Contacteer ons

Nieuws

Rene Le Blanc (52) haalt uit naar Ik Geloof In Mij-collega Gio Swikker (17)

Gepubliceerd

op

Rene Le Blanc (52) en Gio Swikker (17) werden beiden bekend door het SBS6-programma Ik Geloof In Mij. Het succes zorgde voor een bijzondere band en zelfs een gezellige groepsapp. Toch lijken er nu scheurtjes te zitten in de vriendschap tussen René en Gio.
En dat zou alles te maken hebben met de onthulling die Gio onlangs deed. Volgens de zanger zou René hem negeren én zomaar uit de groepsapp van de Ik Geloof In Mij-collega’s zijn gestapt.
Pissig
Le Blanc is pissed, want dat zou absoluut niet zo zijn gegaan. Ik weekblad Weekend vertelt hij nu: “Daar was ik pissig over, want het is het zo gegaan: ik heb twee telefoonnummers. Ik had het nieuwe nummer erbij gekregen voor zakelijk. Ik dacht dat de groepsapp daaraan gekoppeld zou worden.” Dat bleek dus een technisch foutje te zijn.

Ook over het feit dat Gio zich genegeerd voelt, is René niet te spreken. “Dat is echt niet waar, want hij heeft mij nooit gebeld. Iedereen die ik bel, bel ik terug, dus wat kinderachtig is dit.”
Op de vraag of Gio zou liegen, durft Le Blanc geen antwoord op te geven. “Dat weet ik niet. Het is heel jammer dat hij dat zo klakkeloos zegt. Wat ik hier zeg, is de eerlijke versie.”
Hits
Gio en René scoorde vorig jaar allebei een dikke hit. Gio ging zelfs met zijn nummer ‘Laat Je Gaan’ viraal op TikTok!

Lees verder

Nieuws

Jan Rot deelt vreselijk nieuws: ‘Ik word niet meer beter’

Gepubliceerd

op

Door

Verschrikkelijk nieuws voor Jan Rot. De 63-jarige zanger is ziek en wordt niet meer beter. Dat laat hij zijn fans weten op Facebook.
Jan ging begin dit jaar nog onder het mes om een tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen. “Ik mag hersteld zijn van de tumor-operatie… Een nieuwe scan windt er geen doekjes om: ik word niet meer beter. Uitzaaiingen alom”, schrijft hij in een emotioneel bericht.
“Hoeveel tijd ik nog heb wordt vanzelf duidelijk. Het is heel onwerkelijk”, gaat de zanger verder. “Ik ben fysiek snel moe, maar heb verder nog weinig last. Gisteren nog heerlijk gespeeld, al kregen sommige liedjes nieuwe lading.”‘Het is niet anders’
Jan is van plan om zo lang mogelijk te blijven doen waar hij van houdt. “Ik blijf optreden tot ik erbij neerval. Intussen met veel liefde, rust en een beetje galgenhumor de mokerslag voor mijn prachtgezin te leren aanvaarden. Net als de klap voor vrienden, familie, fans en volgers.En hoe ben je er zelf onder, Jan? Tja. ‘Het beste moet nog komen,’ zong ik in 2019. Dit zag ik niet voor me. Maar het is niet anders. Het gaat zoals het gaat.”

Lees verder

Nieuws

Slecht nieuws voor partij Sylvana Simons: “Manipulatief, dominant en toxisch gedrag!”

Gepubliceerd

op

Door

Het bestuur van de afdeling Den Haag van BIJ1 stapt op, zo laten de bestuursleden via Twitter weten. De lokale bestuursleden vinden dat er sprake is van “een giftige interne cultuur ” in de landelijke organisatie.
Er is geen steun vanuit het landelijk partijbestuur en het werkt de Haagse afdeling actief tegen, staat in een verklaring. Een en ander werd volgens het lokale bestuur “tot onze grote ontsteltenis” dit weekend duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering van BIJ1.

Zaterdag hield BIJ1 een digitale ledenvergadering. Daarin kwam onder meer de schorsing van Quinsy Gario aan de orde.

Sommige leden, zoals de Haagse afdeling, leverden kritiek op de schorsing van Gario. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan “manipulatief, dominant en toxisch gedrag”, waardoor andere leden zich onveilig voelden. Het partijbestuur en partijleider Sylvana Simons, die als enige van BIJ1 in de Tweede Kamer zit, verdedigden het besluit hem uit de partij te zetten en maakten excuses naar degenen die last hebben gehad van zijn optreden.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending