Contacteer ons

Nieuws

Zien: Wesley Sneijder woest om geruchten Jaimie Vaes

Gepubliceerd

op

Wesley Sneijder is helemaal klaar met de media nadat er werd beweerd dat hij de oorzaak is geweest van de Lil’ Kleine-rel.

Nog steeds hebben we het erover: de uit de hand gelopen ruzie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Wat er écht gebeurd is tussen Lil’ Kleine en Jaimie kunnen alleen zijzelf vertellen. Maar de kans is klein dat ze dat ooit zullen doen.

Dus werd er steeds meer gespeculeerd over wat de reden van de ruzie geweest zou zijn, en op een gegeven moment schoof alle schuld richting Wesley Sneijder. Dit maakt de oud-voetballer woest.

Nog steeds contact

De oud-voetballer werd vorig jaar gespot op Ibiza tijdens een lunch met de verloofde van Lil’ Kleine. En volgens geruchten zouden de twee nog steeds contact hebben, wat geleid zou hebben tot de ruzie van Lil’ Kleine en Jaimie.

Dit maakte Wesley zó boos, dat hij dit verhaal voor eens en voor altijd uit de wereld wil hebben. ,,Ik begrijp niet hoe ze zoiets kunnen zeggen! Aan de hand van die foto die vorig jaar van mij en Jaimie bij Coco Beach op Ibiza is gemaakt?”, klaagt Wesley in weekblad Privé. ,,Wat je niet op de foto ziet, is dat er nog twintig man aan die tafel zat. Het lijkt of we daar met z’n tweeën waren, maar dat was dus niet zo.”

Totaal mijn type niet

Volgens Wesley zat Lil’ Kleine op dat moment elders voor zijn werk, en wist hij wat Jaimie aan het doen was. ,,Ik zou überhaupt de laatste zijn die iets met Jaimie zou aangaan. Zij is totaal mijn type niet.” De oud-voetballer zegt dat er nooit iets gebeurd is en dat zal ook nooit gebeuren.

Volgens verschillende berichten zou Wesley degene zijn geweest die Lil’ Kleine na de ruzie ophaalde van het politiebureau. Maar óók hier klopt niets van zegt Wesley. ,,Ik was inderdaad met Pinksteren een aantal dagen op Ibiza met vrienden. Onder andere om wat zakelijke dingen te regelen. Maar dat ik Lil’ Kleine van het politiebureau heb opgehaald, is kolder. Ik snap niets meer van wat er allemaal geschreven wordt”, aldus Wesley in Privé.

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending