Contacteer ons

Nieuws

Patty Brard reageert snoeihard op bewering Jan Roos: ‘Het is uitlokking’

Gepubliceerd

op

Het is volgens Patty Brard onzin dat ze in een diepe huwelijkscrisis zou verkeren met Antoine van de Vijver, zoals opiniemaker Jan Roos beweert in zijn programma RoddelPraat. “Het is uitlokking.”

Het is geen geheim dat Jan Roos een gruwelijke hekel heeft aan Patty Brard, ondanks dat ze een van de meest gracieuze vrouwen op televisie is geworden. Zonder enige vorm van respect stelt Jan de televisiediva bijna wekelijks in een kwaad daglicht in zijn programma RoddelPraat. Maar verstandig als Patty is, laat zij zich niet uit de tent lokken.

Huwelijkscrisis?

Een paar weken geleden beweerde Jan dat het huwelijk van Patty in zwaar weer zou verkeren. “Het huwelijk tussen Patty Brard en haar butler Antoine staat op het punt van knappen. Er is zelfs al gesproken om te scheiden. Ook dit is een keiharde scoop, maar het is wel waar. Onze Pat en Antoine, het schoothondje, gaan uit elkaar.”

Wat is de bron? “Dit nieuws komt niet zomaar uit eerste hand, maar van de familie van La Brard”, aldus Jan. Collega Dennis Schouten daarop: “Nee, vrienden van de familie van Patty.” Jan: “Nou ja, dat is toch bijna hetzelfde? In elk geval heel close, heel close.”

Uitlokking van Jan

Patty vertelt aan weekblad Story dat het absolute onzin is. “Dit is uitlokking van Jan. Hij beweert wel meer. Maar ik kan je vertellen dat Antoine en ik niet gaan scheiden. Dat is een broodjeaapverhaal. Een scheiding gaat nooit gebeuren. Nee, ik ga geen actie tegen Jan ondernemen. Laat gaan.”

Als Jan door Story wordt gevraagd wie precies zijn bron is, antwoordt hij: “Het verhaal over een scheiding heb ik niet van Patty of haar man gehoord. Ik heb het van en betrouwbaar iemand uit Patty’s omgeving vernomen.”

Verzoening

Overigens kwam het in februari bijna tot een verzoening tussen Jan en Patty, die bij elkaar werden gebracht op het sociale medium Clubhouse, dat in de winter een paar weken lang helemaal hot was onder BN’ers. Jan was op een avond stomdronken en sprak allemaal lovende woorden over Patty.

Snel daarna kwam het wederom tot een breuk tussen beide partijen. Jan voelde zich bedonderd door Patty. “Wel jammer. Ik heb het geprobeerd. Ik heb mijn hand uitgestoken, reach out and touch, en de volgende dag zet je me bij het grofvuil. Jammer, dat had ik niet verwacht.”

Fragment

De uitspraken van Jan kunt u onderstaand terugkijken (vanaf 13:15):

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending