Contacteer ons

Laatste Nieuws

Daphne Bunskoek (47) heeft met achttien mannen het bed gedeeld

Gepubliceerd

op

Daphne Bunskoek (47) heeft in haar leven met in totaal achttien mannen het bed gedeeld, waarvan in de afgelopen zeventien jaar maar één: haar vriend Wessel van Diepen (54). “Dat was het dan.”

De in Almelo geboren Daphne Bunskoek is te gast in de meest recente aflevering van De Beste Vrienden Podcast, waarin presentatoren Hugo Kennis en Thomas Cammaert elke week giechelend aan een andere BN’er vragen met hoeveel mensen ze hebben gewipt. Hugo’s eigen score zal door niemand worden evenaard: hij deed 400 mannen.

Achttien mannen

Nu is dus Daphne aan de beurt. Wandelende soa Hugo: “Daphne, met hoeveel mensen heb jij het bed gedeeld?”

Daphne: “Tegelijk of? Haha, zo opschepperig! Nog nooit met meer dan één, echt. Nou, in totaal? Ik denk een mannetje of – ja niet zoveel – achttien? Ja.”

Thomas: “Ben je al heel lang met je man samen?”

Daphne: “Ja, al zeventien jaar. En daarvoor een keer drie en twee en één en dan nog een paar losse. Dat was het dan.”

Aan de lage kant

Thomas: “Een goede score toch?”

Hitsige Hugo: “Ik vind het aan de lage kant, we moeten eerlijk zijn.”

Daphne’s beste vriendin Pieternel Bollmann: “Het is wel genoeg om te weten wat er te krijgen is en dat je niet bij je huidige partner denkt: oh, ik moet nog dingen uitproberen.”

Thomas: “Je weet ook heel goed wat je wel en vooral niet wil, toch? Met achttien mensen.”

Daphne: “Ja, van: dit bevalt me wel en dit niet.”

Heel netjes

Thomas: “Ik vind het niet gênant hoog.”

Hugo: “Ik vind het heel netjes.”

Daphne: “Als ik er 200 had gehad, dan had ik het ook gezegd hoor.”

Hugo: “Ja, dat had ik meer logisch gevonden met zo’n lijf.”

Thomas: “Dat had Hugo nog steeds weinig gevonden, denk ik.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Laatste Nieuws

Johan Derksen deelt tragische overlijden Genee

Gepubliceerd

op

Door

De vader van presentator Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden. In De Oranjezomer staat Johan Derksen maandagavond kort stil bij het tragische incident.

„Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken, dus het is nu niet zo gepast”, vertelt Derksen aan het begin van de uitzending. „Zijn moeder is van de trap gevallen en raakte bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden en die heeft toen een hartinfarct gekregen. Hij is intussen overleden. Dus, ik vind dat Wilfred even met rust moet worden gelaten.”
Eerder op de middag bevestigde een woordvoerder van Talpa Network het overlijden aan Shownieuws. „De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie. „De nabestaanden hebben behoefte aan privacy in deze moeilijke periode.”
Genee was de afgelopen weken dagelijks te zien als presentator van het SBS6-programma De Oranjezomer. Collega Hélène Hendriks neemt in verband met Genees vakantie sinds zaterdag de honneurs waar.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending