Contacteer ons

Nieuws

Patty Brard reageert snoeihard op bewering Jan Roos: ‘Het is uitlokking’

Gepubliceerd

op

Het is volgens Patty Brard onzin dat ze in een diepe huwelijkscrisis zou verkeren met Antoine van de Vijver, zoals opiniemaker Jan Roos beweert in zijn programma RoddelPraat. “Het is uitlokking.”

Het is geen geheim dat Jan Roos een gruwelijke hekel heeft aan Patty Brard, ondanks dat ze een van de meest gracieuze vrouwen op televisie is geworden. Zonder enige vorm van respect stelt Jan de televisiediva bijna wekelijks in een kwaad daglicht in zijn programma RoddelPraat. Maar verstandig als Patty is, laat zij zich niet uit de tent lokken.

Huwelijkscrisis?

Een paar weken geleden beweerde Jan dat het huwelijk van Patty in zwaar weer zou verkeren. “Het huwelijk tussen Patty Brard en haar butler Antoine staat op het punt van knappen. Er is zelfs al gesproken om te scheiden. Ook dit is een keiharde scoop, maar het is wel waar. Onze Pat en Antoine, het schoothondje, gaan uit elkaar.”

Wat is de bron? “Dit nieuws komt niet zomaar uit eerste hand, maar van de familie van La Brard”, aldus Jan. Collega Dennis Schouten daarop: “Nee, vrienden van de familie van Patty.” Jan: “Nou ja, dat is toch bijna hetzelfde? In elk geval heel close, heel close.”

Uitlokking van Jan

Patty vertelt aan weekblad Story dat het absolute onzin is. “Dit is uitlokking van Jan. Hij beweert wel meer. Maar ik kan je vertellen dat Antoine en ik niet gaan scheiden. Dat is een broodjeaapverhaal. Een scheiding gaat nooit gebeuren. Nee, ik ga geen actie tegen Jan ondernemen. Laat gaan.”

Als Jan door Story wordt gevraagd wie precies zijn bron is, antwoordt hij: “Het verhaal over een scheiding heb ik niet van Patty of haar man gehoord. Ik heb het van en betrouwbaar iemand uit Patty’s omgeving vernomen.”

Verzoening

Overigens kwam het in februari bijna tot een verzoening tussen Jan en Patty, die bij elkaar werden gebracht op het sociale medium Clubhouse, dat in de winter een paar weken lang helemaal hot was onder BN’ers. Jan was op een avond stomdronken en sprak allemaal lovende woorden over Patty.

Snel daarna kwam het wederom tot een breuk tussen beide partijen. Jan voelde zich bedonderd door Patty. “Wel jammer. Ik heb het geprobeerd. Ik heb mijn hand uitgestoken, reach out and touch, en de volgende dag zet je me bij het grofvuil. Jammer, dat had ik niet verwacht.”

Fragment

De uitspraken van Jan kunt u onderstaand terugkijken (vanaf 13:15):

Lees verder

Nieuws

Wanneer je dus dacht dat het niet gekker kon: Willem Engel doet bizarre oproep!

Gepubliceerd

op

Door

Willem Engel is inmiddels wel een bekende Nederlander geworden met zijn gekke fratsen. In eerste instantie was hij hét tegengeluid tegen de maatregelen van de overheid om het coronavirus te temmen. Maar gaandeweg leek hij steeds extremere standpunten aan te nemen. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij in een soort zelfbenoemde persconferentie zijn twijfels uitte over de recente overstromingen in Limburg, België en Duitsland. Hij had het vermoeden dat dit niet écht gebeurde en in scène gezet was door de overheid. De reden? Om ons af te leiden van alles omtrent het coronavirus en de maatregelen daaromheen. Maar we zijn alweer eventjes verder en het is dus tijd voor nieuwe gekkigheid. Op Twitter heeft hij gisteren (4 augustus 2021) namelijk een behoorlijk bizarre oproep gedaan op Twitter richting zijn aanhang. De Tweet is inmiddels honderden keren gedeeld en geliked.

Willem Engel doet bizarre oproep op Twitter

Hij zegt namelijk: “Nee tegen de prikbussen. Zorg ook dat je alle medewerkers fotografeert, voor later zullen we maar zeggen.“. Voor wat vraag je je dan af? Om ze later nog aan de schandpaal te hangen? Om ze op te zoeken? Een behoorlijk dreigement dus. Het gaat hierbij om de prikbussen die in het land rondrijden om de vaccinatiegraad te verhogen. Op meerdere plekken hebben zijn volgers hier dus ook gehoor aan gegeven. Woordvoerder van GGD Hollands Midden Christa van den Bos zegt het volgende: “Onze medewerkers werden van heel dichtbij benaderd door mensen met camera’s. Het was voor hen een heel bedreigende situatie.” Inmiddels heeft GGD Hollands Midden heeft aangifte gedaan tegen voorman Willem Engel van stichting Viruswaarheid.

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Nieuws

Caroline van der Plas erkent blunder: ‘Maarten van Rossem had gelijk’

Gepubliceerd

op

Door

Er is een einde gekomen aan de discussie tussen Caroline van der Plas en Maarten van Rossem. Caroline geeft toe dat ze een enorme blunder heeft gemaakt. ,,Maarten had gewoon gelijk.”

Onzin verspreiden

Caroline vertelde woensdag in Humberto dat zij het flauw vond dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in De Slimste Mens uit de uitzending was gehaald. Na een vraag over D-day, zei Maarten dat het niet duidelijk is waar de D voor staat. Caroline was het daar niet mee eens en zei dat zij wél weet waar de letter voor staat. ,,Die D staat voor decision. Het is decision day.”

Volgens Maarten is dat niet waar, maar Caroline bleef voet bij stuk houden. Ze zei dan ook dat het fragment uit de uitzending was gehaald omdat het beschadigend zou zijn voor zijn imago. Woorden die Maarten niet kan waarderen, want donderdag haalde hij flink uit. ,,Ze heeft gewoon ongelijk. Waarom heeft die Caroline dat niet zelf even opgezocht, voor zij onzin ging verspreiden?”, zei hij tegen Shownieuws.

Caroline in bescherming genomen

Volgens de eindredactie van De Slimste Mens hebben ze juist Caroline in bescherming genomen door het fragment eruit te knippen. En nu weet Caroline het eindelijk zelf ook: ze had ongelijk. ,,Ik had het na de uitzending opgezocht en ik zag decision day. Maar ik las veel te snel ergens overheen en trok gelijk een conclusie”, geeft Caroline toe aan Shownieuws.

,,Ik vind het heel vervelend dat ik de indruk heb gewekt dat ik boos was of dat ze het expres hadden gedaan. Ik vind dan ook dat ik zo sportief moet zijn om het toe te geven: Maarten had gewoon gelijk.”

Lees verder

Trending