Contacteer ons

Nieuws

Akwasi mogelijk weg als omroepbaas na intimideren journalist

Gepubliceerd

op

Akwasi stopt mogelijk als boegbeeld van Omroep Zwart nu hij in opspraak is geraakt vanwege het intimideren van een NPO-journalist. Hij gaat zich beraden op zijn rol, laat hij weten op Instagram.

Het is de tweede keer dat Akwasi in het nieuws komt vanwege zijn agressiviteit. Nadat hij tijdens zijn beruchte speech op de Dam opriep tot geweld tegen Zwarte Piet, heeft hij zich nu bizar gedragen tijdens een interview met een NPO Radio 1-programma van de EO. Hij nam de laptops mee van het radioteam en dreigde deze te formatteren.

‘Niet goed te praten’

De EO wachtte twee weken met het publiceren van het bizarre radio-interview en Akwasi ziet pas nu, na de ontstane ophef, reden om bij zichzelf te rade te gaan. “Ik ga bij mezelf te rade hoe dit heeft kunnen gebeuren en wat mijn rol binnen Omroep Zwart zal zijn”, laat hij weten.

Akwasi was na zijn speech op de Dam nog creatief met excuses (‘woordkunstenaar’), maar weet de boel nu niet goed te praten. “Mijn reactie na het misgelopen interview met de EO is niet goed te praten.”

En nu? “Voorlopig zal ik zwijgen.”

Steun

De rapper wordt gesteund door een deel van zijn aanhang. “Wanneer je constant in een hoekje wordt geduwd, is het menselijk om te breken. Sterk van je. We still love u. Komt goed”, zegt artieste Naaz.

En Defano Holwijn: “Erkennen is kracht. We live and we learn.”

Typhoon: “Tek a rust lion, je wordt gedragen.”

Tanja Jess: “Het is onhandig, maar de incidenten rond Akwasi hebben niets met deze omroep te maken. Ik zou het jammer vinden als het imago van Omroep Zwart hierdoor besmeurd wordt.”

Boze leden

Volgens het AD zijn er echter ook veel boze leden van Omroep Zwart. “Toen ik las hoe hij weer over de schreef ging met gewelddadige uitspraken en intimidatie raakte ik mijn vertrouwen in hem kwijt”, zegt lid Paulien bijvoorbeeld.

De krant wijst er in zijn artikel op dat Akwasi nu mogelijk alsnog vervolgd gaat worden voor zijn uitspraken op de Dam. “Hoewel omroep EO geen aangifte tegen de muzikant doet kan het Openbaar Ministerie besluiten hem alsnog te vervolgen voor zijn opruiende speech.”

Insta-post

De Insta-post van Akwasi:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending