Contacteer ons

Viraal

Zien: Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren maar dat gaat gigantisch mis!

Gepubliceerd

op

Wanneer je dit als man leest dan kan het zijn dat je er nog nooit van gehoord hebt. Veel vrouwen laten hun wenkbrauwen tatoeëren om ze er duidelijker uit te laten springen. Bijvoorbeeld wanneer je hele lichte wenkbrauwharen hebt, dan kun je het hiermee meer accentueren zonder iedere dag make-up te hoeven gebruiken. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Een methode blijk ‘microblading’ te zijn. Dit wordt gezien als een semi-permanente make-up omdat je het om de zoveel tijd moet/kan bijhouden om het optimale effect ervan te behouden. Na een tijdje kan het namelijk allemaal weer gaan vervagen. Het is eigenlijk een soort tatoeage, alleen dan minder permanent zoals een normale tatoeage.

Wenkbrauwen tatoeëren? Doe mij er maar vier!

Microblading is dus een soort techniek waarbij hele kleine naaldjes allemaal kleine streepjes zetten emt de inkt waarin het gedoopt wordt. Het gaat niet diep de huid in waardoor het een oppevlakkige tatoeage is en dus zal vervagen met de tijd. Maar het is uiteraard wel belangrijk dat je dit laat doen bij iemand die hier gecertificeerd voor is. Je zou denken dat dat vanzelfsprekend is, maar niets blijkt minder waar. Waarschijnlijk was degene die onderstaande brauwtjes heeft gezet behoorlijk slechtziend, want deze dame heeft voorlopig 4 wenkbrauwen!

Lees verder

Viraal

Deze 8 smerige dingen doet elke vrouw tijdens koude dagen

Gepubliceerd

op

Door

1. Verwarmen van je ijskoude voeten aan je partner’s zachte, warme rug in bed.

2. Genieten van het gevoel je stekelige, ongeschoren benen.

3. Je handen verwarmen op je theezakjes, of beneden in je broek.

Vind jij dit al smerig? Dan moet je nummer 6 is lezen.

4. Dezelfde broek dragen voor meerdere dagen (weken?) aan een stuk.

5. Stukje gebroken lip er vanaf pulken.

6. Maanden niets scheren…
Vind je deze smerig? Dan moet je nummer 8 is lezen. Wat smerig dat vrouwen dit in de winter doen!

7. Je vettige haar verstoppen onder een muts.

8. Lipbalsem delen met je beste vriendinnen.

Lees verder

Viraal

Zien: Helene Hendriks koopt deze villa van 1.4 miljoen euro!

Gepubliceerd

op

Door

Dat het financieel goed gaat met Helene Hendriks die op dit moment het programma De Oranjezomer presenteert blijkt wel uit de nieuwe villa die ze heeft gekocht met een oppervlakte van 353 vierkante meter.

Haar oude huis in Bavel heeft ze inmiddels verkocht voor 785.000 euro. Ze had dit huis in 2017 gekocht voor 715.000 euro en maakt er dus een mooie winst op van 70.000 euro.

En nu koopt Helene een villa die 2x zoveel kost als haar oude huis. De villa heeft ze namelijk gekocht voor 1.425.000 euro en ze laat er een hypotheek op vestigen van 1.260.000 euro. Dat betekent dat Helene er ook nog 165.000 euro eigen geld in heeft gestopt.

Helene Hendriks heeft een lucratief contract bij Talpa. Ze zou rond de 2,5 ton per jaar verdienen. En nu ze tijdelijk de plek van Wilfred Genee heeft overgenomen als presentator van het programma De Oranjezomer en het ene na het andere kijkcijferrecord verbreekt blijkt ze dat geld dubbel en dwars waard te zijn voor John de Mol.

Lees verder

Viraal

Zien: Joke ergert zich helemaal kapot aan lelijke en dikke mensen op het strand!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je de Spaanse cultuur wil bewonderen, dan moet je niet naar Benidorm gaan. Wil je naast het zwembad liggen of op het strand tussen duizenden andere Nederlanders die voor een All Inclusive Resort zijn gegaan, dan wel. Joke is voor de verleiding van oneindig veel verlepte broodjes bij het ontbijt om vervolgens naar je ligplekje toe te racen. Maar Joke doet het allemaal anders in haar invalidekarretje. Ze doet het lekker rustig aan. Vandaag heeft Joke besloten om lekker naar het strand te gaan. Na een paar obstakels overwonnen te hebben lukt het haar eindelijk om een blauw ligbedje te veroveren. Maar wat Joke daar allemaal aantreft is natuurlijk niet fraai. Ze ziet namelijk behoorlijk wat lelijke en dikke mensen die daar gewoon over het strand rond durven lopen. Aldus Joke.

Joke ziet lelijke en dikke mensen op het strand!

Joke ziet al snel een stelletje waar ze zich over verbaasd: “Dat je zo durft te lopen. Dan doe je daar toch wat aan. Dan loop je toch voor gek!” Zegt de beeldschone Joke. “Maar ze heeft een man, dus het is genoeg. Die vindt dat leuk!“. Vervolgens ploft Joke moeizaam met haar goddelijke lijf neer op haar bedje om zich nog eens te ergeren aan buiken van drie etages. Heerlijk:

Lees verder

Trending