Contacteer ons

Nieuws

Zorgen om Wilfred Genee (54): ‘Ik ben ook echt heel moe’

Gepubliceerd

op

Het werkschema van Wilfred Genee is deze zomer moordend. De presentator lijkt op zijn tandvlees te lopen. Hij reageert in Story.

Niet eerder had Wilfred Genee (54) zo’n moordend werkschema als deze zomer, waarin hij dagelijks een radioshow en twee televisietalkshows moet presenteren. ‘Ik ben ook echt heel moe,’ vertelt Wifred aan Story. ‘Of ik heb beseft waar ik aan begon? Nou, misschien niet helemaal, maar ik wilde ons team deze zomer echt samen hebben. Het had door de ruzie die we vorig jaar hebben gehad ook allemaal afgelopen kunnen zijn. En met het jaar dat achter ons ligt, wilde ik dit nu echt. Voor de zender, voor het team. En al zeg ik het zelf, volgens mij maken we een aardig programma.’

Stopt Wilfred óók?

Wilfred en zijn vaste tafelgenoten Johan Derksen en René van der Gijp zijn inmiddels een begrip als trio, maar dat lijkt niet lang meer in tact te blijven. Johan (72) heeft immers aangegeven dat hij volgend jaar zomer stopt met televisie maken en vervolgens volledig uit de publiciteit verdwijnt. Wilfred en hij kunnen om het minste geringste bonje krijgen, maar zoals Wilfred eerder al aan Story vertelde hóudt hij op zijn manier wel degelijk van zijn tv-kompaan. Heeft hij er eigenlijk nog wel zin in, als Johan er volgend jaar mee stopt? ‘Ik weet heel eerlijk gezegd niet of ik nog doorga als hij stopt. Maar dat heeft niet zozeer met Johan te maken, als wel met mijn eigen ambitie. Ik weet echt niet of die dan nog hier ligt.’

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending