Contacteer ons

Nieuws

Zien: Alberta Verlinde is André Hazes echt helemaal zat: ‘Walg en kots’

Gepubliceerd

op

Presentatrice Yvonne Coldeweijer, die onder de naam Alberta Verlinde een nieuwe roeping heeft gevonden als BN’er-watcher, is echt helemaal klaar met André Hazes jr. “Het is gewoon walg en kots.”

André Hazes jr. is behoorlijk de klos in de nieuwste video van Yvonne ‘it’s me Alberta Verlinde’ Coldeweijer, die showbizznieuws becommentarieert en daar onlangs ook RTL Boulevard mee haalde. Ze ontleedt in haar nieuwste video het veelbesproken interview van de volkszanger in de talkshow van Humberto Tan.

Schoonzoon Soelen

De ergernis van Yvonne begint al bij André’s pak, die hij van zijn schoonvader heeft geleend. “Hij heeft weer zo’n pak aan ook, hè? Echt hij weet het hè, dat we hem allemaal uitlachen omdat hij weer zijn schoonvader wil nadoen met dit pak? Hij weet het. Het is gewoon triest. Je mag best wel een keer een pak aan, we don’t care, maar dit is echt van: dit is mijn nieuwe alter-ego, schoonzoon Soelen.”

André denkt dat hij zo onder vuur ligt omdat mensen het onderscheid niet zouden kunnen maken tussen werk en privé. “Oh, wíj kunnen dat onderscheid niet meer maken?! (…) Weet je wat het is? Het gaat eigenlijk bijna nooit over jouw baan. Het gaat eigenlijk bijna altijd over de sh°t die jij uitvreet.”

‘Call a manager!’

Het hele punt is dat André juist altijd in de media is met zijn privésores, zegt Yvonne. “Wij vinden het allemaal niet erg als jij op tv bent om een liedje te zingen – liever niet – maar dat is jouw werk, dat snap ik ook. Maar jij bent alleen maar in de media met je privéleven en niet per ongeluk, maar je bent echt gewoon aan het flexen met je privéleven.”

Daar moet de volkszanger volgens haar echt mee stoppen. “Het is too much, man! Het is too much! I can’t deal with it anymore. Call a manager! Jij hebt echt begeleiding nodig, jij doet echt alles verkeerd. Hij heeft nul strategie en is op dit moment gewoon de meest bekende BN’er omdat hij zo gehaat wordt.”

Walg en kots

Het imago van André ligt aan puin. “Nu is het echt gewoon walg en kots. Dat heeft hij echt zelf gewoon opgefokt man. Je had gewoon echt veel discreter moeten zijn en met veel meer respect dan je nu hebt gedaan. Dat vinden de mensen dus om te kotsen. Je bent jezelf echt aan het opdringen. We vinden jou needy, we vinden jou cringe. Je hoeft je niet zo op te dringen aan ons. Je bent ook zó reaching met die schoonfamilie.”

Zelf verschuilt André zich nu achter zijn leeftijd. “Hij doet net of hij 16 is. Je bent gewoon een volwassen vent van 27 hoor. Je hebt een kind van 4. Probeer je je nou te verschuilen? Van: ik ben ook nog maar een puber! Je mag nu echt wel je verantwoordelijkheid nemen hoor. 27 is niet zo heel jong meer.”

Oninteger

Het stoort Yvonne enorm dat André vrouwen behandelt als een paar sokken die hij even draagt, in de wasmand gooit en even later weer aantrekt. “Hoe oninteger kun je zijn? Dit is het tegenovergestelde van integriteit. Je kan dit niet maken. Het is nog eens één ding om het bij een vrouw te doen, maar het is ook nog eens de moeder van je kind.”

Dat hij Monique Westenberg verlaat en er dan een heel circus van maakt met zijn nieuwe vriendin, gaat haar te ver. “Je hebt een kind van vier die je in de steek laat. Oké, it happens, het komt vaker voor. Ik vind je een l°llo daarvoor, maar áls je er dan voor kiest omdat je zó nodig je p°k achterna moet lopen, kun je dan alsjeblieft met discretie omgaan met het verloop van de situatie?”

Appelscha

Volgens André gaat hij gewoon goed om met Monique en krijgt hij ook koffie als hij haar bezoekt. “Ik heb wel eens een interview gelezen nadat hij haar had gedumpt voor Bridget. Daarin zei ze: ‘Hij kwam binnen om Dré te zien en dan bood ik hem een kop koffie aan, maar eigenlijk wilde ik het kopje gewoon naar zijn harses smijten.’ Hahaha. Ik denk dat dat nog steeds zo is. Echt respect voor deze vrouw hoor. Ik zou het niet kunnen om de schijn zo hoog te houden. Van binnen kookt zij, dat kan niet anders.”

