Contacteer ons

Showbizz

Pijnlijke berichten over huwelijk prins Maurits en Marilène

Gepubliceerd

op

Zij is de dochter van oud-minister Hans van den Broek en hij de zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Marilène van den Broek en Maurits van Vollenhoven (53) trouwden 23 jaar geleden en hebben drie kinderen. Maar inmiddels wordt er steeds luider gesuggereerd dat het sprookje voorbij is.

Sprookje voorbij?

Het grootste familieblad van Nederland Privé suggereert vandaag dat het hapert in de relatie tussen het stel. De vraag wordt op de cover van het blad opgeworpen of het ‘sprookje voorbij’ is. Daarmee wordt kennelijk het huwelijk van de echtelieden bedoeld.

Vorig jaar gingen er al vele geruchten de ronde dat de beste tijden van het huwelijk wel zijn geweest. Op terrassen in Amsterdam-Zuid, waar het gezin woont, zoemde het dat wanneer de kinderen uit huis zijn de stekker uit het huwelijk getrokken zal worden.

Vaker bij dochter dan thuis

Privé gebruikt een uitspraak van een bron dat ‘Maurits en Marilène nog maar zelden samen’ zijn. Oudste dochter Anna woont tegenwoordig in de voormalige ouderlijke woning nabij de RAI, waar Marilène vaker gezien wordt dan thuis.

Dat Marilène vaak bij haar dochter is, kan te maken hebben met het feit dat dochter Anna en zoon Lucas nu studeren en dochter Felicia ook vaak van huis is. Marilène zou vermoedelijk niet de hele dag bij Maurits willen zijn, die een echte thuiswerker is.

Financiële problemen

Daarbij lijkt het erop dat Maurits en Marilène te maken hebben met financiële problemen. Op het woonadres staan drie bedrijven. Alle drie staan ze bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als financiële holdings. Maar of het ook geld oplevert, is nog maar de vraag. Want wanneer er gekeken wordt naar de opgetelde hypotheken, blijkt het stel niet bepaald in het geld te zwemmen.

In 2006 kochten ze de Amsterdamse woning voor 2,6 miljoen euro. Maar inmiddels rusten er twee hypotheken op. Eén van 2,3 miljoen euro, aangedaan bij de koop, en één van 1,5 miljoen euro. De moeder van Maurits, prinses Margriet, leende eerst een miljoen aan haar zoon en daarna nog eens 150.000 euro. Maar omdat Maurits de rente die hij over de lening had maar niet betaalde, werd het omgezet in een hypotheek van 1,5 miljoen euro.

Pijnlijk

Daarnaast is het nog maar de vraag of er veel te verdelen valt wanneer het stel gaat scheiden. Het paar is niet in gemeenschap van goederen getrouwd. Marilène kan daarom geen aanspraak maken op het vermogen van haar man dat hij mogelijk heeft dankzij schenkingen van zijn ouders.

Dat dit alleen al wordt gesuggereerd is pijnlijk voor het gezin en de familie. De twee werden ooit gezien als het ideale stel met een fijne thuisbasis in Amsterdam-Zuid, waar ze ook de plaatselijke room-katholieke kerk bezochten. In de Obrechtkerk, hun vaste pleisterplaats, is Marilène tegenwoordig steeds vaker alleen te zien bij de Zondagse mis.

Lees verder

Showbizz

Monique Westenberg kotst auto onder na uit de hand gelopen feest

Gepubliceerd

op

Door

Monique de ex van Andre Hazes doet zelf een hele opvallende onthulling. Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van Andre Hazes. Daar heeft Andre’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele rel van gemaakt.

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden.

“Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

“Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis.

“In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan?

“Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd.

“De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Lees verder

Showbizz

ZIEN: Minister Hugo de Jonge deelt gezellige vakantiekiekjes

Gepubliceerd

op

Door

Hugo de Jonge geniet samen met zijn gezin van een vakantie in Italië. De demissionair minister deelt op Instagram de vakantiefoto’s met zijn volgers.

De Jonge en zijn gezin genieten op dit moment van een vakantie in Italië. Hugo reisde hierheen met zijn vrouw, zoon en dochter en deelt op Instagram meerdere vakantiefoto’s. Te zien is dat de demissionair minister kampeert met zijn familie, en onder meer geniet van een stranddag.

Lees verder

Showbizz

Zien: Chantal Janzen zorgt voor rode oortjes door uit de kleren te gaan!

Gepubliceerd

op

Door

Chantal Janzen is niet vies van een pittig plaatje op zijn tijd. Sinds een aantal jaar heeft de blonde presentatrice een eigen blad genaamd &C waar ze zelf ook regelmatig model voor staat. Meestal is dat volledig gekleed, maar soms ook niet. En natuurlijk is het de kunst om de foto’s uit die laatste categorie vooral niet te missen. Ze heeft namelijk een shoot gehouden voor het augustusnummer van haar blad waar het allemaal draait om het leven tussen de lakens. Dat komt natuurlijk omdat het deze zomer een pittige zomer zou worden vol feesten, zuipen, losgaan en brak-ups na een lange tijd in een lockdown gezeten te hebben. Nou, niets is minder waar, maar we hebben wel fijne kiekjes van Chantal.

Chantal Janzen heeft het nog steeds op 42-jarige leeftijd!

Met het prachtige onderschrift “Bonjour Comment allez-vous?” kun je wel even enkele minuten wegzwijmelen. Voor het geval je denkt: “Wat betekent dat? Ik kan geen Spaans..”, dit is Frans. Dus. Kijk en geniet. Onder de onderstaande foto die de presentatrice zelf geplaatst heeft staat nog de uitwerking van de foto op de cover van haar blad &C. De foto’s zijn overigens en uiteraard gemaakt door Roger Neve. Zoek maar even op op Instagram, zal je blij van worden!

Lees verder

Trending