Contacteer ons

Algemeen

37-jarige vrouw bevallen van maar liefst tien baby’s.

Gepubliceerd

op

De 37-jarige Gosiame Thamara Sithole, een Zuid-Afrikaanse vrouw, is maandagnacht bevallen van maar liefst tien baby’s.
Hiermee stoot ze de 25-jarige Halima Cissé uit Mali van de troon. Zij schonk in maart dit jaar in een Marokkaans ziekenhuis het leven aan een negenling, tot voor kort de grootste zwangerschap in het Guinness Book of World Records.

Tienling
Toen ze ontdekte dat ze zwanger was en voor haar eerste scans naar het ziekenhuis ging, werd Sithole, geboren en getogen in de township Tembisa vlak bij Johannesburg, verteld dat ze een zesling verwachtte. Dat aantal werd naarmate de zwangerschap vorderde opgeschroefd naar acht. Twee kindjes zaten namelijk verstopt achter hun broertjes en zusjes.


Voor de winkelmanager, die naar eigen zeggen via de natuurlijke weg zwanger raakte, kwam het nieuws als een schok: zij en haar echtgenoot hadden namelijk al een tweeling van zes jaar oud.

Kloppende hartjes
Begin deze week, na 29 weken, liet de echo maar liefst tien kloppende hartjes zien, en wel van zeven jongetjes en drie meisjes. Hierop werden de baby’s, vanwege het nog grotere zwangerschapsrisico, meteen met een keizersnee ter wereld gebracht.
„Ze was zeven maanden en zeven dagen zwanger. Ik ben blij, ik ben emotioneel. Ik kan niet veel zeggen”, aldus de vader van de tienling, Teboho Tsotetsi, in een interview met het dagblad Pretoria News.

Volgens de ziekenhuisautoriteiten maken de moeder en haar kroost het goed, al moeten de twee maanden te vroeg geboren (en dus veel te kleine) baby’s de komende maanden de couveuse in.

Bron: De Telegraaf Beeld: Twitter

Lees verder

Algemeen

Wesley Sneijders “dikzak” genoemd door TV-commentator

Gepubliceerd

op

Door

Wesley Sneijders is sinds hij gestopt is als profvoetballer iets gegroeid in de breedte. Iets waar de ‘Vlaamse Sporza’-commentator even van schrikt.

Sterker nog, hij herkende de oud-voetballer niet eens.
<h2>Aangekomen</h2>
Wesley kwam in beeld tijdens het afscheid van zijn oud-ploeggenoot de 37-jarige Goran Pandev (Noord-Macedonië). ‘Is dat Wesley Sneijder? Die heeft niet veel getraind de laatste tijd’, zegt hij lachend.


<h2>Yolanthe</h2>
Wesley is de laatste tijd weer vaker te zien op de televisie nu Oranje meedoet in het EK geeft hij vaak commentaar bij de NOS. Daarnaast heeft hij op dit moment een belangrijk doel voor ogen: zijn ex Yolanthe voor zich terugwinnen.
<h2>Belangrijkste doel</h2>
‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. Maar ik zal er hard voor moeten knokken’, zei hij in een interview met Frank Evenblij in Villa Oranje.

Lees verder

Algemeen

Nieuw binnen: man maakt video als hij lichaam Jurgen C. aantreft, hier de beelden:

Gepubliceerd

op

Door

“Wansmakelijk en verwerpelijk.” De Belgische minister van Justitie Van Quickenborne is boos over de verspreiding van beelden van het lichaam van Jürgen Conings, de militair die dreigde mensen aan te vallen. Zijn lichaam werd gisteren gevonden in een bos in de Vlaamse provincie Limburg.

Justitie was al een onderzoek begonnen naar iemand, mogelijk een jager, die de videobeelden en foto’s had verkocht aan een Duits mediabedrijf. Het gaat om een strafonderzoek voor schending van het recht op onder meer privacy.

Hieronder een tweet waarin de beelden te zien zijn:

Lees verder

Algemeen

Sarah van Soelen heeft het zwaar met ‘bloedirritante’ André Hazes in bed

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes heeft medelijden met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen vanwege een ‘bloedirritante’ gewoonte van hem. De volkszanger kan niet tegen stilte. ‘Ook ‘s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik <i>Planet Earth</i> of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah.’</p>
Dat schrijft Hazes (27) in zijn nieuwe column voor <i>Veronica Superguide</i>. Hij schrijft dat hij tegenwoordig niet kan wachten om zijn ‘fijne bed’ in te duiken naast de 25-jarige Van Soelen. ‘Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging. Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje’, schrijft Hazes.
Wat hij dan wel doet? Eens per week verruilen Hazes en zijn lief hun joggingpakken voor een ‘opgedofte’ outfit. ‘Zij sportief-sexy, of in jurkje en op hoge hakken als we naar een restaurant gaan. Ik in pak. Witte blouse eronder, lekker fris, gouden ringen, kettingen en armbanden om, een opvallende riem. Als het glanst en glittert, is het goed’, aldus Hazes. Zo zitten de eerste avondjes uit er al op, bij twee chique restaurants in Rotterdam.</p>

Daarna, geeft de zanger toe, hangt hij wel extra in de gewichten om de calorieën er weer af te werken. Dan gaat hij wel tot het gaatje, want het is ‘genieten’ als hij dagen kromloopt van de pijn.

Lees verder

Trending