Zelf denkt André dat het wel meevalt met de haat. “Hij denkt echt dat het 500 mensen zijn uit Appelscha. Hoe kun je zo weinig zelfbeeld hebben? Het is echt ongelooflijk. Denk je echt dat het 500 mensen zijn uit Appelscha? Ik ken eigenlijk niemand die hem niet uitkotst. Hoe kun je zo’n bord voor je kop hebben joh?”

Life of Yvonne

De YouTube-video van Yvonne Coldeweijer a.k.a. Alberta Verlinde:

Lees verder

Nieuws

Wanneer je dus dacht dat het niet gekker kon: Willem Engel doet bizarre oproep!

Gepubliceerd

op

Door

Willem Engel is inmiddels wel een bekende Nederlander geworden met zijn gekke fratsen. In eerste instantie was hij hét tegengeluid tegen de maatregelen van de overheid om het coronavirus te temmen. Maar gaandeweg leek hij steeds extremere standpunten aan te nemen. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij in een soort zelfbenoemde persconferentie zijn twijfels uitte over de recente overstromingen in Limburg, België en Duitsland. Hij had het vermoeden dat dit niet écht gebeurde en in scène gezet was door de overheid. De reden? Om ons af te leiden van alles omtrent het coronavirus en de maatregelen daaromheen. Maar we zijn alweer eventjes verder en het is dus tijd voor nieuwe gekkigheid. Op Twitter heeft hij gisteren (4 augustus 2021) namelijk een behoorlijk bizarre oproep gedaan op Twitter richting zijn aanhang. De Tweet is inmiddels honderden keren gedeeld en geliked.

Willem Engel doet bizarre oproep op Twitter

Hij zegt namelijk: “Nee tegen de prikbussen. Zorg ook dat je alle medewerkers fotografeert, voor later zullen we maar zeggen.“. Voor wat vraag je je dan af? Om ze later nog aan de schandpaal te hangen? Om ze op te zoeken? Een behoorlijk dreigement dus. Het gaat hierbij om de prikbussen die in het land rondrijden om de vaccinatiegraad te verhogen. Op meerdere plekken hebben zijn volgers hier dus ook gehoor aan gegeven. Woordvoerder van GGD Hollands Midden Christa van den Bos zegt het volgende: “Onze medewerkers werden van heel dichtbij benaderd door mensen met camera’s. Het was voor hen een heel bedreigende situatie.” Inmiddels heeft GGD Hollands Midden heeft aangifte gedaan tegen voorman Willem Engel van stichting Viruswaarheid.

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Nieuws

Caroline van der Plas erkent blunder: ‘Maarten van Rossem had gelijk’

Gepubliceerd

op

Door

Er is een einde gekomen aan de discussie tussen Caroline van der Plas en Maarten van Rossem. Caroline geeft toe dat ze een enorme blunder heeft gemaakt. ,,Maarten had gewoon gelijk.”

Onzin verspreiden

Caroline vertelde woensdag in Humberto dat zij het flauw vond dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in De Slimste Mens uit de uitzending was gehaald. Na een vraag over D-day, zei Maarten dat het niet duidelijk is waar de D voor staat. Caroline was het daar niet mee eens en zei dat zij wél weet waar de letter voor staat. ,,Die D staat voor decision. Het is decision day.”

Volgens Maarten is dat niet waar, maar Caroline bleef voet bij stuk houden. Ze zei dan ook dat het fragment uit de uitzending was gehaald omdat het beschadigend zou zijn voor zijn imago. Woorden die Maarten niet kan waarderen, want donderdag haalde hij flink uit. ,,Ze heeft gewoon ongelijk. Waarom heeft die Caroline dat niet zelf even opgezocht, voor zij onzin ging verspreiden?”, zei hij tegen Shownieuws.

Caroline in bescherming genomen

Volgens de eindredactie van De Slimste Mens hebben ze juist Caroline in bescherming genomen door het fragment eruit te knippen. En nu weet Caroline het eindelijk zelf ook: ze had ongelijk. ,,Ik had het na de uitzending opgezocht en ik zag decision day. Maar ik las veel te snel ergens overheen en trok gelijk een conclusie”, geeft Caroline toe aan Shownieuws.

,,Ik vind het heel vervelend dat ik de indruk heb gewekt dat ik boos was of dat ze het expres hadden gedaan. Ik vind dan ook dat ik zo sportief moet zijn om het toe te geven: Maarten had gewoon gelijk.”

Lees verder

Trending