Contacteer ons

Nieuws

Moeder (23 jaar) heeft al 21 kinderen: ’Op naar de 105 kinderen’

Gepubliceerd

op

Een Russische vrouw heeft op 23-jarige leeftijd al 21 biologische kinderen en is samen met haar echtgenoot, een dubieuze miljonair uit Turkije, nog lang niet klaar. Christina Öztürk heeft zich tot doel gesteld om in totaal 105 kleintjes te krijgen.
„Ik beviel zelf van mijn eerste dochter Vika”, aldus Christina die toen 17 jaar oud was. „De rest van de kinderen zijn genetisch van mijn man en ik, maar werden gebaard door draagmoeders.”
Internationale nieuwsmedia als de Daily Mail en The Sun smullen van het welhaast ongelofelijke verhaal. De kranten schrijven nog over ’tien’ of ’elf’ kinderen, maar op Instagram heeft Christina recentelijk onthuld dat er inmiddels veel meer kleintjes zijn.

’Op naar 105’
„Er zijn nog meer kinderen waarover we het niet hebben gehad”, aldus de twee. „Laten we kennis maken.” Vervolgens volgt een opsomming van de in totaal 21 kids, inclusief geboortejaar en en naam.
   
„Ik weet niet hoeveel er uiteindelijk gaan komen, maar we stoppen zeker niet bij tien”, liet de jonge twintiger eerder weten. „We zijn nog niet klaar om over het uiteindelijke aantal te praten. Alles op zijn tijd.” In de eigen biografie op Instagram staat echter nog steeds ’Komen er 105 kinderen?’. Later relativeert ze dit getal; het zou willekeurig gekozen zijn.

Strand
Christina ontmoette haar echtgenoot Galip Öztürk, een rijke hoteleigenaar én veroordeeld moordenaar uit Turkije, tijdens een tripje naar het vakantieoord Batumi in Georgië, het ’Las Vegas van de Zwarte Zee’.

Christina spreekt van liefde op het eerste gezicht. Ze noemt Galip haar ’mentor, gids en sprookjesprins ineen’.
Tekst loopt verder onder foto.

Galip is het eens met de aanduiding ’liefde op het eerste gezicht’. „Ze is zo makkelijk om mee samen te zijn, ze heeft altijd een lach op haar lippen, en tegelijkertijd is ze verlegen en mysterieus.”
„Ze is het type vrouw dat ik altijd voor mezelf heb gewenst, een ongeslepen diamant. Ik heb gezien wat een puur en lief hart ze heeft.”
Tekst loopt verder onder foto’s.

Galip Öztürk is oprichter van het Turkse bedrijf Metro Holding en werd in 2012 in Istanboel veroordeeld tot levenslang vanwege moord op een medewerker van zijn bedrijf, schrijven Forbes en Bloomberg. Daarop toog hij naar Georgië, waar hij naar eigen zeggen in ’zelfverkozen ballingschap’ leeft. Hij zou onder meer 500 miljoen aan bezittingen in Georgië hebben gestald.
Met zijn eerste vrouw had Öztürk negen kinderen. Die wonen nog in Turkije.

Draagmoeder-dieet
Sinds de eerste romance tussen Galip en Christina ging het snel. Ze trouwden. De twee kregen een wens om veel kinderen te krijgen. Aanvankelijk was het idee voor Christina om ieder jaar te bevallen, maar eigenlijk voldeed dat tempo niet.
Aldus kozen de twee ervoor om met draagmoeders de productie op te voeren. De eerste tien kinderen kwamen binnen een jaar, tussen 10 maart 2020 en 16 januari 2021.
Tekst loopt verder onder foto.

Draagmoeders kosten in Georgië zo’n achtduizend euro per geboorte. Ze worden begeleid, maar moeten het kind direct na geboorte afstaan aan de biologische ouders. Dat loopt niet altijd zoals verwacht. Een van de moeders weigerde een kind af te staan. Zij moest toch toegeven omdat Christina en Galip de rechten van het kind hebben.

Hoewel de twee geen contact hebben met de moeders – dat loopt via de kliniek – geven ze wel een uitgekiend dieet door wat de draagmoeders moeten volgen. Eenmaal thuis slapen de baby’s stipt volgens routine tussen 20.00 uur en 06.00 uur.
Tekst loopt verder onder foto.

’Pak huilbaby niet op!’
Op de Instagram-video’s van Christina is steevast een lachende, liefhebbende moeder te zien, maar altijd in het bijzijn van een van de vele kinderjuffrouwen. Deze nanny’s nemen een deel van de dagelijkse zorg op zich.

Veel ruimte voor eigen ideeën is er niet. „Ik probeer zo vaak mogelijk bij mijn kinderen te zijn, maar wanneer dat niet lukt, controleer ik alles”, schrijft Christina zelf op Instagram. „Ik leer iedere nanny die solliciteert, dat geen amateuristisch gedrag is toegestaan. Het opvoeden van de kinderen gebeurt strikt volgens mijn instructies.”

Tekst loopt verder onder foto.

Ze geeft instructies over ’wat de kinderen te lezen krijgen, in welke volgorde, op welke tijd, en hoe lang’. Ook onthulde ze een strikt protocol rond baby’s die beginnen te huilen. „Als een kind moet huilen, verbied ik het om hem in je armen te nemen.” In plaats daarvan moet de baby worden ’afgeleid’ om hem of haar te ’kalmeren’.
Tekst loopt verder onder foto.

Voedsel
Moeder Christina claimt verder dat ze haar kinderen alleen ’zelfbereide maaltijden’ geeft zonder ’gekochte kant-en-klare potjes’. „Voedsel is precies afgemeten per gram – en niet 1 gram te veel, of 1 gram te weinig.” Ze vraagt de kinderjuffrouwen ook om een foto te maken van ieder vies slabbetje zodat ze kan bepalen of het voedsel ’de juiste kleur en consistentie heeft’.
„Ieder kind heeft een dagboek waarin ALLE details van het leven staan”, besluit ze in een Instagram-bericht. „Wat ze eten, hoeveel ze eten, hoe ze slapen, hoe ze lopen, hoe vaak ze naar het toilet gaan, hoe veel ze huilen en welke veranderingen er zichtbaar zijn aan hun lichaam.”

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending