Contacteer ons

Nieuws

Internet gaat los op blonde ex-stewardess in ’B&B Vol liefde’

Gepubliceerd

op

In het nieuwe televisieprogramma B&B Vol liefde gaan zes alleenstaande eigenaren van een Bed & Breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Maar die zoektocht is tot nu toe nog ver te zoeken. Kijkers raken niet uitgepraat over de ongemakkelijkheid tussen de kandidaten. Het viel videoredacteur Eva van Riet op dat vooral met ’propere Caroline’ in Oostenrijk de spot wordt gedreven op Twitter.
„Drie heren zijn voor Caroline afgereisd naar haar Oostenrijkse B&B in Bad Kleinkircheim: Nico, Eric en Marc. Alle drie lijken ze even hard als een blok voor de blonde ex-stewardess te vallen. Nieuwkomer Marc is door de vrienden van Caroline uitgekozen, omdat hij gek is op klussen en niet van rommel houdt. Belangrijk, want hygiëne staat hoog in het vaandel bij de B&B-eigenaresse. Wellicht dat dat ook de reden is dat hond Roosje niet mag lopen en de hele dag wordt opgetild.
De tekst gaat verder onder de Tweet.


Wc-pot
Voetbaltrainer Eric noemt zichzelf een flirt, maar zijn pogingen oogcontact te maken met Caroline zijn vooralsnog tevergeefs. Wat overigens niet zo moeilijk zou moeten zijn, aangezien ik haar nog niet met haar ogen heb zien knipperen. De 51-jarige Nico wordt onzeker van alle concurrentie en lijkt van de zenuwen z’n mond niet te kunnen houden. Wat ik me afvraag: zouden alle deelnemers wel op de hoogte zijn van het concept van het programma? Ze zijn steeds stomverbaasd als een nieuwe kandidaat het terrein op komt lopen.
De vrijgezelle B&B-eigenaren lijken door de programmamakers totaal aan hun lot te worden overgelaten. Er staan geen groeps- of een-op-een-dates op de planning, waardoor ze maar hun eigen spelregels bedenken. Caroline weet in ieder geval overal een wedstrijd van te maken. Of het nou het vullen van een picknickmand of het schrobben van de badkamer is. (Sopte Nico nou echt het schoonmaakdoekje ín de wc-pot?) De heren lijken in elk geval op een kinderlijke manier indruk te willen maken op hun moeder. Ahum, pardon, bij hun potentiële liefde.
De tekst gaat verder onder Tweet.


Aanbidders
Met geen enkel keuzemoment in het vooruitzicht is het ook nog eens onduidelijk hoe lang de gasten überhaupt blijven logeren. Ik snap wel waarom Caroline haar mannelijke aanbidders aan het werk zet. Voor hetzelfde geld blijven de deelnemers drie weken plakken – zo’n dagelijks televisieprogramma moet toch gevuld worden. En aan betalende gasten kun je moeilijk vragen om een tuinhekje te repareren.
Waarschijnlijk is het voor Caroline ook nog één groot vraagteken hoe ze uiteindelijk haar keuze zal maken. Want bij de zoektocht naar ware liefde komt toch meer kijken dan een paar stevige klushanden, zou je zeggen. Maar vooralsnog blijven de afleveringen gevuld met een hoog testosterongehalte bij mannen die vooral bezig zijn de concurrentie af te troeven… Of ze de dame waarvoor ze naar het buitenland willen emigreren daarbij nou echt beter leren kennen, is de vraag. Of zoals Kim op twitter zegt: ’In Oostenrijk worden nog nét de piemels niet op tafel langs een meetlint gelegd…’.”

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending