Contacteer ons

Showbizz

Deze man redde leven van Rachel Hazes

Gepubliceerd

op

Opnieuw een bizar verhaal is ons ten gehore gekomen over Rachel Hazes. Redde Rachel Hazes laatst nog een hondje op het strand van een vreselijke groep meiden, wat later helemaal niet waar bleek te zijn. Dit keer laat Rachel Hazes weten dat ze toen de zonnestudio’s dicht waren ze totaal in paniek was en de eigenaar haar leven redde.

De zongebruinde huid van Rachel ziet er natuurlijk al niet te gezond uit, maar dat komt omdat Rachel wel erg vaak naar de zonnestudio gaat. Toen de zonnestudio’s een maand geleden na lange tijd weer open gingen was Rachel de eerste klant die bij haar vertrouwde zonnestudio naar binnen ging. Overigens zijn Andre Hazes en zijn vriendin Sarah hier ook vaste klanten.

Rachel beweerd zelf dat de eigenaar van de zonnestudio haar leven redde. Bizar dat Rachel het niet meer zag zitten omdat ze niet naar de zonnestudio kon. Rachel heeft echt professionele hulp nodig.

Dit zegt de eigenaar van de zonnestudio over Rachel:

Na 6 maanden gesloten te zijn geweest, waren jij Rachel
en je lieve vriendin Jacq
Een van de eerste die mij kwamen steunen om door deze moeilijke tijd heen te komen.?
Je zei tegen mij
dat ik je leven gered had,
Maar eigenlijk heb jij die van mij,
En van mijn zonnestudio ook gered!
Hier ben ik je erg dankbaar voor..!!!
Lieve Schat, Je bent een Topper..!!! ?
Blij dat ik jou, Jacq,
je zoon 
@andrehazes
en zijn lieve vriendin Sarah
heb leren kennen ?
Jullie zijn allemaal geweldig,
En met een hart van goud..!!! ??
En we gaan snel eens gezellig een drankje doen met zn allen! ?
Tot snel! ?

Hieronder de foto’s:

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending