Contacteer ons

Nieuws

Chantal Janzen emotioneel om zoon: ‘dit wil niet’

Gepubliceerd

op

Dat haar zoontjes niet voor altijd klein blijven, realiseert nu ook Chantal Janzen (42) zich. Op Instagram staat ze uitgebreid stil bij haar oudste mannetje James en ja, daar wordt de presentatrice best even emotioneel van.

Chantal poseert met vochtige ogen samen met haar zoontje voor de camera en schrijft: ‘Toen ik nog geen of net moeder was, vond ik andere moeders een beetje overdreven doen als ze het hadden over hun ‘1e baby’, hun ‘firstborn’ en de eeuwige ‘geniet er maar van want de tijd gaat zo snel vóórdat je het weet zijn ze ineens groot’- uitspraken.’

Overdreven

Janzen geeft aan dat ze het een beetje ‘gezever, overdreven en overrated’ vond. ‘Want als ik destijds klaagde over een niet-slapend kind riep ik met wallen tot mn knieën terug ‘Nou, ik kan niet wáchten tot ie t huis uit gaat!’ Toch ziet de blondine wel in dat niet alleen de wijsheid met de jaren komt, maar ook de zachtheid. ‘Zachter worden. In best veel dingen. Of beter gezegd (en toegegeven): sentimenteler.’

Weeïg

‘Dus daar ga ik, hou je vast, en stop met lezen als je net als ik vroeger snel iets weeïg vind’, waarschuwt Chantal haar volgers alvast. ‘Oh mijn god, wat gaat de tijd snel. Waar is mijn eerste baby gebleven, mijn kleintje, eerstgeborene. En volgend schooljaar gaat-ie al naar de middelbare school. Stop de tijd!’

Irritaties

Janzen is blij dat ze dat er even uit heeft kunnen gooien en geeft toe dat ze ook zo’n moeder is geworden, maar dat maakt haar niet uit. ‘En wees trouwens maar niet bang, mede-anti weeïge mensen, ik heb nog GENOEG dingen waaraan ik me irriteer. Maar dat terzijde.’ Ze sluit af: ‘En ja, ik heb hier overigens ook nog ‘s vochtige ogen van ontroering op deze foto. Waarop ik sta met m’n eerste baby. Wat ben ik toch trots op ‘m. Je wil dat ze groter worden, maar ook altijd klein blijven. Lastig hè? ❤️.’

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending