Contacteer ons

Algemeen

Rachel Hazes: ‘Zelfmoord door Pestgedrag’

Gepubliceerd

op

Rachel Hazes heeft in een uitgebreid bericht gereageerd op een pittige column van Angela de Jong. Niet alleen nodigt ze haar uit voor een kop thee, ze wijst haar ook op de gevaren van dit soort ’pestgedrag’.

In haar column eerder deze week zette Angela de Jong uiteen waarom Nederland André, Sarah en Rachel ’uitkotst’. „Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens”, pende ze neer. „Je moet niet onderschatten hoe het overkomt dat je daar nu staat te jubelen over je verliefdheid en het barbiepop-influencertje waar je naast mag lopen, terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander.” Ook stelde ze dat Rachel ’bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen’.
Uitspraken die allerminst goed vielen bij Rachel, waardoor ze besloot een brief terug te schrijven aan de columniste. „Ik hoorde dat je weer eens los ging over de familie Hazes in je column in het AD. Daarom wil ik je graag te woord staan. Als jij binnenkort in de buurt bent van Amstelveen lijkt het mij enig als je dan bij langskomt in wat jij ’mijn theewinkeltje’ noemt. Dan kun je zelf zien dat het niet ’bijbeunen’ is wat we doen, maar zwaar aanpoten. We hebben 150 tot 200 formules, frisse thee tot zoete thee, helaas niets zuurs, maar dat heb je ook niet nodig”, sneert ze.

Pestgedrag
Ze benadrukt bovendien dat de zaken zo goed gaan, dat ze al bezig is met een tweede bar in Barcelona. „Leuk hè, dat het zo goed gaat!”, vervolgt Rachel. „En meid, als jij mij graag gratis advies wil geven, mag ik dat ook aan jou geven. Probeer je eens te verdiepen in de medemens voordat je dingen gaat tikken. Of iemand nou dik is of dun, opgespoten lippen heeft, LGBTI is, of als iemand af en toe onder de zonnebank gaat: joh, op basis waarvan moet je daar dan een oordeel op vellen? Leven en laten leven.”
Volgens de onderneemster heeft Angela niet door wat voor een effect haar uitspraken kunnen hebben. „Wij kunnen wel tegen een stootje, maar besef je wel dat sommige mensen door pestgedrag en bepaalde uitspraken over uiterlijkheden, uitspraken of stukjes die eigenlijk zeggen: ’jij mag niet zijn zoals je bent’ zelfmoord plegen. Persoonlijkheidskenmerken (bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld) staan hoog op de lijst van risicofactoren. Indirect werk jij daar ook aan mee met al je zure kort-door-de-bocht-meningen over uiterlijkheden.”
Rachel zegt Angela dan ook graag een spiegel voor te willen houden. „En laten we dan eens kijken of jij dat nou zo fijn zou vinden als ik publiekelijk over jou kwetsende dingen zou zeggen… Denk daar maar eens goed over na! Ik hoop je snel te zien, de thee staat voor je klaar.”


Rachel lijkt te weten waar ze over praat. Zelf gaf ze vorig jaar in het programma Het Hek van de Dam toe dat er momenten zijn geweest dat ze er zelf aan dacht haar leven te beëindigen. „Het was me op een gegeven moment allemaal te veel”, vertelde ze over die donkere periode in haar leven. Dat ging zo ver dat ze al precies had uitgedacht hoe ze zichzelf van het leven zou beroven. „Ik heb twee weken van tevoren een mes gekocht. Ik heb contant betaald, zodat ik niet getraceerd kon worden. Ik heb een brief aan mijn kinderen geschreven en ik dacht, ik doe het in de badkamer, dan hebben ze er het minste last van als ze me vinden.”

Lees verder

Algemeen

Wesley Sneijders “dikzak” genoemd door TV-commentator

Gepubliceerd

op

Door

Wesley Sneijders is sinds hij gestopt is als profvoetballer iets gegroeid in de breedte. Iets waar de ‘Vlaamse Sporza’-commentator even van schrikt.

Sterker nog, hij herkende de oud-voetballer niet eens.
<h2>Aangekomen</h2>
Wesley kwam in beeld tijdens het afscheid van zijn oud-ploeggenoot de 37-jarige Goran Pandev (Noord-Macedonië). ‘Is dat Wesley Sneijder? Die heeft niet veel getraind de laatste tijd’, zegt hij lachend.


<h2>Yolanthe</h2>
Wesley is de laatste tijd weer vaker te zien op de televisie nu Oranje meedoet in het EK geeft hij vaak commentaar bij de NOS. Daarnaast heeft hij op dit moment een belangrijk doel voor ogen: zijn ex Yolanthe voor zich terugwinnen.
<h2>Belangrijkste doel</h2>
‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. Maar ik zal er hard voor moeten knokken’, zei hij in een interview met Frank Evenblij in Villa Oranje.

Lees verder

Algemeen

Nieuw binnen: man maakt video als hij lichaam Jurgen C. aantreft, hier de beelden:

Gepubliceerd

op

Door

“Wansmakelijk en verwerpelijk.” De Belgische minister van Justitie Van Quickenborne is boos over de verspreiding van beelden van het lichaam van Jürgen Conings, de militair die dreigde mensen aan te vallen. Zijn lichaam werd gisteren gevonden in een bos in de Vlaamse provincie Limburg.

Justitie was al een onderzoek begonnen naar iemand, mogelijk een jager, die de videobeelden en foto’s had verkocht aan een Duits mediabedrijf. Het gaat om een strafonderzoek voor schending van het recht op onder meer privacy.

Hieronder een tweet waarin de beelden te zien zijn:

Lees verder

Algemeen

Sarah van Soelen heeft het zwaar met ‘bloedirritante’ André Hazes in bed

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes heeft medelijden met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen vanwege een ‘bloedirritante’ gewoonte van hem. De volkszanger kan niet tegen stilte. ‘Ook ‘s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik <i>Planet Earth</i> of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah.’</p>
Dat schrijft Hazes (27) in zijn nieuwe column voor <i>Veronica Superguide</i>. Hij schrijft dat hij tegenwoordig niet kan wachten om zijn ‘fijne bed’ in te duiken naast de 25-jarige Van Soelen. ‘Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging. Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje’, schrijft Hazes.
Wat hij dan wel doet? Eens per week verruilen Hazes en zijn lief hun joggingpakken voor een ‘opgedofte’ outfit. ‘Zij sportief-sexy, of in jurkje en op hoge hakken als we naar een restaurant gaan. Ik in pak. Witte blouse eronder, lekker fris, gouden ringen, kettingen en armbanden om, een opvallende riem. Als het glanst en glittert, is het goed’, aldus Hazes. Zo zitten de eerste avondjes uit er al op, bij twee chique restaurants in Rotterdam.</p>

Daarna, geeft de zanger toe, hangt hij wel extra in de gewichten om de calorieën er weer af te werken. Dan gaat hij wel tot het gaatje, want het is ‘genieten’ als hij dagen kromloopt van de pijn.

Lees verder

Trending