Contacteer ons

Algemeen

Zangeres Maan is het zat: ‘Nee is nee’

Gepubliceerd

op

Maan de Steenwinkel is er helemaal klaar mee. Op Instagram legt ze uit waarom ze precies haar nieuwe nummer ‘Nee is Nee’ heeft geschreven…
De zangeres wil dat meisjes zich niet langer onveilig voelen op straat of ongewenst worden aangeraakt in clubs. Daarom is ze samen met Bente in de pen gekropen en heeft ze ‘Nee is Nee’ geschreven. “Omdat we in gesprek gingen met elkaar over momenten die we alle twee hebben meegemaakt. Wanneer we ons niet chill voelden op straat of onveilig, mensen ongevraagd rare reacties gingen geven, dingen gingen naroepen of dat er ongevraagd aan je wordt gezeten in clubs. Gewoon dingen die echt niet oké zijn en niet kunnen.”
“Ik had het er daarna over met vriendinnetjes en bij hen kwamen ook zoveel verhalen omhoog, waarin zij allemaal hetzelfde hebben meegemaakt”, vervolgt ze. “Ik denk daarom dat het zo belangrijk is dat we dit gesprek open gooien. Dat ze weten: onze grens is onze grens en daar ga je niet overheen!”
“We hopen ook met dit liedje mensen te inspireren om hun grenzen aangegeven”, aldus Maan. “Het is ook belangrijk dat er naar die grens wordt geluisterd. Dat als je nee hoort, dat het ook nee is. Want dit is jouw lijf, jij bent de baas over en jij maakt de regels uit.”


Maan krijgt veel steun in de reacties op het bericht. Zo schrijven fans dat zij zich erg in de tekst kunnen herkennen en het stoer vinden dat Maan zich zo uitspreekt. “Zo’n mooi en puur nummer vind ik het! Echt super mooi dat jullie hier een liedje over hebben gemaakt”, laat een superfan bijvoorbeeld weten.

Lees verder

Algemeen

Wesley Sneijders “dikzak” genoemd door TV-commentator

Gepubliceerd

op

Door

Wesley Sneijders is sinds hij gestopt is als profvoetballer iets gegroeid in de breedte. Iets waar de ‘Vlaamse Sporza’-commentator even van schrikt.

Sterker nog, hij herkende de oud-voetballer niet eens.
<h2>Aangekomen</h2>
Wesley kwam in beeld tijdens het afscheid van zijn oud-ploeggenoot de 37-jarige Goran Pandev (Noord-Macedonië). ‘Is dat Wesley Sneijder? Die heeft niet veel getraind de laatste tijd’, zegt hij lachend.


<h2>Yolanthe</h2>
Wesley is de laatste tijd weer vaker te zien op de televisie nu Oranje meedoet in het EK geeft hij vaak commentaar bij de NOS. Daarnaast heeft hij op dit moment een belangrijk doel voor ogen: zijn ex Yolanthe voor zich terugwinnen.
<h2>Belangrijkste doel</h2>
‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. Maar ik zal er hard voor moeten knokken’, zei hij in een interview met Frank Evenblij in Villa Oranje.

Lees verder

Algemeen

Nieuw binnen: man maakt video als hij lichaam Jurgen C. aantreft, hier de beelden:

Gepubliceerd

op

Door

“Wansmakelijk en verwerpelijk.” De Belgische minister van Justitie Van Quickenborne is boos over de verspreiding van beelden van het lichaam van Jürgen Conings, de militair die dreigde mensen aan te vallen. Zijn lichaam werd gisteren gevonden in een bos in de Vlaamse provincie Limburg.

Justitie was al een onderzoek begonnen naar iemand, mogelijk een jager, die de videobeelden en foto’s had verkocht aan een Duits mediabedrijf. Het gaat om een strafonderzoek voor schending van het recht op onder meer privacy.

Hieronder een tweet waarin de beelden te zien zijn:

Lees verder

Algemeen

Sarah van Soelen heeft het zwaar met ‘bloedirritante’ André Hazes in bed

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes heeft medelijden met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen vanwege een ‘bloedirritante’ gewoonte van hem. De volkszanger kan niet tegen stilte. ‘Ook ‘s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik <i>Planet Earth</i> of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah.’</p>
Dat schrijft Hazes (27) in zijn nieuwe column voor <i>Veronica Superguide</i>. Hij schrijft dat hij tegenwoordig niet kan wachten om zijn ‘fijne bed’ in te duiken naast de 25-jarige Van Soelen. ‘Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging. Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje’, schrijft Hazes.
Wat hij dan wel doet? Eens per week verruilen Hazes en zijn lief hun joggingpakken voor een ‘opgedofte’ outfit. ‘Zij sportief-sexy, of in jurkje en op hoge hakken als we naar een restaurant gaan. Ik in pak. Witte blouse eronder, lekker fris, gouden ringen, kettingen en armbanden om, een opvallende riem. Als het glanst en glittert, is het goed’, aldus Hazes. Zo zitten de eerste avondjes uit er al op, bij twee chique restaurants in Rotterdam.</p>

Daarna, geeft de zanger toe, hangt hij wel extra in de gewichten om de calorieën er weer af te werken. Dan gaat hij wel tot het gaatje, want het is ‘genieten’ als hij dagen kromloopt van de pijn.

Lees verder

Trending