een sport echt heel erg populair en dat is voetbal. En dat terwijl er toch heus wel andere takken van sport zijn die interessant zijn om naar te kijken. We noemen bijvoorbeeld een wielrennen met wielerchick Puck Moonen. Nog nooit een grote koers gewonnen, maar zeker wel de populairste Nederlandse wielrenster op Instagram. Maar Puck heeft flinke concurentie gekregen wat ‘Knapste wielrenster van Nederland’ betreft!

Concurrentie ‘Knapste wielrenster van Nederland’

Maar er zijn zeker ook andere dames op de fiets die zichzelf een “wielerchick” mogen noemen. Maak kennis met de 19-jarige Elodie Kuijper.

Lees verder

Trending