Contacteer ons

Laatste Nieuws

Nadine (42 jaar) verloor haar man en bleef achter met 12 kinderen

Gepubliceerd

op

Nadine Quaedackers (42), bekend van het NPO-televisieprogramma Een Huis Vol, houdt als moeder al jarenlang alle ballen hoog. Dat moet ook wel, want haar gezin bestaat uit maar liefst twaalf kinderen. Samen met haar man Michel waren de huishoudelijke taken altijd evenredig verdeeld. Maar toen hij in 2019 op 57-jarige leeftijd plotseling overleed aan een hartstilstand, stond ze er helemaal alleen voor.

Moeder Nadine lag al op bed toen ze rond elf uur ’s avonds werd geroepen door een van haar oudste dochters. „’Er is iets mis met papa’, riep mijn dochter Yalena (18). Toen ik eenmaal beneden aankwam, wist ik meteen dat het foute boel was. Ik hoorde hem zijn laatste adem al uitblazen. De overbuurman en ik hebben nog geprobeerd hem te reanimeren. Ook de ambulancebroeders zijn nog drie kwartier met hem bezig geweest, maar we hebben hem niet kunnen redden.”

Alleen
„Michel en ik deden alles samen en we wisselden destijds ook altijd de nachten af voor onze kleine Milano (2). Hij was nog maar vier maanden oud toen mijn man overleed. Opeens sta je er dan alleen voor met een kleine baby en nog elf andere kinderen. Dat hakt er aardig in.”
„De kinderen hebben gelukkig mooi afscheid kunnen nemen van hun vader. Ze mochten tekeningen en lieve teksten in de deksel van de kist achterlaten. Ook heb ik vanaf dag één alles met ze besproken. Sommige mensen klappen na zo’n heftige gebeurtenis dicht en sluiten meteen het boek, maar zo werkt het niet. Het is voor mijn kinderen belangrijk dat wij over hun vader blijven praten. Ik vertel ze dat hij altijd over hen zal waken en nu een engel in de hemel is. Die gedachte geeft rust.”

Huishouden
In het begin heeft Nadine het moeilijk gehad. Ze moest ineens een huishouden met 12 kinderen in haar eentje draaiende houden, waarvan het oudste kind 24 jaar is en het jongste nog maar 2 jaar. „Mijn man en ik droomden altijd van een groot gezin en namen daar ook beiden de verantwoordelijkheid voor. Wij deden alles samen, dus ik heb het wel zwaar gehad na zijn overlijden. Een groot huishouden is pittig, maar ik zou het niet anders willen. Mijn kinderen houden mij juist op de been. Als ik hen niet had, zou ik niet weten hoe ik het zou moeten verwerken. Als ik verdrietig ben, maakt de jongste mij bijvoorbeeld weer aan het lachen. Ik ben dankbaar dat ik 12 kinderen van hem heb.”
Nadines oudste kinderen zijn inmiddels 24, 20 en 18 jaar. Alle kinderen, op de oudste van 24 na, wonen nog thuis. Nadine vindt het belangrijk dat de oudsten niet te veel verantwoordelijkheden op zich nemen. „Zij studeren en hebben een bijbaan. Ze hoeven van mij niet mee te helpen in het huishouden. Ze moeten natuurlijk wel hun eigen rommel opbergen en af en toe de vaatwasser leegruimen, maar verder vind ik het belangrijk dat zij zich op zichzelf focussen.”

De toekomst
„Momenteel probeer ik verder te gaan met mijn leven. Ik heb nog geen werk, maar met de weduwe-uitkering en toeslagen van de kinderbijslag komen we wel rond. Inmiddels ben ik ook begonnen met een studie om weddingplanner te worden. Ik heb altijd al gezegd dat ik iets voor mezelf wil als de kinderen wat ouder zijn. Als ik mijn opleiding heb afgerond zal mijn jongste 4 jaar zijn en is het werk ook beter te combineren met een druk huishouden. Natuurlijk is het moeilijk om verder te gaan en ik mis mijn man nog elke dag, maar hij zal in onze herinneringen voort blijven bestaan.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Laatste Nieuws

Johan Derksen deelt tragische overlijden Genee

Gepubliceerd

op

Door

De vader van presentator Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden. In De Oranjezomer staat Johan Derksen maandagavond kort stil bij het tragische incident.

„Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken, dus het is nu niet zo gepast”, vertelt Derksen aan het begin van de uitzending. „Zijn moeder is van de trap gevallen en raakte bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden en die heeft toen een hartinfarct gekregen. Hij is intussen overleden. Dus, ik vind dat Wilfred even met rust moet worden gelaten.”
Eerder op de middag bevestigde een woordvoerder van Talpa Network het overlijden aan Shownieuws. „De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie. „De nabestaanden hebben behoefte aan privacy in deze moeilijke periode.”
Genee was de afgelopen weken dagelijks te zien als presentator van het SBS6-programma De Oranjezomer. Collega Hélène Hendriks neemt in verband met Genees vakantie sinds zaterdag de honneurs waar.

Lees verder

Laatste Nieuws

André Hazes en Sarah verwachten een baby

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes en Sarah verwachten een baby in de familie! De neef van de André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby.

Djarno onthult de zwangerschap met een wondermooie video waarin op het einde aan het licht komt dat Manon zwanger is. Op een lieve wijze geeft hun dochtertje een kusje op de zwangere buik van mama. Hofland schrijft: “Onze droom komt uit.”

Talrijke bekende en onbekende Nederlanders feliciteren het koppel. Zo ook Rossana Kluivert, Anouk Smulders en Danny Froger. Maar ook Monique Westenberg laat van zich horen. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

André is eveneens in de wolken. In zijn Instagram Stories laat hij weten: “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin.”

Lees verder

Trending