Contacteer ons

Showbizz

Tegenvaller voor gravin Eloise van Oranje

Gepubliceerd

op

Eloise van Oranje werd vanochtend wakker met het idee op vakantie te gaan. Ze schrijft op Instagram dat haar ouders een verassingstripje voor haar hadden gepland. Kort na vertrek vanaf Schiphol vloog het vliegtuig weer terug naar de luchthaven wegens een storing. De gravin moet dus nog even geduld hebben.

“M’n ouders hebben een verassings vacay gepland, zo leuk”, hiermee begon de gravinfluencer vanochtend haar story op Instagram. Waar naartoe, dat was dus nog geheim, maar het lid van de koninklijke familie deelt tien minuten later weer geland te zijn in Nederland:

“We zijn weer terug op Schiphol. Er was een storing, maar helemaal prima. Leuk avontuur, ha ha”.

Eigen boek

De populaire Elo bracht afgelopen juni haar eerste boek uit, genaamd ‘Learning By Doing’. Hierin vind je tips over onder andere lifestyle, koken, het op jezelf wonen, make-up en zelfvertrouwen. De jonge Hotelschool student kwam op dit idee, nadat ze wekelijks honderden uiteenlopende vragen van volgers kreeg op Instagram. Ze besloot de antwoorden te bundelen in een boek.

Vintagekleding

Eén van de vele onderwerpen waar de blondine ook over schrijft is haar liefde voor vintagekleding. Zo opende ze afgelopen jaar het Instagramaccount @clothes_elosevoranje, waar volgers haar kleding kunnen kopen. Soms verkoopt ze zelfs oude kleding van vader Constantijn, de jongste broer van onze koning Willem Alexander.

Love is in the air

In mei stond de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien zoenend op de cover van Privé. Ze zou verliefd zijn op een zekere Floris, maar of die vlinders er nog steeds zijn is niet bekend. Shownieuws vroeg haar management destijds om een reactie: “Als ze gaat reageren, zal ze dat doen via Instagram”, aldus het management

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending