Contacteer ons

Algemeen

Roxeanne Hazes en Monique Westenberg gaan met elkaar

Gepubliceerd

op

De liefde tussen André Hazes en Monique Westenberg mag dan voorbij zijn, Roxeanne Hazes is wél nog altijd gek op haar ex-schoonzusje. De twee genoten woensdag met hun gezin van een bezoek aan de geitenboerderij.

„Op de boerderie”, schrijft Monique bij de foto waarop zijzelf, haar zoontje André,  Roxeanne, haar vriend Erik en hun zoontje Fender te zien zijn. „Love you”, reageert Rox onder de foto. „Laat ze maar vast goed oefenen voor als we later met elkaar op een boerderij wonen”, schrijft de blondine bovendien bij een foto van de twee kereltjes.
Het is dankzij Monique dat Roxeanne en André elkaar – na vijf jaar geen contact te hebben gehad – afgelopen zomer weer in de armen sloten. Sindsdien hebben ook hun kinderen heel wat tijd doorgebracht samen. Ook Rox en Mo hebben sindsdien een bijzondere band. Zo dromen ze ervan later samen op een boerderij te wonen en liet Roxeanne als eens weten Monique als een zus te zien. „Ik kan ongelooflijk goed met Monique. Ze is niet alleen een zus, maar ook een vriendin. Dat is gewoon heel erg fijn.”
De zanger maakte vorige maand bekend dat zijn relatie met Monique definitief voorbij is. Hij hintte destijds op een mogelijke relatie met de 25-jarige Sarah van Soelen, maar stelde dat hun contact vooralsnog alleen vriendschappelijk was. Dinsdagavond gaf de zanger aan tafel bij Beau echter schoorvoetend toe dat hij toch ’wel gek op dat meisje’ is.

Lees verder

Algemeen

Patty onthult eerlijk: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

Gepubliceerd

op

Door

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat onlangs uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

,,Vijftig”
Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer
Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Lees verder

Algemeen

Zien: 54-jarige actrice Susan Visser ziet er dus nog altijd piekfijn uit in bikini

Gepubliceerd

op

Door

Susan Visser kreeg begin jaren 90 nationale bekendheid door haar rol van Dirkje in de comedy-serie In de Vlaamsche pot. Ze speelde deze rol toen ze nog studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Later speelde ze rollen in series als All Stars, Baantjer, de Buurtsuper en Spangen. Ook speelde ze Ina in de film Polleke. In 2005 kreeg ze een hoofdrol in de televisieserie Gooische Vrouwen, op Talpa, waarvan eind 2009 het vijfde en laatste seizoen werd uitgezonden, en in spin-off bioscoopfilm van deze serie. Haar loopbaan loopt dus flink op rolletjes!

Susan Visser heeft een prachtig figuur!

Ze mag dan 54 jaar oud zijn, daar zal menig man niet van wakker liggen gokken we. Susan ziet er namelijk nog steeds adembenemend goed uit:

Lees verder

Algemeen

Zien: De 19-jarige Elodie Kuijper is absoluut de heetste wielerchick van dit moment

Gepubliceerd

op

Door

In Nederland is er maar een sport echt heel erg populair en dat is voetbal. En dat terwijl er toch heus wel andere takken van sport zijn die interessant zijn om naar te kijken. We noemen bijvoorbeeld een wielrennen met wielerchick Puck Moonen. Nog nooit een grote koers gewonnen, maar zeker wel de populairste Nederlandse wielrenster op Instagram. Maar Puck heeft flinke concurentie gekregen wat ‘Knapste wielrenster van Nederland’ betreft!

Concurrentie ‘Knapste wielrenster van Nederland’

Maar er zijn zeker ook andere dames op de fiets die zichzelf een “wielerchick” mogen noemen. Maak kennis met de 19-jarige Elodie Kuijper.

Lees verder

Trending