Contacteer ons

Showbizz

Naomi blijft na keiharde breuk voor zoontje Michael van der Plas zorgen

Gepubliceerd

op

Naomi Dijkstra blijft na de breuk contact houden met haar ex-vriend Michael van der Plas. Maar dat is enkel in het belang van zijn zoontje Milano. ,,Hij ziet mij al vier jaar als zijn moeder.”

Samantha bleef terugkomen

Onlangs werd bekend dat Naomi en Michael uit elkaar zijn. In weekblad Privé deed Naomi een boekje open over de reden van de breuk. Samantha de Jong, de ex van Michael, had het stel uit elkaar gedreven.

,,Het gedoe met zijn ex Samantha blééf maar terugkomen”, aldus Naomi. ,,Ze was ook aan het stoken. Via social media bracht ze dingen over mij naar buiten waar de honden geen brood van lusten. Haar gedrag beheerste onze relatie.” Dus zette ze uiteindelijk een punt achter de relatie.

Milano ziet Naomi als moeder

Maar het was niet alleen een moeilijke beslissing vanwege haar liefde voor Michael. Een relatiebreuk betekende ook dat ze zou moeten breken met zoontje Milano, en dat wilde Naomi absoluut niet. Om die reden ziet het stel elkaar nog regelmatig. ,,Milano beschouwt mij als moeder. Hij zit echt in mijn hart en ik wil dat mannetje niet kwetsen. Hij wil mij nog vaak zien en dat wil ik ook. Ik zal hem nooit laten vallen”, aldus Naomi in Privé.

Samantha is de echte moeder van Milano, maar zij ziet hem nauwelijks. ,,Ruim vier jaar ziet hij mij dagelijks. Samantha ziet hem één keer in de week. Dat is op kantoor bij jeugdzorg, waar ze hem onder begeleiding anderhalf uur mag zien”, legt ze uit. ,,Milano noemt haar mama, maar ziet haar als beste vriendin.”

‘Ik blijf hem helpen’

Volgens Naomi maakt Samantha in de korte tijd dat ze haar zoontje ziet, er één groot feest van en laat hem wel drie zakken snoep eten. ,,Als hij zich misselijk mag eten, is dat Samantha’s goed recht, maar of het slim is?” Ook zou Samantha de afspraakjes met haar zoontje vaak afzeggen. ,,Ik kan daar met mijn hoofd niet bij. Zolang hij het nodig heeft, blijf ik Milano helpen.”

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending