Contacteer ons

Algemeen

Rachel Hazes haalt uit: ‘Nederland ziet niet hoe hard ik werk’

Gepubliceerd

op

Rachel Hazes vindt het vervelend dat bij de mensen in Nederland het beeld heerst alsof ze lekker zit te rentenieren van alle Hazes-miljoenen. Ze is een hardwerkende vrouw, vertrouwt ze de Party toe.

De inmiddels in Barcelona woonachtige Rachel heeft de pers niet bepaald mee. Ze haalde rond de kerst het nieuws toen ze op Instagram opschepte met alle kerstinkopen die ze bij de peperdure modezaken Gucci en Burberry had gedaan. “Gefeliciteerd, zou de tassen nog iets beter in beeld zetten”, zeiden haar kritische volgers.

Voldaan-moe

Inmiddels heeft Rachel het idee dat Nederland haar gewoon niet zo goed snapt. Ze doet nog steeds alle dingetjes die te maken hebben met haar overleden liefdespartner André Hazes en bovendien is ze druk bezig met het schrijven van een boek, waarin ze onder meer Evert Santegoeds gaat afslachten.

Rachel vertelt: “Ik ben ’s avonds wel moe, maar wel voldaan-moe, begrijp je wat ik bedoel? Ik ga met een tevreden gevoel slapen over wat er die dag allemaal is gebeurd en gedaan, en de volgende dag sta ik met frisse zin weer op.”

Rachel verft uitgroei zelf

Het leven van Rachel blijkt helemaal niet over rozen te gaan. “Afgelopen nacht was het pas 03.00 uur toen ik in bed lag, maar om 07.00 uur gaat wél mijn wekker. En dat zien de mensen dan niet, hoe hard je werkt. Ze zien me op tv of in een weekblad, maar wel altijd met gelakte nageltjes en een keurig kapsel.”

De mensen weten niet welke hel er achter die gelakte nageltjes en dat keurige kapsel zit. “Dat ik zelf mijn uitgroei aan het verven ben, ziet niemand”, briest Rachel. “Mensen zijn vaak bevooroordeeld, maar ze weten helemaal niet waar ze over praten.”

‘Interesseert me NIKS!’

Jeetje zeg, ze heeft toch eigenlijk ook wel een punt. Die vrouw verft gewoon zelf haar haar. Laat haar eens met rust! “Gek genoeg went het, alle kritiek en beledigingen en oordelen van mensen. Je leert ermee omgaan.”

Tot slot laat Rachel weten dat de mening van Nederland haar niet eens meer raakt. “Ja joh, het interesseert me helemaal níks meer.”

Fijn, dan is dat probleem ook weer opgelost.

Lees verder

Algemeen

Patty onthult eerlijk: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

Gepubliceerd

op

Door

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat onlangs uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

,,Vijftig”
Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer
Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Lees verder

Algemeen

Zien: 54-jarige actrice Susan Visser ziet er dus nog altijd piekfijn uit in bikini

Gepubliceerd

op

Door

Susan Visser kreeg begin jaren 90 nationale bekendheid door haar rol van Dirkje in de comedy-serie In de Vlaamsche pot. Ze speelde deze rol toen ze nog studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Later speelde ze rollen in series als All Stars, Baantjer, de Buurtsuper en Spangen. Ook speelde ze Ina in de film Polleke. In 2005 kreeg ze een hoofdrol in de televisieserie Gooische Vrouwen, op Talpa, waarvan eind 2009 het vijfde en laatste seizoen werd uitgezonden, en in spin-off bioscoopfilm van deze serie. Haar loopbaan loopt dus flink op rolletjes!

Susan Visser heeft een prachtig figuur!

Ze mag dan 54 jaar oud zijn, daar zal menig man niet van wakker liggen gokken we. Susan ziet er namelijk nog steeds adembenemend goed uit:

Lees verder

Algemeen

Zien: De 19-jarige Elodie Kuijper is absoluut de heetste wielerchick van dit moment

Gepubliceerd

op

Door

In Nederland is er maar een sport echt heel erg populair en dat is voetbal. En dat terwijl er toch heus wel andere takken van sport zijn die interessant zijn om naar te kijken. We noemen bijvoorbeeld een wielrennen met wielerchick Puck Moonen. Nog nooit een grote koers gewonnen, maar zeker wel de populairste Nederlandse wielrenster op Instagram. Maar Puck heeft flinke concurentie gekregen wat ‘Knapste wielrenster van Nederland’ betreft!

Concurrentie ‘Knapste wielrenster van Nederland’

Maar er zijn zeker ook andere dames op de fiets die zichzelf een “wielerchick” mogen noemen. Maak kennis met de 19-jarige Elodie Kuijper.

Lees verder

Trending