Contacteer ons

Showbizz

Wesley Sneijder ruziet met Johan Derksen

Gepubliceerd

op

Johan Derksen vindt het een gotspe dat er mensen zijn die zich niet willen laten vaccineren. “We gaan natuurlijk naar een vaccinatieplicht, want anders is er in dit land niet meer te leven. Al die gekken die geen prikje willen mogen straks nergens meer naar binnen”, aldus de voetbalkenner in De Oranjezomer.

Mafkezen

Vakantiegangers doen nooit principieel over een prikje, aldus Johan. “Als je vroeger op vakantie ging, dan had je landen waar je een injectie voor moest hebben. Dat stond dan in je paspoort en anders kwam je niet binnen. Daar heb ik nooit mensen principieel over gehoord van: ‘Daar gaan we niet heen, want dan moeten we eerst een prikje halen!’”

Je ging er gewoon heen, aldus Johan. “Met WK’s in Argentinië moest je ook een injectie hebben. Maar nu zijn er zoveel van die mafkezen die verdrinken in hun eigen principes. Die mensen in Staphorst die weigeren om hun kinderen in te enten worden verguisd in dit land en nu geven ze het gewoon vrij.”

Wesley schrikt

Tafelgast Wesley Sneijder schrok behoorlijk van de tirade van Johan. “Ik ben waarschijnlijk een van die mafkezen, ik heb hem niet. Maar ik ben wel getest. Ik heb corona gehad vorig jaar en ik heb er gelukkig weinig last van gehad. Ik heb hem bewust niet genomen nog.”

Johan verbaasd: “Als ik voorzitter was van een club en ik zou jou als trainer willen hebben en jij moest met mijn kapitaal werken, ook in de kleedkamers, dan zou ik eisen dat je je liet vaccineren. De clubarts zal het ook doen denk ik.”

Ruzie over coronaprik

Wesley: “Dat is prima en als het straks ook echt een plicht wordt en je niet meer kan reizen zonder vaccin, dan zal ik wel moeten. Maar ik heb nu zoiets: waarom zou ik hem nemen?”

Hélène Hendriks: “Waarom kies je er niet voor om gevaccineerd te worden?”

Wesley: “Waarom wel?”

Johan: “Je brengt je omgeving in gevaar.”

Wesley: “Dat is dus helemaal niet waar, Johan.”

Professor Wesley

Hoe zit het volgens professor Wesley? “Ik ken mensen die gevaccineerd zijn en nog steeds corona hebben gekregen en nog steeds mensen hebben besmet met corona. Als jij gewoon een PCR-test gaat doen, die ik moet doen als ik ga reizen, dan weet ik zeker dat ik geen corona heb. Ik kan wel naast iemand zitten in het vliegtuig die gevaccineerd is en het wel heeft.”

Johan: “Ik vind het een soort morele verplichting dat je gewoon alle risico’s zoveel mogelijk vermijdt en gewoon even die prikjes gaat halen.”

Wesley: “Ik heb mijn hele leven lang nog nooit de griepprik genomen, maar ja…”

Qatar

Later kwamen Johan en Wesley ook nog in aanvaring over de mensenrechten in Qatar. Volgens Wesley is het helemaal niet zo erg in dat land. Een geërgerde Johan daarop: “Ik ben het helemaal niet met je eens. Wat jij doet is makkelijk. Als je naar een land als Qatar gaat, dan kun je toch even een dossier lezen over dat land van Amnesty International?”

“Mensen zijn daar moderne slaven. Als je niets gezien hebt, dan heb je óf niet gekeken óf je staat naïef in het leven.”

Fragment

Johan en Wesley over de coronaprik:

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending