Contacteer ons

Showbizz

‘Hoogbegaafde’ Bridget Maasland vindt Wesley Sneijder een leeghoofd

Gepubliceerd

op

Bridget Maasland is ronduit verbaasd over het tv-optreden van Wesley Sneijder in De Oranjezomer. Het is ‘shocking’ hoe hij zich uitlaat over corona en over Qatar, vindt de RTL Boulevard-diva.

Wesley Sneijder kwam in het programma van Hélène Hendriks behoorlijk dommig over. Zo riep de voetballer dat hij geen coronavaccin wil, omdat hij ook nooit een griepvaccin heeft gehad. Daarnaast gaf hij aan dat het met de moderne slavernij in Qatar wel meevalt; hij heeft in het land nog nooit misstanden gezien vanuit zijn miljonairsbubbel.

Shocking

Het was echt een verbijsterend optreden, vindt Bridget. Ze liet gisteren in RTL Boulevard blijken dat ze Wesley een behoorlijk leeghoofd vindt. “Iedereen zat al een beetje met plaatsvervangende schaamte, hè? Ik zat ook te kijken en toen kwam er nog iets over heen…”

Jamie Trenité: “Dat was echt wel tenenkrommend, hè?”

Inderdaad, nog tenenkrommender dan hoe Jamie de autocue voorleest. Bridget: “Shocking.”

Omhooggevallen pepernoot

Wesley krijgt ook op sociale media veel kritiek te verduren. “Wesley Sneijder is met afstand de meest hypocriete, omhooggevallen pepernoot van het land. Wat een waanzin kraamt hij uit”, zegt Mark bijvoorbeeld.

Wim: “Dat voetballers niet tot het slimste deel der mensheid behoren, springt de laatste tijd wel in het oog. Eerst Bryan Roy, die een doodsdreiging uit tegen Rutte, nu Wesley Sneijder die zich niet laat vaccineren. Dat hij ongevaccineerd anderen kan besmetten dringt niet tot hem door.”

En John: “Seriously SBS 6, waarom geven jullie podium aan een antivax-gekkie als Wesley Sneijder?”

Fragment

Wesley over de mensenrechten in Qatar:

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending