Contacteer ons

Viraal

5 goede tips om een trio zo soepel mogelijk te laten verlopen

Gepubliceerd

op

Een trio kan een exciting avontuur zijn dat je relatie naar een ander level kan brengen. Maar voordat je jezelf in deze bijzondere ervaring stort, is het belangrijk om een aantal essentiële tips in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat het een positieve ervaring wordt voor alle partijen.

1. Open communicatie

Trio’s in films zijn opwindend en verlopen altijd soepeltjes. Het voorspel, naspel en alles eromheen is never ongemakkelijk. Ook is het vinden van een derde persoon in een film makkelijker dan ooit. Maar laten we eerlijk zijn: zo werkt het in het echte leven niet. Dingen kunnen soms ongemakkelijk aanvoelen, maar dat maakt het alleen maar puur en extra bijzonder. Ben je een beetje zenuwachtig? Houd dan deze tips in je achterhoofd.

1. Open communicatie
Voordat je ook maar één stap zet in de wereld van trio’s, is het heel belangrijk om open en eerlijk met je partner te communiceren. Praat over je fantasieën, verwachtingen en eventuele zorgen die je hebt. Het is essentieel dat jullie beiden volledig instemmen met het idee en dat jullie grenzen en comfortniveaus duidelijk zijn gedefinieerd.

2. Kies de juiste partner

Het selecteren van de juiste persoon of personen om je trio mee te beleven is van groot belang. Vertrouwen, respect en aantrekkingskracht zijn cruciale punten. Zorg ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en op dezelfde pagina staat wat betreft de verwachtingen en grenzen.

3. Stel duidelijke grenzen vast

Een trio kan grensverleggend zijn, maar het is belangrijk om van tevoren duidelijke grenzen vast te stellen. Bespreek welke dingen wel en niet acceptabel zijn, welke seksuele handelingen iedereen comfortabel vindt en welke scenario’s jullie graag willen verkennen. Respecteer elkaar al-tijd en houd er rekening mee dat je halverwege kunt veranderen van gedachten.

4. Neem de tijd om te verkennen

Neem de tijd om elkaars lichamen te verkennen en te genieten. Dit is zó (maar dan echt ZO) belangrijk. Vergeet never dat het uiteindelijke doel is om plezier te hebben en te genieten van de ervaring.

5. Zorg voor nazorg

Na afloop van een trio is het belangrijk om na te praten met je partner en eventuele gevoelens of emoties te bespreken die naar boven zijn gekomen. Het kan zijn dat er jaloezie, onzekerheid of andere emoties ontstaan, en het is essentieel om deze openlijk te bespreken. Houd hierbij geen informatie achterwege, maar wees echt open en eerlijk. Alleen dan heeft zo’n gesprek echt zin.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending