Contacteer ons

Algemeen

René le Blanc boos over haatreacties

Gepubliceerd

op

Waar Gordon boos is over de haatreacties onder artikelen van RTL Boulevard, is René le Blanc boos over de haatreacties onder artikelen van SBS Shownieuws. Dat is te lezen in de Beau Monde.

Gordon was in februari niet alleen boos over grensoverschrijdende reacties op Mediacourant, maar ook over reacties op de Facebook-pagina van RTL Boulevard. “Die hebben een Facebook-pagina waar ze de meest vreselijke dingen op laten staan. Die kunnen ook redigeren, weet je wel”, klaagde de entertainer bij Frank Dane op Radio 538.

Shownieuws

Bij Shownieuws letten ze echter ook niet op, klinkt nu uit het René le Blanc-kamp. “Zeker na de eerste uitzending (van Ik Geloof In Mij, red.) heb ik een hoop bagger over me heen gekregen. Als mensen roepen dat je afgeschoten moet worden, vraag je je af waar je aan begonnen bent. Ik Geloof In Mij is tv met een knipoog, maar niet iedereen ziet die knipoog”, zegt hij.

Zijn vrouw Jolanda voegt daaraan toe: “Van die toetsenbordridders die op iedereen commentaar leveren. Op de site van Shownieuws krijgen wij er regelmatig van langs, maar andere sterren ook; Tooske Ragas, Anouk Smulders. Dan staat er onder een artikel dat ze k-wijven zijn.”

Luie alcoholist

Alle BN’ers hebben last van die kritische commentaren, merkt Jolanda. “Iedereen die bekend is krijgt negativiteit over zich heen.”

René: “Bij De 5 Uur Show was afgesproken dat ik niet zou zingen, om de andere jongens van Ik Geloof In Mij, die ook aanwezig waren, een kans te geven. Met een glaasje champagne keek ik toe. Dan lees ik de volgende dag dat ik een luie alcoholist ben.”

René als trol

Waarom gaan René en Jolanda op hun vrije zondagmiddag niet eens lekker op Twitter en Facebook om al die trollen aan te pakken? Ah, daar heeft Jolanda al aan gedacht. “Ik denk er wel eens over om een fake account aan te maken en lekker terug te gaan trollen. Iedereen afzeiken die ons afzeikt.”

Ze zijn het goed zat met z’n tweeën. “Soms doet commentaar pijn. Alle nuance ontbreekt.”

Lees verder

Algemeen

Patty onthult eerlijk: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

Gepubliceerd

op

Door

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat onlangs uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

,,Vijftig”
Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer
Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Lees verder

Algemeen

Zien: 54-jarige actrice Susan Visser ziet er dus nog altijd piekfijn uit in bikini

Gepubliceerd

op

Door

Susan Visser kreeg begin jaren 90 nationale bekendheid door haar rol van Dirkje in de comedy-serie In de Vlaamsche pot. Ze speelde deze rol toen ze nog studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Later speelde ze rollen in series als All Stars, Baantjer, de Buurtsuper en Spangen. Ook speelde ze Ina in de film Polleke. In 2005 kreeg ze een hoofdrol in de televisieserie Gooische Vrouwen, op Talpa, waarvan eind 2009 het vijfde en laatste seizoen werd uitgezonden, en in spin-off bioscoopfilm van deze serie. Haar loopbaan loopt dus flink op rolletjes!

Susan Visser heeft een prachtig figuur!

Ze mag dan 54 jaar oud zijn, daar zal menig man niet van wakker liggen gokken we. Susan ziet er namelijk nog steeds adembenemend goed uit:

Lees verder

Algemeen

Zien: De 19-jarige Elodie Kuijper is absoluut de heetste wielerchick van dit moment

Gepubliceerd

op

Door

In Nederland is er maar een sport echt heel erg populair en dat is voetbal. En dat terwijl er toch heus wel andere takken van sport zijn die interessant zijn om naar te kijken. We noemen bijvoorbeeld een wielrennen met wielerchick Puck Moonen. Nog nooit een grote koers gewonnen, maar zeker wel de populairste Nederlandse wielrenster op Instagram. Maar Puck heeft flinke concurentie gekregen wat ‘Knapste wielrenster van Nederland’ betreft!

Concurrentie ‘Knapste wielrenster van Nederland’

Maar er zijn zeker ook andere dames op de fiets die zichzelf een “wielerchick” mogen noemen. Maak kennis met de 19-jarige Elodie Kuijper.

Lees verder

Trending