Contacteer ons

Laatste Nieuws

Flinke Bonje tussen Ik Geloof In Mij-zanger en René le Blanc

Gepubliceerd

op

Al voordat de eerste aflevering van het derde seizoen van Ik Geloof In Mij is uitgezonden, is er alweer bonje. Zanger Rutger van Barneveld heeft een aanvaring gehad met René le Blanc. ,,Alsof wij niet veel voorstellen en hij een flinke carrière heeft.”

Evenveel waard

Onlangs vertelde René le Blanc in een interview dat hij een eigen reallifesoap wil en daarbij zijn collega’s niet nodig heeft. Die droom is alweer van de baan, want de serie staat nu in de ijskast. Maar René zit daar niet mee. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René le Blanc-show genoemd”, zei hij op Radio10.

Maar die uitspraken vielen niet goed bij één van de Ik Geloof In Mij-zangers. Rutger van Barneveld krijgt sterk de indruk dat René zich beter voelt dan de andere deelnemers. ,,Dat is jammer, want je bent dit avontuur als vriendengroep begonnen. We zijn allemaal evenveel waard”, zegt Rutger in weekblad Story.

‘Alsof wij niets voorstellen’

Door het bericht voelde hij zich afgeschreven. ,,Alsof we niet zo veel voorstelden en hij een flinke carrière heeft. Zo kwam het over.” Hij vindt het dan ook geen goed begin van het nieuwe seizoen van het programma. ,,Het is een domper voor seizoen drie. Ik ben er geen voorstander van om zoiets voor de camera uit te spreken”, legt hij uit.

‘Ik ben geen kwal!’

Dat René zich beter zou voelen dan de andere deelnemers, snapt hij zelf niets van. René zegt zelf namelijk helemaal niet arrogant te zijn. ,,Mensen zeggen dat ik een kwal of een komediant ben. Dat ik een egotripper zou zijn of arrogant”, zei René eerder.

Maar tóch is Rutger niet de enige die geen lovende woorden over René heeft. Ook Ik Geloof In Mij-zanger Gio Swikkers vindt René niet altijd even sympathiek. ,,Van sommige dingen denk ik: nou René… In Ziggo Dome liep ik bijvoorbeeld naar hem toe en zei ik: ‘Hoi, hoe is het?’ En hij zei alleen ‘Hoi’ en liep weer weg”, aldus Gio.

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Laatste Nieuws

Johan Derksen deelt tragische overlijden Genee

Gepubliceerd

op

Door

De vader van presentator Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden. In De Oranjezomer staat Johan Derksen maandagavond kort stil bij het tragische incident.

„Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken, dus het is nu niet zo gepast”, vertelt Derksen aan het begin van de uitzending. „Zijn moeder is van de trap gevallen en raakte bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden en die heeft toen een hartinfarct gekregen. Hij is intussen overleden. Dus, ik vind dat Wilfred even met rust moet worden gelaten.”
Eerder op de middag bevestigde een woordvoerder van Talpa Network het overlijden aan Shownieuws. „De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie. „De nabestaanden hebben behoefte aan privacy in deze moeilijke periode.”
Genee was de afgelopen weken dagelijks te zien als presentator van het SBS6-programma De Oranjezomer. Collega Hélène Hendriks neemt in verband met Genees vakantie sinds zaterdag de honneurs waar.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending