Contacteer ons

Showbizz

Frank Jansen komt met groot nieuws

Gepubliceerd

op

Privé zijn ze gescheiden van tafel en bed, maar nu gaan Frank Jansen en Rogier Smit ook professioneel uit elkaar. RTL4 heeft besloten voorlopig te breken met het flamboyante duo. Frank zegt echter de zender trouw te blijven, wat een solocarrière betekent. Precies wat een helderziende al voor hem voorspelde…

Van het duo Frank Jansen (75) en Rogier Smit (46) blijft ook zakelijk niets over. RTL4 heeft laten weten voorlopig geen programma’s meer met het duo te willen maken. Als reden noemen insiders dat Frank en Rogier als koppel ongeloofwaardig zouden zijn. Een paar maanden terug werkten Frank en Rogier nog samen voor het programma De Druiventros: D’r Op of D’r Onder. RTL4-directeur Peter van der Vorst liep, volgens Frank destijds, mee op de set om te kijken of de ex-geliefden elkaar niet in de haren zouden vliegen. De opnames verliepen zonder al te veel grote problemen. Wel kregen beide mannen een spreekverbod opgelegd. Er mocht niet meer gesproken worden over hun toekomst bij RTL en ook zou liever gezien worden dat ze hun privésores achter gesloten deuren zouden uitvechten. Frank vertrok naar zijn woning in Zuid-Frankrijk, terwijl Rogier in Nederland bleef. Nu komt er een einde aan het televisiecontract, dat RTL4 vorig jaar van SBS6 overnam. En daarmee zullen de twee ook op professioneel vlak scheiden. Helderziende Marion Berndsen voorspelde dat begin dit jaar al in Story. ‘Ze hebben laten weten dat ze voor een televisie-programma weer gaan samenwerken,’ liet Marion weten. ‘Maar dat loopt op niets uit. Ik voel dat er heel veel strubbelingen op hun pad gaan komen. Ik zie Rogier ook figuurlijk uit het beeld verdwijnen. Zowel zakelijk als privé gaan ze dus hun eigen weg. Alleen Frank zal televisieprogramma’s blijven maken. Hij heeft de gunfactor van het publiek en krijgt een eigen tv-programma.’ En ook dat zou kloppen, want in een reactie aan Story laat Frank Jansen weten: ‘Ik blijf RTL trouw de komende jaren!!!’

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending