Contacteer ons

Showbizz

Mag André Hazes zoontje niet meer zien van ex Monique Westenberg?

Gepubliceerd

op

Hoewel André Hazes en Monique Westenberg na de breuk nog altijd goed met elkaar overweg konden, lijkt de band nu zó bekoeld te zijn dat André zijn zoontje Dré niet meer ziet. ,,Er is een megaruzie ontstaan.”

Sarah mag Dré nog steeds niet zien

Omdat ze samen een zoontje hebben, hadden de twee nog een goede band met elkaar. Althans, dat zei André. ,,Ik zie mijn zoon drie keer per week. Mensen weten echt niet hoe goed de band tussen mij en Moon nu is”, zei de zanger eerder.

Dat André zijn zoontje een aantal maanden geleden nog drie keer per week zag, lijkt tegenwoordig niet meer aan de orde. André is weer actief op social media maar daar zien we alleen zijn vriendin Sarah en moeder Rachel voorbijkomen. En Rachel en Sarah mogen kleine Dré nog altijd niet zien van Monique.

Monique houdt de deur dicht

En nu lijkt er iets voorgevallen te zijn, want ineens volgt André Monique niet meer op Instagram. Wat de reden daarvan is, is nog onduidelijk. Maar influencer Yvonne Coldeweijer heeft van een bron die dichtbij het stel staat vernomen dat André zijn zoontje niet meer ziet.

Zo zou Monique een omgangsregeling willen laten vastleggen. ,,Monique heeft van de een op andere dag besloten dat er op dit moment geen omgang plaatsvindt, zonder dat er eerst van alles bij de notaris is vastgesteld”, vertelt Yvonne in haar Youtube-video. ,,Tot die tijd houdt ze de deur dicht.”

Megaruzie

Iets wat André niet verwachtte. ,,Hij dacht, ik geef ze geld en een dak boven hun hoofd. Ik ga lekker dertien keer achter elkaar op vakantie en kom binnenvallen wanneer ik wil, want ik betaal toch alles”, aldus Yvonne. ,,En ineens is Monique er helemaal klaar mee. Er is schijnbaar zo’n bom ontploft dat er een megaruzie is ontstaan.”

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending