Contacteer ons

Nieuws

ZIEN: Voor alles een eerste keer: Anne in Lang Leve de Liefde vingert bubbelwijn

Gepubliceerd

op

In Lang Leve de Liefde komen de meest uiteenlopende personages voorbij. Vaak worden die personages en karakters ook een tikkeltje uitvergroot door het programma door de juiste stukjes achter elkaar te plakken. Dat zorgt natuurlijk altijd voor de nodige ophef over iemand op Twitter. Wanneer je dus meedoet aan dit programma, dan weet je dat heel Nederland zijn mening klaar kan hebben over je. Je moet dus flinke ballen hebben wil je hier aan mee gaan doen. Dit keer is het de beurt aan Anna en Berends. Je hoort het al aan de naam van Berends. Hij heeft waarschijnlijk vrienden met de namen Constantijn, Frederik-Jan, Gijsbert, Lodewijk en Laurens.

Berends heeft onwijs interessant verhaal in Lang Leve de Liefde!

En Berends heeft een onwijs goed verhaal te vertellen aan Anna wanneer hij haar de Brut of Champagne in ziet schenken. Meer corpsbal dan dit gaat het niet worden gokken we. Berends ziet namelijk dat Anne haar duim gebruikt bij het vastpakken van de fles om in te schenken. Dat is iets wat mannen doen en vrouwen niet, zegt Berends. Hij legt dan ook even haarfijn uit wat daar de reden voor is. Je ziet ook de interesse van Anna afstralen tijdens dit onwijs boeiende verhaal. Dus… interesting move…. cheers!4

Feitje over bubbelwijn

Anna lijkt niet onder de indruk van Berends feitje over bubbelwijn… 🍷☝️⁠👉 19:00 | SBS&KIJK

Posted by Lang Leve de Liefde NL on Thursday, June 3, 2021

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending