Contacteer ons

Algemeen

Zien: Kijkers gaan los op zeikende en ondankbare griet in Lang Leve de Liefde!

Gepubliceerd

op

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet, dan heb je aardig wat ballen. Niet alleen is het al behoorlijk eng om überhaupt een blind-date te hebben, je doet het ook nog eens voor het oog van heel Nederland. Wanneer je iets geks doet of opvallends, dan kom je ook nog eens op social media in een fragment te zitten die regelmatig viraal gaan op platformen als Facebook. Je moet dus ook een dikke huid hebben om tegen al die kritieken te kunnen. Want kritiek, dat zal je krijgen. Zo ook de volgende dame, ze had voor dit fragment al aangegeven dat ze een moeilijke eter is en alleen maar kip en hamburgers eet. Saai, maar daar valt niet veel fout aan te doen.

Zeikende griet vindt niks lekker in Lang Leve de Liefde!

Danny wilde eerst uitgebreid gaan koken voor zijn date en zichzelf. Dit om natuurlijk een beetje indruk te maken. Maar helaas, mocht dit een match zijn dan gaat het iedere dag hamburgers met frieten worden of kip voor de rest van je leven. Maar we gokken dat hij, net zoals de rest van de kijkers thuis, nu al wel klaar is met zijn date. Het eten, de hamburger en frieten, vallen niet in de smaak. En dat laat ze weten ook: “Proost, op je mislukte eten!

Danny trekt alles uit de kast voor Stephanie

Zelfgemaakte hamburgers, Martini Pornstar en een openhaard genoeg voor een match? 🍔🍸🔥👉 19:00 | SBS&KIJK

Posted by Lang Leve de Liefde NL on Monday, June 7, 2021

Lees verder

Algemeen

Wesley Sneijders “dikzak” genoemd door TV-commentator

Gepubliceerd

op

Door

Wesley Sneijders is sinds hij gestopt is als profvoetballer iets gegroeid in de breedte. Iets waar de ‘Vlaamse Sporza’-commentator even van schrikt.

Sterker nog, hij herkende de oud-voetballer niet eens.
<h2>Aangekomen</h2>
Wesley kwam in beeld tijdens het afscheid van zijn oud-ploeggenoot de 37-jarige Goran Pandev (Noord-Macedonië). ‘Is dat Wesley Sneijder? Die heeft niet veel getraind de laatste tijd’, zegt hij lachend.


<h2>Yolanthe</h2>
Wesley is de laatste tijd weer vaker te zien op de televisie nu Oranje meedoet in het EK geeft hij vaak commentaar bij de NOS. Daarnaast heeft hij op dit moment een belangrijk doel voor ogen: zijn ex Yolanthe voor zich terugwinnen.
<h2>Belangrijkste doel</h2>
‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. Maar ik zal er hard voor moeten knokken’, zei hij in een interview met Frank Evenblij in Villa Oranje.

Lees verder

Algemeen

Nieuw binnen: man maakt video als hij lichaam Jurgen C. aantreft, hier de beelden:

Gepubliceerd

op

Door

“Wansmakelijk en verwerpelijk.” De Belgische minister van Justitie Van Quickenborne is boos over de verspreiding van beelden van het lichaam van Jürgen Conings, de militair die dreigde mensen aan te vallen. Zijn lichaam werd gisteren gevonden in een bos in de Vlaamse provincie Limburg.

Justitie was al een onderzoek begonnen naar iemand, mogelijk een jager, die de videobeelden en foto’s had verkocht aan een Duits mediabedrijf. Het gaat om een strafonderzoek voor schending van het recht op onder meer privacy.

Hieronder een tweet waarin de beelden te zien zijn:

Lees verder

Algemeen

Sarah van Soelen heeft het zwaar met ‘bloedirritante’ André Hazes in bed

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes heeft medelijden met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen vanwege een ‘bloedirritante’ gewoonte van hem. De volkszanger kan niet tegen stilte. ‘Ook ‘s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik <i>Planet Earth</i> of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah.’</p>
Dat schrijft Hazes (27) in zijn nieuwe column voor <i>Veronica Superguide</i>. Hij schrijft dat hij tegenwoordig niet kan wachten om zijn ‘fijne bed’ in te duiken naast de 25-jarige Van Soelen. ‘Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging. Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje’, schrijft Hazes.
Wat hij dan wel doet? Eens per week verruilen Hazes en zijn lief hun joggingpakken voor een ‘opgedofte’ outfit. ‘Zij sportief-sexy, of in jurkje en op hoge hakken als we naar een restaurant gaan. Ik in pak. Witte blouse eronder, lekker fris, gouden ringen, kettingen en armbanden om, een opvallende riem. Als het glanst en glittert, is het goed’, aldus Hazes. Zo zitten de eerste avondjes uit er al op, bij twee chique restaurants in Rotterdam.</p>

Daarna, geeft de zanger toe, hangt hij wel extra in de gewichten om de calorieën er weer af te werken. Dan gaat hij wel tot het gaatje, want het is ‘genieten’ als hij dagen kromloopt van de pijn.

Lees verder

Trending