Contacteer ons

Laatste Nieuws

Na verbroken relatie en nieuwe liefde: Monique Westenberg kan André Hazes nog steeds niet loslaten

Gepubliceerd

op

Terwijl de relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen in hoog tempo serieuzer wordt, kan zijn ex-verloofde Monique Westenberg de vader van haar zoontje nog steeds niet loslaten. Op exclusieve Story-foto’s, die gemaakt zijn bij Monique’s aankomst op Schiphol na een verblijf op Ibiza, lijkt ze zelfs een heimelijk signaal aan Sarah te geven. Een signaal waarmee ze haar liefdesrivale duidelijk wil maken dat André nog niet zo lang geleden nog oud wilde worden met háár!

Terwijl André Hazes (27) ervan overtuigd is bij Sarah van Soelen (25) het ware geluk te hebben gevonden, lijkt zijn ex Monique Westenberg (43) nog geen afstand te kunnen nemen van de vader van haar zoontje André (4). En dat terwijl ze zich meteen na de verbroken verloving wendde tot de bekende sterrenpsychologe Maartje, die haar – zo zei Monique zelf – tot waardevolle, nieuwe inzichten bracht. ‘Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen. Maartje heeft mij zo veel meer inzichten gegeven in mijn overtuigingen, patronen en valkuilen.’

Verlovingsring

Dat leken veelbelovende woorden van Monique, en toch blijkt uit exclusieve Story-foto’s dat ze grote moeite heeft om de herinneringen aan haar mooie tijden met André daadwerkelijk achter zich te laten en de periode met hem écht af te sluiten. Monique draagt namelijk nog altijd de verlovingsring die ze in december 2020 van André kreeg omgeschoven na een romantisch aanzoek. Die ring herinnert haar immers aan een tijd dat ze op de toppen van haar geluk leefde.

Pijn in het hart

Ongetwijfeld zal Monique met pijn in haar hart het nieuws hebben gevolgd dat André een nieuw appartement heeft gekocht waar hij met Sarah wil gaan samenwonen. En alle liefdevolle foto’s van haar ex met zijn nieuwe vlam in de media en op social media moeten haast wel een klap in haar gezicht zijn. Hoe anders had ze zich dit jaar voorgesteld!

Loslaten

Is ze er nog niet klaar voor om André los te laten en draagt ze daarom nog altijd de verlovingsring die hij haar gaf? Valse tongen beweren dat Monique hiermee een signaal afgeeft aan Sarah. Een signaal dat André nog niet zo lang geleden met háár wilde trouwen. Hoe dan ook, iets wat André en Monique wel voor altijd samen zullen delen en waar Sarah niet tussen kan komen is de liefde voor hun zoontje.

Ibiza

Met kleine Dré en twee goede vriendinnen genoot Monique onlangs van een vakantie op Ibiza, het Spaanse eiland waar ze eerder mooie tijden met André beleefde. En waar André kort voordat Monique ernaartoe ging samen met Sarah zijn eerste liefdesvakantie doorbracht.
Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Laatste Nieuws

Johan Derksen deelt tragische overlijden Genee

Gepubliceerd

op

Door

De vader van presentator Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden. In De Oranjezomer staat Johan Derksen maandagavond kort stil bij het tragische incident.

„Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken, dus het is nu niet zo gepast”, vertelt Derksen aan het begin van de uitzending. „Zijn moeder is van de trap gevallen en raakte bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden en die heeft toen een hartinfarct gekregen. Hij is intussen overleden. Dus, ik vind dat Wilfred even met rust moet worden gelaten.”
Eerder op de middag bevestigde een woordvoerder van Talpa Network het overlijden aan Shownieuws. „De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie. „De nabestaanden hebben behoefte aan privacy in deze moeilijke periode.”
Genee was de afgelopen weken dagelijks te zien als presentator van het SBS6-programma De Oranjezomer. Collega Hélène Hendriks neemt in verband met Genees vakantie sinds zaterdag de honneurs waar.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending