Contacteer ons

Showbizz

Jan Roos doodziek: “het gaat zo slecht dat er is overwogen om naar het ziekenhuis te gaan.”

Gepubliceerd

op

Jan Roos voelt zich nog altijd doodziek door het coronavirus. Hoewel hij afgelopen week meermaals op het punt heeft gestaan om naar het ziekenhuis te gaan, wil hij nog steeds niets weten van een vaccin.

Tijdens een werkvakantie met Dennis Schouten naar feesteiland Mallorca, heeft Jan Roos het coronavirus opgelopen. Vlak na hun terugkeer in Nederland bleken ze besmet. Waar het hen vorige week nog lukte om een aflevering van hun online programma RoddelPraat op te nemen, was dat gisteren niet mogelijk.

Bijna naar ziekenhuis

De gezondheid van Jan is na de aflevering van vorige week flink achteruitgegaan. “Het gaat niet goed met Jan. We hebben vorige week nog kunnen opnemen, maar ik zag toen al dat het niet goed ging met Jan. Ik was slecht, maar Jan was nog veel slechter. We waren toen net terug in Nederland, maar nu een week later…”, vertelt Dennis.

“Met mij ging het heel snel weer goed: een paar keer hoesten en door. Maar Jan werd zieker en zieker. Hij zit sinds we terug zijn in Mallorca in de slaapkamer van zijn zoon, die niet bij hem kan komen. Er zijn momenten geweest dat het zo slecht met hem ging dat er is overwogen om wel naar het ziekenhuis te gaan.”

‘Vrij stevige griep’

Jan zelf komt aan het woord in een videoboodschap. “Dennis heeft een paar dagen gekucht en gehoest en toen was hij van corona af, maar ome Jan is een dikke oude man, dus die heeft het lekker te pakken hoor. Ik dacht dat ik er nou wel van af zou zijn, maar het is inderdaad een vrij stevige griep. Je bent er niet heel erg lekker van, moet ik eerlijk zeggen.”

Op dit moment is Jan niet in staat om te werken. “Ik voel me echt een beetje beroerd al een paar dagen, maar dusdanig dat ik niet het gevoel heb dat ik een uitzending wil maken. Ik ben niet alleen veel vocht verloren, maar ook mijn humor. Ik zie de grap er niet meer van in.”

Geen vaccin

Viruswappies nemen Jan behoorlijk onder vuur. “Ik ben nu opeens, omdat ik ziek thuis ben met corona, een handlanger van Hugo de Jonge. Ik krijg berichten dat ik omgekocht ben om dit te doen en hand in hand met de overheid loopt en net doe of ik ziek ben, omdat ik mensen wil overhalen een vaccin te nemen. Nou, ik neem helemaal geen vaccin. Ook nu niet, nu ik hartstikke ziek ben. Dus waar hebben we het over?”

Waarom neemt hij geen vaccin? “Ik ben niet gevaccineerd en daar heb ik mijn redenen voor. Ik heb helemaal geen zin in lange discussies, maar ik heb het vaccin niet genomen. Dit is de tweede keer dat ik het heb. Ik dacht dat je na de eerste keer immuun was zoals ze zeiden, maar dat is dus ook niet zo.”

RoddelPraat

De hele reactie van Jan ziet u onderstaand:

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending