Contacteer ons

Algemeen

Na verbroken relatie en nieuwe liefde: Monique Westenberg kan André Hazes nog steeds niet loslaten

Gepubliceerd

op

Terwijl de relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen in hoog tempo serieuzer wordt, kan zijn ex-verloofde Monique Westenberg de vader van haar zoontje nog steeds niet loslaten. Op exclusieve Story-foto’s, die gemaakt zijn bij Monique’s aankomst op Schiphol na een verblijf op Ibiza, lijkt ze zelfs een heimelijk signaal aan Sarah te geven. Een signaal waarmee ze haar liefdesrivale duidelijk wil maken dat André nog niet zo lang geleden nog oud wilde worden met háár!

Terwijl André Hazes (27) ervan overtuigd is bij Sarah van Soelen (25) het ware geluk te hebben gevonden, lijkt zijn ex Monique Westenberg (43) nog geen afstand te kunnen nemen van de vader van haar zoontje André (4). En dat terwijl ze zich meteen na de verbroken verloving wendde tot de bekende sterrenpsychologe Maartje, die haar – zo zei Monique zelf – tot waardevolle, nieuwe inzichten bracht. ‘Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen. Maartje heeft mij zo veel meer inzichten gegeven in mijn overtuigingen, patronen en valkuilen.’

Verlovingsring

Dat leken veelbelovende woorden van Monique, en toch blijkt uit exclusieve Story-foto’s dat ze grote moeite heeft om de herinneringen aan haar mooie tijden met André daadwerkelijk achter zich te laten en de periode met hem écht af te sluiten. Monique draagt namelijk nog altijd de verlovingsring die ze in december 2020 van André kreeg omgeschoven na een romantisch aanzoek. Die ring herinnert haar immers aan een tijd dat ze op de toppen van haar geluk leefde.

Pijn in het hart

Ongetwijfeld zal Monique met pijn in haar hart het nieuws hebben gevolgd dat André een nieuw appartement heeft gekocht waar hij met Sarah wil gaan samenwonen. En alle liefdevolle foto’s van haar ex met zijn nieuwe vlam in de media en op social media moeten haast wel een klap in haar gezicht zijn. Hoe anders had ze zich dit jaar voorgesteld!

Loslaten

Is ze er nog niet klaar voor om André los te laten en draagt ze daarom nog altijd de verlovingsring die hij haar gaf? Valse tongen beweren dat Monique hiermee een signaal afgeeft aan Sarah. Een signaal dat André nog niet zo lang geleden met háár wilde trouwen. Hoe dan ook, iets wat André en Monique wel voor altijd samen zullen delen en waar Sarah niet tussen kan komen is de liefde voor hun zoontje.

Ibiza

Met kleine Dré en twee goede vriendinnen genoot Monique onlangs van een vakantie op Ibiza, het Spaanse eiland waar ze eerder mooie tijden met André beleefde. En waar André kort voordat Monique ernaartoe ging samen met Sarah zijn eerste liefdesvakantie doorbracht.
Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

Wesley Sneijders “dikzak” genoemd door TV-commentator

Gepubliceerd

op

Door

Wesley Sneijders is sinds hij gestopt is als profvoetballer iets gegroeid in de breedte. Iets waar de ‘Vlaamse Sporza’-commentator even van schrikt.

Sterker nog, hij herkende de oud-voetballer niet eens.
<h2>Aangekomen</h2>
Wesley kwam in beeld tijdens het afscheid van zijn oud-ploeggenoot de 37-jarige Goran Pandev (Noord-Macedonië). ‘Is dat Wesley Sneijder? Die heeft niet veel getraind de laatste tijd’, zegt hij lachend.


<h2>Yolanthe</h2>
Wesley is de laatste tijd weer vaker te zien op de televisie nu Oranje meedoet in het EK geeft hij vaak commentaar bij de NOS. Daarnaast heeft hij op dit moment een belangrijk doel voor ogen: zijn ex Yolanthe voor zich terugwinnen.
<h2>Belangrijkste doel</h2>
‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. Maar ik zal er hard voor moeten knokken’, zei hij in een interview met Frank Evenblij in Villa Oranje.

Lees verder

Algemeen

Nieuw binnen: man maakt video als hij lichaam Jurgen C. aantreft, hier de beelden:

Gepubliceerd

op

Door

“Wansmakelijk en verwerpelijk.” De Belgische minister van Justitie Van Quickenborne is boos over de verspreiding van beelden van het lichaam van Jürgen Conings, de militair die dreigde mensen aan te vallen. Zijn lichaam werd gisteren gevonden in een bos in de Vlaamse provincie Limburg.

Justitie was al een onderzoek begonnen naar iemand, mogelijk een jager, die de videobeelden en foto’s had verkocht aan een Duits mediabedrijf. Het gaat om een strafonderzoek voor schending van het recht op onder meer privacy.

Hieronder een tweet waarin de beelden te zien zijn:

Lees verder

Algemeen

Sarah van Soelen heeft het zwaar met ‘bloedirritante’ André Hazes in bed

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes heeft medelijden met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen vanwege een ‘bloedirritante’ gewoonte van hem. De volkszanger kan niet tegen stilte. ‘Ook ‘s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik <i>Planet Earth</i> of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah.’</p>
Dat schrijft Hazes (27) in zijn nieuwe column voor <i>Veronica Superguide</i>. Hij schrijft dat hij tegenwoordig niet kan wachten om zijn ‘fijne bed’ in te duiken naast de 25-jarige Van Soelen. ‘Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging. Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje’, schrijft Hazes.
Wat hij dan wel doet? Eens per week verruilen Hazes en zijn lief hun joggingpakken voor een ‘opgedofte’ outfit. ‘Zij sportief-sexy, of in jurkje en op hoge hakken als we naar een restaurant gaan. Ik in pak. Witte blouse eronder, lekker fris, gouden ringen, kettingen en armbanden om, een opvallende riem. Als het glanst en glittert, is het goed’, aldus Hazes. Zo zitten de eerste avondjes uit er al op, bij twee chique restaurants in Rotterdam.</p>

Daarna, geeft de zanger toe, hangt hij wel extra in de gewichten om de calorieën er weer af te werken. Dan gaat hij wel tot het gaatje, want het is ‘genieten’ als hij dagen kromloopt van de pijn.

Lees verder

Trending