Contacteer ons

Showbizz

Alberto Stegeman blikt terug op zijn ruzie met Peter R. de Vries

Gepubliceerd

op

Alberto Stegeman blikt in de Weekend terug op zijn tv-ruzie met Peter R. de Vries. De heren stonden begin vorig jaar als kemphanen tegenover elkaar in RTL Boulevard. Is het daarna goedgekomen?

Zijn bezoek aan RTL Boulevard kreeg begin vorig jaar een onverwachte wending voor Alberto Stegeman: hij werd plotseling keihard aangevallen door Peter R. de Vries. “Ik vind het eerlijk gezegd een beetje schijnnieuws wat jij maakt met dit soort dingen”, zei de misdaadjournalist over Alberto’s programma Undercover in Nederland.

Enorme televisieruzie

Het leidde tot een fikse televisieruzie tussen Alberto en Peter. “Ik vond zijn reactie wel zeer oncollegiaal. Hij weet ook dat voor de onderzoeken die we doen, met het hele team, vaak maanden bezig zijn”, zei Alberto een paar dagen later op de radio. “Ik vond het een beetje respectloos.”

Peter verbaasde zich over de gepikeerde reactie van Alberto. “Toen hij bij Boulevard binnenkwam en mij zag, was zijn eerste reactie: ‘Ha, gelukkig, in ieder geval deskundig commentaar vanavond.’ Kennelijk betekent dit dat je dan niets kritisch meer mag zeggen en alleen maar schouderklopjes mag uitdelen.”

Geen blijvende schade

Die tv-aanvaring heeft volgens Alberto geen blijvende schade opgeleverd in hun relatie. “Na die bewuste tv-uitzending was het eigenlijk meteen over, we hebben het er niet meer over gehad. Dat is ook het enige moment geweest dat er tussen ons iets is voorgevallen”, vertelt hij aan weekblad Weekend.

Peter is vermoord en dat raakt Alberto zeer. “Hij was iemand die de lat heel hoog heeft gelegd voor zichzelf, en daarmee ook voor zijn collega’s. Hij was voor mij een voorloper, ik kwam pas later. Peter was iemand tegen wie ik echt opkeek.”

Impact

Welke impact heeft de moord op Peter op Alberto’s werk? “Daar wil ik nog niet te veel over zeggen, het is nog zo vers. Op dit moment doen we gewoon ons werk en gaan we daarmee door.”

“We laten ons niet door angst leiden, nee. Ik denk alleen maar: we moeten dit onrecht blijven bestrijden en staan voor dat waar Peter voor stond, en waar wij ook al die jaren voor hebben gestaan.”

Fragment

De toenmalige tv-ruzie:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Erg Verdrietig nieuws voor de zoon van Frans Bauer

Gepubliceerd

op

Door

Elke week zit er weer een trouwe groep kijkers te kijken naar de perikelen van de familie Bauer. Twintig jaar geleden was de realityserie al immens populair, maar ook de nieuwe realityserie is een regelrechte hit.
Niet alleen Frans en Mariska vallen goed in de smaak bij de kijkers, maar ook hun leuke zonen. Voornamelijk Fransje Jr. valt goed in de smaak bij de jongere meiden.

Frans Bauer Jr. en Emy

Drie van de vier zonen van Frans hebben een vriendinnetje. De dames zijn geregeld te zien in de serie. De vriendin van Fransje Jr. was eigenlijk de eerste afleveringen helemaal niet te zien. Het bleek uit te zijn met de dame. De jongere meiden die naar de show keken vonden het alleen maar fijn, want hij viel nogal in de smaak.
De laatste aflevering werd duidelijk dat de liefde tussen Fransje en Emy toch weer was opgebloeid. Ze was daarom ook te zien in de laatste aflevering van de serie. Toch was dit weer voor korte duur, want er zijn weer nieuwe perikelen in het liefdesleven van Fransje.

Fransje weer vrijgezel

Fransje was dus weer even gelukkig in de liefde, maar inmiddels zijn de twee weer uit elkaar. Toch vind Fransje het niet erg dat zijn ex te zien is in de serie: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”
Toch is het maar de vraag of Fransje lang vrijgezel is. Hij valt namelijk ook op Instagram goed in de smaak. Geregeld showt hij video’s met zijn outfit van de dag.
“Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn. Ik besloot gewoon een keer een filmpje te maken van mijn outfits om te kijken wat mensen daarvan vinden. Het eerste filmpje ging best wel hard, dus mensen vonden het blijkbaar tof om te zien.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Sylvie Meis wijst versierpoging van Dave Roelvink keihard af en loopt boos weg!

Gepubliceerd

op

Door

Sylvie Meis is toch wel de koningin van de ongemakkelijke interviews. In het leven van Sylvie draait natuurlijk alles om Sylvie en een beetje om hele rijke mannen. Tegenwoordig loopt Sylvie er maar alleen bij en is ze waarschijnlijk het derde wiel wanneer ze samen met zoonlief aan het diner zit. Die heeft namelijk wel een vriendin die hij langer dan 2 maanden vast kan houden. Inmiddels staat Sylvie erom bekend alleen met stinkend rijke mannen te daten. We zagen al bijvoorbeeld de kunstenaar Niclas Castello die goed is voor heel wat miljoenen. Daarna verschenen nog wat kortstondige multimiljonairs. Toen Quote 500-lid Wim Beelen die met zo’n 150 tot 200 miljoen zijn vrouw zou hebben verlaten voor Sylvie. Al die mannen komen uiteindelijk tot de conclusie dat het luxeleventje van Sylvie toch niets voor hen is. Soms wil je gewoon even een tosti in plaats van een toastje met kaviaar.

Sylvie Meis wijst Dave Roelvink af: ‘Anderhalf miljard te weinig!’

Afgelopen week was Sylvie aanwezig bij de FHM-uitreikingen. Daar werd namelijk een eenmalige prijs voor Queen of the Century Award die naar Sylvie is gegaan. Daar was Sylvie natuurlijk wel blij mee en kwam helemaal vanuit Duitsland hierheen om te prijs in handen te nemen. Voor mannelijk Nederland hét moment om hun kans te wagen bij Sylvie. Dave Roelvink is sinds kort ook vrijgezel en papa zit natuurlijk goed in het geld. Hoewel een erfenis nog ver weg is is niet geschoten altijd mis. De verslaggever van de Telegraaf helpt een handje, maar Sylvie lijkt hier niet van gediend te zijn. Dave komt tot de conclusie dat hij toch nét anderhalf miljard euro te kort komt om kans te maken:

Lees verder

Trending