Contacteer ons

Sport

Zien: Cameraman op Olympische Spelen heeft de tijd van zijn leven!

Gepubliceerd

op

De Olympische Spelen zijn alweer eventjes bezig en Nederland staat er goed voor wat betreft het binnenhalen van medailles. Natuurlijk zijn er maar een paar sporten die je echt wil zien, voornamelijk waar Nederland goed in aan het uitblinken is. Maar er zijn ook sporten die je misschien wil kijken omdat er weleens wat interessants in voorbij kan komen. We gokken dat de volgende video uit het turn-circuit komt gezien de lenigheid van mevrouw die de hoofdrol speelt in dit filmpje. Een cameraman van de Spelen heeft dan ook goed de tijd genomen om de warming up van deze dame goed in kaart te brengen. Hoe de Italiaanse dame het precies gedaan heeft weten we niet, we zijn dan ook nog op zoek naar haar naam. Maar genieten is het wel.

Cameraman heeft zijn dag op de Olympische Spelen!

Ook de cameraman heeft al snel door dat dit graag geziene beelden zijn voor de mensen thuis. Hij weet dan ook als geen ander op de juiste aspecten in te zoomen zodat we niks missen vanaf onze luie bank. We weten in ieder geval wel dat we turnen toevoegen aan onze kijklijst de aankomende tijd:

Lees verder

Showbizz

Internet gaat los op ‘domme’ Wesley Sneijder

Gepubliceerd

op

Door

Wesley Sneijder krijgt flink wat kritiek door zijn uitspraken in het televisieprogramma De Oranjezomer. Daarin verkondigde hij geen coronavaccin te nemen en ook vond hij dat het nog niet zo slecht gesteld wat met de mensenrechten in Qatar. Veel kijkers konden hun oren niet geloven.

Moderne slavernij?

Dat Nederlanders verdeeld zijn over het nu van het coronavaccin is al vanaf het begin bekend. Er zijn altijd voor- en tegenstanders. Wesley Sneijder is zo’n tegenstander van het vaccin en is niet bang zijn mening te laten horen. Hij wil geen vaccin omdat hij ook nooit de griepprik krijgt en hij twijfelt aan het nut van het vaccin. Vervolgens zegt hij, toen het volgende onderwerp werd aangesneden, dat hij niet denkt dat het zo erg gesteld is met de mensenrechten in Qatar. Hij heeft immers nog nooit tekenen van moderne slavernij gezien.

Voor- en tegenstanders

Op Twitter schrijven veel mensen over de uitspraken van Wesley. ,,Als je heel erg dom bent, kun je daar niets aan doen. Je wordt immers zo geboren. Maar als je je domheid zo tentoonspreidt, wordt het wel een hele zielige vertoning en kun je beter je mond houden”, luidt een vernietigende reactie.

Lees verder

Showbizz

Zien: Klappen voor Andre Hazes van kickbokser

Gepubliceerd

op

Door

Andre Hazes dacht even leuk in de sportschool te gaan trainen met de kickbokser Luis Tavares. Daar had Andre al snel spijt van, want Andre kreeg toch een enorme trap van Luis waarna Andre het uitschreeuwde van de pijn. Al weten we inmiddels dat Andre niet echt een hoge pijngrens heeft. Toen Sarah vorige week probeerde de vlechtjes van Andre eruit te halen schreeuwde hij het ook al uit.

Bekijk hieronder het filmpje:

Lees verder

Laatste Nieuws

Samantha de Jong heeft weer een nieuwe look: ‘behandeling heeft goed effect gehad’

Gepubliceerd

op

Door

Samantha de Jong (31) is er niet vies van om aan zichzelf te laten sleutelen. Recent heeft ze weer een nieuwe behandeling ondergaan, met een geslaagd resultaat: ‘

De voormalig Oh Oh Cherso-ster heeft een behandeling gedaan om haar huid te verbeteren. Haar huid kon wel een oppepper gebruiken omdat ze naar eigen zeggen vrij veel make-up gebruikt en haar huid slecht behandelt. Een carbon peeling moest voor die oppepper zorgen. Met succes, vindt Barbie. ‘De laserbehandeling heeft goed effect gehad’, zegt ze in het filmpje dat de behandeling promoot. De voormalig realityster ziet er in de video inderdaad anders uit dan op eerdere foto’s en video’s die ze op Instagram deelde.

Vader

Barbie heeft de behandeling niet alleen ondergaan. Ook haar vader werd onder handen genomen. Hij is eveneens blij met het resultaat. ‘Mijn huid voelt licht aan’, zegt hij. ‘Ik heb een fris en fruitige huid teruggekregen’, vult Samantha hem aan. ‘Het is echt een aanrader om te doen.’

Lees verder

Trending