Contacteer ons

Showbizz

Geen Robert of Wesley: DIT is de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau

Gepubliceerd

op

De liefdesverklaringen gaan over en weer: Yolanthe heeft de liefde weer gevonden! En hoewel er eerder gespeculeerd werd over een hereniging met Wesley Sneijder of een relatie met Robert van der Wallen, lijkt het om iemand anders te gaan…

Liefdesverklaringen

Sinds Yolanthe ervoor uit is gekomen behoefte te hebben aan intimiteit, blijven de liefdesverklaringen voorbij komen. En hoewel eerder werd gespeculeerd over dat Robert van der Wallen haar nieuwe liefde zou zijn, zijn de liefdesverklaringen niet voor hem bedoeld.

In haar Instagram Stories deelt Yolanthe een opvallende tekst, die ook wordt gedeeld door haar nieuwe liefde: Jasmina Stoffel. De twee waren op dat moment ook nog eens samen, want Jasmina deelt vervolgens een foto vanuit het appartement van Yolanthe in Amsterdam. De hele nacht hebben ze ‘diepe gesprekken’ gevoerd.

Trouwplannen?

Een paar dagen geleden postte Yolanthe ook al een opvallende tekst in haar Instagram Stories op het moment dat Jasmina bij haar was. ,,Kleine stapjes in de juiste richting kunnen de grootste stappen zijn in je leven”, luidde het.

Dat zou erop kunnen wijzen dat Yolanthe grote plannen heeft, zoals trouwen. In films als ‘Just say Yes’ speelde Yolanthe de bruid, maar trouwde met een man. Wat betekent het voor die toekomstige films als ze in het echte leven voor een vrouw gaat? Gaan we dan een film zien waarin Yolanthe trouwt met een vrouw?

 

Hoofdstuk Wesley afgesloten

Het leven als alleenstaande moeder is niet makkelijk voor Yolanthe. ,,Ik ga het niet mooier maken dan het is. Het is best eenzaam”, legde ze eerder uit. ,,Het is niet hoe ik het voor ogen had. Ik sta er alleen voor en het is verdrietig dat ik sommige dingen niet kan delen zoals voorheen.”

Het hoofdstuk met Wesley is wat Yolanthe betreft definitief afgesloten. Het is inmiddels meer dan twee jaar geleden dat het huwelijk tussen de twee uit elkaar spatte. ,,Ik heb veel liefde voor Wesley, ik hou van hem, maar niet van zijn gedrag… Ik kan er nog om huilen.” Hopelijk voor Yolanthe dat ze met Jasmina wél het geluk heeft gevonden in de liefde…

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending