Contacteer ons

Showbizz

Maxime Meiland haalt snoeihard uit naar Connie Witteman: ‘Zo onnatuurlijk!’

Gepubliceerd

op

Maxime Meiland haalt behoorlijk hard uit naar Connie Witteman. De realityster vindt dat de granfluencer er ontzettend onnatuurlijk uitziet. “Natuurlijke schoonheid is zo belangrijk!”

Tegenwoordig grijpt men veel te snel naar allerlei cosmetische ingrepen, vindt Maxime Meiland. “Er wordt tegenwoordig gedaan alsof het net zo makkelijk is als een broodje kaas kopen. Dat vind ik een slechte zaak, want je bent wie je bent. Natuurlijke schoonheid is zo belangrijk!”, vertelt ze in de Beau Monde.

Onnatuurlijke Connie

Hoe kijkt Maxime dan naar BN’ers die wel aan van alles laten sleutelen? “Bij iemand als Connie Breukhoven zie je dat heel goed. Ik vind dat ontzettend onnatuurlijk”, sneert ze keihard.

Maar ook jonge influencers gaan vaak te ver, zegt Maxime. “De jongere meiden laten vooral hun lippen doen. Dat is eigenlijk altijd lelijk, omdat het er ZO nep uitziet. Het is een heel andere ingreep dan je oren of je neus laten corrigeren.”

Neus in maag

Zelf heeft Maxime haar neus laten corrigeren. “Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig. Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen.”

Haar moeder Erica heeft haar flaporen laten corrigeren. “Maar iets wat je af en toe stoort, dat vind ik niet erg genoeg om voor naar de plastisch chirurg te gaan”, zegt ze.

Fillers

Is die uithaal naar Connie al met al niet een beetje hypocriet? Zelf liggen de Meilandjes dus ook om de haverklap op de behandeltafel. En dan hebben we het nog niet eens over Maxime’s fillers gehad. “Fillers heb ik wel laten inspuiten, na de geboorte van Claire. Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin staat iets naar achteren.”

Het is leuk om mee te experimenteren, vindt Maxime. “Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet? Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed.”

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending