Contacteer ons

Nieuws

Zien: Alberta Verlinde is André Hazes echt helemaal zat: ‘Walg en kots’

Gepubliceerd

op

Presentatrice Yvonne Coldeweijer, die onder de naam Alberta Verlinde een nieuwe roeping heeft gevonden als BN’er-watcher, is echt helemaal klaar met André Hazes jr. “Het is gewoon walg en kots.”

André Hazes jr. is behoorlijk de klos in de nieuwste video van Yvonne ‘it’s me Alberta Verlinde’ Coldeweijer, die showbizznieuws becommentarieert en daar onlangs ook RTL Boulevard mee haalde. Ze ontleedt in haar nieuwste video het veelbesproken interview van de volkszanger in de talkshow van Humberto Tan.

Schoonzoon Soelen

De ergernis van Yvonne begint al bij André’s pak, die hij van zijn schoonvader heeft geleend. “Hij heeft weer zo’n pak aan ook, hè? Echt hij weet het hè, dat we hem allemaal uitlachen omdat hij weer zijn schoonvader wil nadoen met dit pak? Hij weet het. Het is gewoon triest. Je mag best wel een keer een pak aan, we don’t care, maar dit is echt van: dit is mijn nieuwe alter-ego, schoonzoon Soelen.”

André denkt dat hij zo onder vuur ligt omdat mensen het onderscheid niet zouden kunnen maken tussen werk en privé. “Oh, wíj kunnen dat onderscheid niet meer maken?! (…) Weet je wat het is? Het gaat eigenlijk bijna nooit over jouw baan. Het gaat eigenlijk bijna altijd over de sh°t die jij uitvreet.”

‘Call a manager!’

Het hele punt is dat André juist altijd in de media is met zijn privésores, zegt Yvonne. “Wij vinden het allemaal niet erg als jij op tv bent om een liedje te zingen – liever niet – maar dat is jouw werk, dat snap ik ook. Maar jij bent alleen maar in de media met je privéleven en niet per ongeluk, maar je bent echt gewoon aan het flexen met je privéleven.”

Daar moet de volkszanger volgens haar echt mee stoppen. “Het is too much, man! Het is too much! I can’t deal with it anymore. Call a manager! Jij hebt echt begeleiding nodig, jij doet echt alles verkeerd. Hij heeft nul strategie en is op dit moment gewoon de meest bekende BN’er omdat hij zo gehaat wordt.”

Walg en kots

Het imago van André ligt aan puin. “Nu is het echt gewoon walg en kots. Dat heeft hij echt zelf gewoon opgefokt man. Je had gewoon echt veel discreter moeten zijn en met veel meer respect dan je nu hebt gedaan. Dat vinden de mensen dus om te kotsen. Je bent jezelf echt aan het opdringen. We vinden jou needy, we vinden jou cringe. Je hoeft je niet zo op te dringen aan ons. Je bent ook zó reaching met die schoonfamilie.”

Zelf verschuilt André zich nu achter zijn leeftijd. “Hij doet net of hij 16 is. Je bent gewoon een volwassen vent van 27 hoor. Je hebt een kind van 4. Probeer je je nou te verschuilen? Van: ik ben ook nog maar een puber! Je mag nu echt wel je verantwoordelijkheid nemen hoor. 27 is niet zo heel jong meer.”

Oninteger

Het stoort Yvonne enorm dat André vrouwen behandelt als een paar sokken die hij even draagt, in de wasmand gooit en even later weer aantrekt. “Hoe oninteger kun je zijn? Dit is het tegenovergestelde van integriteit. Je kan dit niet maken. Het is nog eens één ding om het bij een vrouw te doen, maar het is ook nog eens de moeder van je kind.”

Dat hij Monique Westenberg verlaat en er dan een heel circus van maakt met zijn nieuwe vriendin, gaat haar te ver. “Je hebt een kind van vier die je in de steek laat. Oké, it happens, het komt vaker voor. Ik vind je een l°llo daarvoor, maar áls je er dan voor kiest omdat je zó nodig je p°k achterna moet lopen, kun je dan alsjeblieft met discretie omgaan met het verloop van de situatie?”

Appelscha

Volgens André gaat hij gewoon goed om met Monique en krijgt hij ook koffie als hij haar bezoekt. “Ik heb wel eens een interview gelezen nadat hij haar had gedumpt voor Bridget. Daarin zei ze: ‘Hij kwam binnen om Dré te zien en dan bood ik hem een kop koffie aan, maar eigenlijk wilde ik het kopje gewoon naar zijn harses smijten.’ Hahaha. Ik denk dat dat nog steeds zo is. Echt respect voor deze vrouw hoor. Ik zou het niet kunnen om de schijn zo hoog te houden. Van binnen kookt zij, dat kan niet anders.”

Zelf denkt André dat het wel meevalt met de haat. “Hij denkt echt dat het 500 mensen zijn uit Appelscha. Hoe kun je zo weinig zelfbeeld hebben? Het is echt ongelooflijk. Denk je echt dat het 500 mensen zijn uit Appelscha? Ik ken eigenlijk niemand die hem niet uitkotst. Hoe kun je zo’n bord voor je kop hebben joh?”

Life of Yvonne

De YouTube-video van Yvonne Coldeweijer a.k.a. Alberta Verlinde:

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending