Contacteer ons

Showbizz

‘Vrouw Louis van Gaal niet blij met onthulling dochter Linda de Mol’

Gepubliceerd

op

Truus van Gaal, de vrouw van Louis van Gaal, is er niet blij mee dat de dochter van Linda de Mol ongevraagd informatie over haar naar buiten brengt. Althans, dat vermoeden heeft Johan Derksen.

Linda de Mol heeft haar 21-jarige dochter Noa Vahle in haar kruiwagen naar de radiostudio van NPO 3FM gereden en daar presenteert ze nu ineens de ochtendshow. Ze verklapte deze week in het programma dat haar familie Truus van Gaal is tegengekomen op vakantie in Portugal. “En Truus haar gezicht stond wel op onweer, kan ik je vertellen.”

Stampvoetende Truus

De vrouw van Louis van Gaal zou er absoluut niet blij mee zijn dat hij weer bondscoach wordt en daarom liep ze volgens Noa nogal bokkig door de Algarve. “Louis was al opstellingen aan het maken en alles. Ja, haha.”

Noa’s onthulling werd gisteren besproken in De Oranjezomer, waar ‘de dochter van’ óók al bij betrokken is. Daar zit ze namelijk in de redactie. Johan Derksen vindt het best geestig dat Noa informatie deelt over Truus, maar hij denkt dat de Van Gaaltjes daar iets minder blij mee zijn.

Truus boos op Molletjes?

Johan in de talkshow: “Noa zit bij ons op de redactie en ze is de dochter van Linda. Die heeft natuurlijk heel goede kruiwagens en die is plotseling sidekick bij een radioprogramma en daar heeft ze best interessante informatie verschaft, maar ik weet niet of de familie Van Gaal daar ook zo blij mee is.”

Wilfred Genee daarop: “Nee, ze was namelijk Truus tegengekomen, een dag voordat bekend werd dat Louis de bondscoach zou worden, en uit de lichaamstaal van Truus zou blijken dat Truus er niet blij mee was. Louis stond al overal opstellingen te maken en die deelde hij ook uit aan iedereen, maar Truus stond erbij met een gezicht van: god, hier heb ik geen zin in.”

Deurensmijten

Heeft Johan er begrip voor dat Truus er niet blij mee is? “Ja, zo’n Truus denkt ook: we zitten daar lekker in Portugal in het zonnetje, we kunnen even lekker golfen en nu gaat hij weer terug naar Nederland en krijgt hij de hele zeikpers weer over zich heen, met dit programma voorop. Dat vinden die mensen niet prettig, want Truus heeft weleens tegen bekenden gezegd dat als wij in beeld zijn, Louis deurensmijtend door het huis loopt.”

Wilfred: “Ja, ze keken wel altijd. Met een glaasje wijn.”

Johan: “Die man is zo overtuigd en zo trots op zichzelf dat hij het ongehoord vindt dat wij weleens kritiek uiten. Dat begrijp ik wel.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending