Contacteer ons

Algemeen

Zware dag voor Martien Meiland

Gepubliceerd

op

Op deze druiligere dag heeft Martien het maar druk. Hij heeft besloten om samen met Erica de fanmail te beantwoorden. Aangezien hun fanbase steeds groter wordt, valt deze taak de voormalig kasteelheer zwaarder dan gedacht.

Fanmail

‘Hallo lieve mensen, lieve fans, verwelkomt hij iedereen op Instagram. Martien vindt het maar een druiligere dag en besloot daarom een taak op te pakken. ‘Erica en ik zijn nog volop kaarten aan het schrijven. Maar kijk die bak met kaarten! Honderden kaarten,’ herhaalt hij nogmaals.

Jaren schrijfwerk

‘Je begrijpt we kunnen niet iedereen een kaart terugsturen, dat is zoveel werk dan zitten we hier nog jaren te schrijven. ‘Nou ja jaren, oke…’, nuanceert hij de boel. ‘Dus ja helaas, je mag van geluk spreken als je nog een kaart krijgt,’ sneert hij lichtjes naar zijn fans.

Veel sterkte

Wel wenst hij iedereen, ondanks het vreselijke weer, nog een fijne dag toe. Ondanks de harde opmerking snappen de Meiland fans heel goed dat Martien en Erica niet iedereen een kaartje terugsturen als bedankje. ‘Vind het al knap dat jullie zo druk zijn met die kaarten. Kan het helemaal voorstellen dat dit niet te doen is… succes!’ en Lekker op eigen tempo Martien’, valt er onder de post te lezen. Collega Viktor Brand moet er hartelijk om lachen en zegt ‘zet ‘m op!’

De tekst gaat verder onder de video

Nieuw stulpje

Dinsdag werd bekend dat de Meilandjes een nieuw stulpje in hun geliefde Noordwijk hebben gekocht. Niles Vandenberg, de drummer van Kensington, heeft zijn villa in Noordwijk verkocht aan de familie Meiland. Dat vertelde de drummer dinsdagochtend in De 538 Ochtendshow aan presentator Frank Dane. Martien en Erica hebben flink wat geld betaald voor hun nieuwe stulpje. De vraagprijs was 2.695.000 euro, dat hebben de Chateau Meiland-sterren er ook voor neergeteld.

Bron: Instagram, Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

Patty onthult eerlijk: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

Gepubliceerd

op

Door

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat onlangs uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

,,Vijftig”
Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer
Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Lees verder

Algemeen

Zien: 54-jarige actrice Susan Visser ziet er dus nog altijd piekfijn uit in bikini

Gepubliceerd

op

Door

Susan Visser kreeg begin jaren 90 nationale bekendheid door haar rol van Dirkje in de comedy-serie In de Vlaamsche pot. Ze speelde deze rol toen ze nog studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Later speelde ze rollen in series als All Stars, Baantjer, de Buurtsuper en Spangen. Ook speelde ze Ina in de film Polleke. In 2005 kreeg ze een hoofdrol in de televisieserie Gooische Vrouwen, op Talpa, waarvan eind 2009 het vijfde en laatste seizoen werd uitgezonden, en in spin-off bioscoopfilm van deze serie. Haar loopbaan loopt dus flink op rolletjes!

Susan Visser heeft een prachtig figuur!

Ze mag dan 54 jaar oud zijn, daar zal menig man niet van wakker liggen gokken we. Susan ziet er namelijk nog steeds adembenemend goed uit:

Lees verder

Algemeen

Zien: De 19-jarige Elodie Kuijper is absoluut de heetste wielerchick van dit moment

Gepubliceerd

op

Door

In Nederland is er maar een sport echt heel erg populair en dat is voetbal. En dat terwijl er toch heus wel andere takken van sport zijn die interessant zijn om naar te kijken. We noemen bijvoorbeeld een wielrennen met wielerchick Puck Moonen. Nog nooit een grote koers gewonnen, maar zeker wel de populairste Nederlandse wielrenster op Instagram. Maar Puck heeft flinke concurentie gekregen wat ‘Knapste wielrenster van Nederland’ betreft!

Concurrentie ‘Knapste wielrenster van Nederland’

Maar er zijn zeker ook andere dames op de fiets die zichzelf een “wielerchick” mogen noemen. Maak kennis met de 19-jarige Elodie Kuijper.

Lees verder

Trending