Contacteer ons

Algemeen

Jaren na aanzoek: de ware reden dat Heleen van Royen nog niet getrouwd is met jonge partner.

Gepubliceerd

op

De 22 jaar jongere Bart Meeldijk vroeg grote liefde Heleen van Royen (56) zeven jaar geleden op het dakterras van haar huis in Portugal ten huwelijk. Maar nog altijd hebben de twee hun geloftes niet afgelegd. Waarom niet?

De schoonvader van Heleen van Royen was niet bepaald blij met de komst van de schrijfster in het leven van zijn zoon. Samen met zijn vrouw had hij grote twijfels over haar intenties. ‘Ze dachten dat ze mij zou gebruiken als marketingtruc. Dat ze me zou verslinden en daarna met een gebroken hart zou achterlaten,’ vertelt Heleens verloofde Bart Meeldijk in Elegance.

Ondergang

Volgens Barts vader zou Heleen zijn ondergang worden. Bart had het daar moeilijk mee. Maar hij koos onvoorwaardelijk voor Heleen. Drie maanden na hun ontmoeting gingen ze voor het eerst samen op vakantie. ‘De keuze om met zijn tweeën op vakantie te gaan was tegen alles en iedereen in,’ zegt Heleen. ‘Wij hadden het leuk samen en het feit dat we 22 jaar schelen, was ons probleem, niet dat van hen.’ Het stel groeide hierdoor zelfs dichter naar elkaar toe. ‘Dat iedereen zo tegen ons inging, had een averechts effect. Het werd steeds meer wij tweeën tegen de rest.’

Acceptatie

Het duurde nog een aantal maanden voordat hun familie de relatie accepteerde. Want ook de kinderen van Heleen waren niet blij met Bart, die niet veel ouder is dan zijzelf. Dochter Olivia kwam wel naar de boekpresentatie van haar moeder, waar Bart optrad. ‘Haar vriendinnen vonden de gasten van de band heel leuk,’ vertelt Heleen in het Elegance-dubbelinterview. ‘Ze had niet verteld dat haar moeder met een van hen ging, dat arme kind schaamde zich dood.’ Vrijwel niemand geloofde dat de relatie tussen Heleen en Bart stand zou houden.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Algemeen

Patty onthult eerlijk: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

Gepubliceerd

op

Door

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat onlangs uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

,,Vijftig”
Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer
Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Lees verder

Algemeen

Zien: 54-jarige actrice Susan Visser ziet er dus nog altijd piekfijn uit in bikini

Gepubliceerd

op

Door

Susan Visser kreeg begin jaren 90 nationale bekendheid door haar rol van Dirkje in de comedy-serie In de Vlaamsche pot. Ze speelde deze rol toen ze nog studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Later speelde ze rollen in series als All Stars, Baantjer, de Buurtsuper en Spangen. Ook speelde ze Ina in de film Polleke. In 2005 kreeg ze een hoofdrol in de televisieserie Gooische Vrouwen, op Talpa, waarvan eind 2009 het vijfde en laatste seizoen werd uitgezonden, en in spin-off bioscoopfilm van deze serie. Haar loopbaan loopt dus flink op rolletjes!

Susan Visser heeft een prachtig figuur!

Ze mag dan 54 jaar oud zijn, daar zal menig man niet van wakker liggen gokken we. Susan ziet er namelijk nog steeds adembenemend goed uit:

Lees verder

Algemeen

Zien: De 19-jarige Elodie Kuijper is absoluut de heetste wielerchick van dit moment

Gepubliceerd

op

Door

In Nederland is er maar een sport echt heel erg populair en dat is voetbal. En dat terwijl er toch heus wel andere takken van sport zijn die interessant zijn om naar te kijken. We noemen bijvoorbeeld een wielrennen met wielerchick Puck Moonen. Nog nooit een grote koers gewonnen, maar zeker wel de populairste Nederlandse wielrenster op Instagram. Maar Puck heeft flinke concurentie gekregen wat ‘Knapste wielrenster van Nederland’ betreft!

Concurrentie ‘Knapste wielrenster van Nederland’

Maar er zijn zeker ook andere dames op de fiets die zichzelf een “wielerchick” mogen noemen. Maak kennis met de 19-jarige Elodie Kuijper.

Lees verder

Trending