Contacteer ons

Laatste Nieuws

André Hazes gaat uit zijn plaat: ‘Ooit kom jij de verkeerde tegen!’

Gepubliceerd

op

André Hazes jr. is helemaal uit zijn plaat gegaan tegen roddelinsider FawryNotSawry, het valse digizusje van Albert Verlinde. André waarschuwt Fawry dat hij ooit nog eens de verkeerde tegen zal komen.

De populariteit van André staat behoorlijk onder druk vanwege zijn narcistische gedrag en zijn omgang met vrouwen. De volkszanger en zijn familie zijn voer voor de showmedia, die dagelijks meerdere Hazes-nieuwtjes over het volk uitspuwen. Fawry profiteert daar ook van en moedigt het geruzie binnen de Hazes-familie dan ook van harte aan.

Sarah zwanger?

Fawry volgt ook de romance van André met zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen op de voet. Hij mengde zich onlangs in de geruchten over haar eventuele zwangerschap. “Er gingen geruchten dat Sarah van Soelen zwanger zou zijn en ik dacht bij mezelf: dat kán niet waar zijn, die gaan nét met elkaar”, vertelt hij in de YouTube-show de RoddelLoog.

Het zou vreselijk zijn voor Sarah, aangezien we allemaal weten dat ook zij vroeg of laat wordt gedumpt, aldus Fawry. “Natuurlijk gaat alles in de fast train met die mensen, dus ik dacht: dat is gewoon zielig, ook omdat ze binnenkort dan alleenstaande moeder wordt en dat gun je haar ook niet.”

Honderd procent

Sarah bleek uiteindelijk niet zwanger. “Ik heb dus van een insider gehoord die heel dichtbij staat dat ze honderd procent niet zwanger is, dus ik had op mijn Instagram gezet: ‘Jongens, ik heb van een insider gehoord dat Sarah van Soelen niet zwanger is. Ik zou het ook een beetje te snel vinden.’ Dat is letterlijk wat ik heb gezegd.”

Daar sloeg André op aan. Kennelijk volgt hij ook het roddelaccount van FawryNotSawry. “Dat is al algemeen bekend, want hij zit elke dag te loeren, prima. Maar toen had hij me ook een berichtje gestuurd uit het niets.”

Woest berichtje

André liet Sawry het volgende weten in een woest privéberichtje op Instagram: “Ben je nooit bang dat je een verkeerde treft met je aannames en verhalen zomaar verspreiden? Ik pik het wel want het slaat nergens op, maar ooit kom je een verkeerde tegen…”

Fawry is verbaasd. “Zomaar uit het niets!”

Aandachtstrekker

Dat André hierover valt, verbaast Fawry en zijn RoddelLoog-collega René Watzema enorm. René: “Dat is natuurlijk een beetje gek, want hij leeft hiervoor.”

Fawry: “Hij gaat met f*cking fotografen op vakantie, waar heb je het over?”

René: “Dit is gewoon een beetje uitlokken. Moeten we dit zien als een dreigement?”

Fawry: “Een dreigement weet ik niet, maar ik vind het een beetje treurig als je zoiets gaat sturen, ook omdat ik nog nooit iets heel slechts over die twee heb gezegd.”

Nou ja, buiten Fawry’s voorspelling over hun relatie om dan. “Die twee, geloof me: over vier maanden is het sprookje uit. Dat is toch altijd zo bij hem?”

RoddelLoog

De RoddelLoog kunt u onderstaand bekijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Laatste Nieuws

Johan Derksen deelt tragische overlijden Genee

Gepubliceerd

op

Door

De vader van presentator Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden. In De Oranjezomer staat Johan Derksen maandagavond kort stil bij het tragische incident.

„Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken, dus het is nu niet zo gepast”, vertelt Derksen aan het begin van de uitzending. „Zijn moeder is van de trap gevallen en raakte bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden en die heeft toen een hartinfarct gekregen. Hij is intussen overleden. Dus, ik vind dat Wilfred even met rust moet worden gelaten.”
Eerder op de middag bevestigde een woordvoerder van Talpa Network het overlijden aan Shownieuws. „De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie. „De nabestaanden hebben behoefte aan privacy in deze moeilijke periode.”
Genee was de afgelopen weken dagelijks te zien als presentator van het SBS6-programma De Oranjezomer. Collega Hélène Hendriks neemt in verband met Genees vakantie sinds zaterdag de honneurs waar.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending