Contacteer ons

Nieuws

Andre Hazes en Lil Kleine misdragen zich zwaar

Gepubliceerd

op

Andre Hazes en Lil Kleine zijn gisteren samen gespot op een terras. De twee meest besproken heren uit showbizzland zaten samen wat te drinken en wellicht deelde ze nog wat adviezen aan elkaar uit.

Lil Kleine is al enkele weken in Nederland nadat zijn vriendin Jamie eindelijk een einde aan de relatie maakte. Niet zolang geleden nog sloeg Lil Kleine zijn vriendin kort en klein in een hotelkamer. Hoewel het leek of Jamie toch verder ging met Lil Klein is er in de weken na dit incident weer verschillende keren ruzie geweest. Dit was de druppel voor Jamie om er definitief een eind aan te maken. Jamie is inmiddels meerdere keren gespot met een andere Nederlandse rapper waarmee ze het erg gezellig mee heeft.

Maar terug naar gisteren waar Lil Klein en Andre Hazes iets met elkaar gingen drinken op een terras. Voordat ze bij elkaar kwamen deelde Lil Kleine een filmpje op Instagram waarin te zien was dat hij onderweg was naar Andre Hazes. Alleen zie je in dit filmpje dat Lil Kleine zich misdraagt op de weg. Het filmpje maakt hij zelf achter het stuur van zijn patserbak.

Hij rijdt veel te snel en probeert meerdere weggebruikers van de rijbaan te duwen. Er ontstaat echt een gevaarlijke situatie waarbij de bestuurder voor hem nog enkele meters van hem af zit. Als deze bestuurder zou moeten remmen dan beland Lil Kleine daar bovenop met alle gevolgen van dien. En daarnaast filmt hij zijn dolle rit ook nog eens zelf dat betekent dat hij maar één hand op het stuur heeft.

Op de foto waar de twee op het terras zitten zie je ook weer het blauwe potje Snus van Andre Hazes op tafel liggen waar hij zo verslaafd aan is. De Jellinek kliniek maakt zich in ieder geval grote zorgen over het gebruik van dit zeer verslavende middel. Andre gebruikt dit al jaren hij is er voor het eerst mee gespot toen hij met Bridget Maasland ging.

Overigens zijn de reactie’s op de foto van de twee samen ook niet mals. Zo worden ze onder meer ”Dumb & Dumber” genoemd.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending