Contacteer ons

Nieuws

‘Carrière Wendy van Dijk aan zijden draadje door partner Erland Galjaard’

Gepubliceerd

op

Wendy van Dijk (50) was ooit een van de belangrijkste presentatrices op de buis, maar inmiddels moet ze vrezen voor haar baan. Niemand minder dan haar echtgenoot Erland Galjaard zou haar tv-carrière weleens om zeep kunnen helpen.

Erland was jarenlang de baas van RTL 4, waardoor Wendy wel gebakken zat bij de zender. Ze presenteerde allerlei leuke programma’s zoals The Voice of Holland en speelde ook nog de hoofdrol in de tv-serie Moordvrouw. Die topklussen moest ze vaarwel zeggen toen zowel Erland als zijzelf naar SBS vertrokken.

Bij SBS kreeg Wendy weer nieuwe kansen, maar nu SBS en RTL gaan fuseren is ze haar plek op de buis niet meer zo zeker. De fusie kost namelijk veel banen en daar moet de presentatrice ook voor vrezen, denkt mediadeskundige Mark Koster. En dat alles door haar echtgenoot. ‘Haar beschermengel en man Erland Galjaard zit nu bij Talpa en die heeft het echt verbruid bij RTL. Toen Galjaard van RTL naar Talpa ging, nam hij de heren van VI mee. Dat heeft kwaad bloed gezet, dat weet ik zeker’, aldus Koster in Veronica Superguide.

Kwaad bloed

De algemeen directeur van RTL, Sven Sauvé, zegt dat de kwestie met Erland ‘vergeven en vergeten’ is, maar de vork zit volgens Koster anders in de steel. ‘Ik heb andere informatie.’

Lieke

Er is nog wel een kans dat Wendy door mag, denkt de mediadeskundige. Volgens hem moet Lieke van Lexmond zich meer zorgen maken. ‘Maar zij is hartstikke goed getrouwd met die vastgoedjongen, Bas van Veggel, dus ik denk niet dat zij het erg vindt om van tv te verdwijnen.’

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending