Contacteer ons

Nieuws

Wanneer je dus dacht dat het niet gekker kon: Willem Engel doet bizarre oproep!

Gepubliceerd

op

Willem Engel is inmiddels wel een bekende Nederlander geworden met zijn gekke fratsen. In eerste instantie was hij hét tegengeluid tegen de maatregelen van de overheid om het coronavirus te temmen. Maar gaandeweg leek hij steeds extremere standpunten aan te nemen. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij in een soort zelfbenoemde persconferentie zijn twijfels uitte over de recente overstromingen in Limburg, België en Duitsland. Hij had het vermoeden dat dit niet écht gebeurde en in scène gezet was door de overheid. De reden? Om ons af te leiden van alles omtrent het coronavirus en de maatregelen daaromheen. Maar we zijn alweer eventjes verder en het is dus tijd voor nieuwe gekkigheid. Op Twitter heeft hij gisteren (4 augustus 2021) namelijk een behoorlijk bizarre oproep gedaan op Twitter richting zijn aanhang. De Tweet is inmiddels honderden keren gedeeld en geliked.

Willem Engel doet bizarre oproep op Twitter

Hij zegt namelijk: “Nee tegen de prikbussen. Zorg ook dat je alle medewerkers fotografeert, voor later zullen we maar zeggen.“. Voor wat vraag je je dan af? Om ze later nog aan de schandpaal te hangen? Om ze op te zoeken? Een behoorlijk dreigement dus. Het gaat hierbij om de prikbussen die in het land rondrijden om de vaccinatiegraad te verhogen. Op meerdere plekken hebben zijn volgers hier dus ook gehoor aan gegeven. Woordvoerder van GGD Hollands Midden Christa van den Bos zegt het volgende: “Onze medewerkers werden van heel dichtbij benaderd door mensen met camera’s. Het was voor hen een heel bedreigende situatie.” Inmiddels heeft GGD Hollands Midden heeft aangifte gedaan tegen voorman Willem Engel van stichting Viruswaarheid.

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Nieuws

Caroline van der Plas erkent blunder: ‘Maarten van Rossem had gelijk’

Gepubliceerd

op

Door

Er is een einde gekomen aan de discussie tussen Caroline van der Plas en Maarten van Rossem. Caroline geeft toe dat ze een enorme blunder heeft gemaakt. ,,Maarten had gewoon gelijk.”

Onzin verspreiden

Caroline vertelde woensdag in Humberto dat zij het flauw vond dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in De Slimste Mens uit de uitzending was gehaald. Na een vraag over D-day, zei Maarten dat het niet duidelijk is waar de D voor staat. Caroline was het daar niet mee eens en zei dat zij wél weet waar de letter voor staat. ,,Die D staat voor decision. Het is decision day.”

Volgens Maarten is dat niet waar, maar Caroline bleef voet bij stuk houden. Ze zei dan ook dat het fragment uit de uitzending was gehaald omdat het beschadigend zou zijn voor zijn imago. Woorden die Maarten niet kan waarderen, want donderdag haalde hij flink uit. ,,Ze heeft gewoon ongelijk. Waarom heeft die Caroline dat niet zelf even opgezocht, voor zij onzin ging verspreiden?”, zei hij tegen Shownieuws.

Caroline in bescherming genomen

Volgens de eindredactie van De Slimste Mens hebben ze juist Caroline in bescherming genomen door het fragment eruit te knippen. En nu weet Caroline het eindelijk zelf ook: ze had ongelijk. ,,Ik had het na de uitzending opgezocht en ik zag decision day. Maar ik las veel te snel ergens overheen en trok gelijk een conclusie”, geeft Caroline toe aan Shownieuws.

,,Ik vind het heel vervelend dat ik de indruk heb gewekt dat ik boos was of dat ze het expres hadden gedaan. Ik vind dan ook dat ik zo sportief moet zijn om het toe te geven: Maarten had gewoon gelijk.”

Lees verder

Nieuws

Sylvie Meis telefoongesprek: ‘Koningin Máxima is ontzettend trots op mij’

Gepubliceerd

op

Door

Sylvie Meis heeft zich tijdens haar strijd tegen borstkanker erg gesteund gevoel door koningin Máxima. Ze hebben in 2010 namelijk kortstondig telefonisch contact gehad met elkaar, onthult de societyster.

Het is eigenlijk not done om uit de school te klappen over een privégesprek met de koning of koningin, maar daar heeft Sylvie Meis maling aan. Ze was gisteren te gast in de Duitse talkshow DAS! en daar kwam ook haar relatie met het koningspaar ter sprake, voor zover er sprake is van een relatie.

Bellen met Máxima

Sylvie was vorige maand aanwezig bij het Duitse staatsbanket van het koningspaar, waar ze Máxima’s schijnwerpers stal. “Ze waren ongelooflijk hartelijk. Ik had grote verwachtingen want ik had al veel gehoord over hoe ze privé zijn en hoe ze zijn als je ze in het echt ontmoet. Het was precies zoals ik gehoopt had. Natuurlijk was ik van tevoren nerveus, maar dat was niet nodig.”

Het was dan ook niet haar eerste contact met Máxima. Na de verloren WK-wedstrijd tegen Spanje in 2010, had Sylvie’s toenmalige liefdespartner Rafael van der Vaart de eer om te bellen met het koningspaar. En ook Sylvie kreeg de koningin vervolgens even te spreken.

‘Ik ben zo trots op je!’

Voor Sylvie is het een dierbare herinnering. “Dat was voor mij zo’n bijzonder moment en heeft mij erg gesteund. Hij heeft haar kort aan de telefoon gegeven. Zonder dat we het hadden afgesproken, zei hij: ‘Schat, hier komt Máxima.’ Mijn hart ging natuurlijk tekeer, want ik had dit niet verwacht.”

Ze vervolgt: “Ze was heel aardig en zo lief voor mij en zei: ‘Sylvie we hebben alles gevolgd, ook het verloop van je ziekte. Ik ben zo trots op hoe je het allemaal doet. Ga zo verder, wees sterk.’ Voor mij betekende dat toen de wereld.”

Overdreven

Weekend-baas Bart Ettekoven denkt dat Sylvie het allemaal schromelijk overdrijft, zei hij gisteren in Shownieuws. “Als het waar is, waar we dan maar even van uitgaan, is het natuurlijk wel heel lief. Maar ik geloof niet dat ze nou op het paleis dacht en nacht bezig zijn geweest van: ‘Goh Alex, heb jij al een nieuwe update over Sylvie en hoe het met haar is?’”

“Ik denk niet dat ze haar zo nauwlettend hebben gevolgd, zoals Sylvie zegt.”

Lees verder

Trending