Contacteer ons

Laatste Nieuws

André Hazes gaat uit zijn plaat: ‘Ooit kom jij de verkeerde tegen!’

Gepubliceerd

op

André Hazes jr. is helemaal uit zijn plaat gegaan tegen roddelinsider FawryNotSawry, het valse digizusje van Albert Verlinde. André waarschuwt Fawry dat hij ooit nog eens de verkeerde tegen zal komen.

De populariteit van André staat behoorlijk onder druk vanwege zijn narcistische gedrag en zijn omgang met vrouwen. De volkszanger en zijn familie zijn voer voor de showmedia, die dagelijks meerdere Hazes-nieuwtjes over het volk uitspuwen. Fawry profiteert daar ook van en moedigt het geruzie binnen de Hazes-familie dan ook van harte aan.

Sarah zwanger?

Fawry volgt ook de romance van André met zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen op de voet. Hij mengde zich onlangs in de geruchten over haar eventuele zwangerschap. “Er gingen geruchten dat Sarah van Soelen zwanger zou zijn en ik dacht bij mezelf: dat kán niet waar zijn, die gaan nét met elkaar”, vertelt hij in de YouTube-show de RoddelLoog.

Het zou vreselijk zijn voor Sarah, aangezien we allemaal weten dat ook zij vroeg of laat wordt gedumpt, aldus Fawry. “Natuurlijk gaat alles in de fast train met die mensen, dus ik dacht: dat is gewoon zielig, ook omdat ze binnenkort dan alleenstaande moeder wordt en dat gun je haar ook niet.”

Honderd procent

Sarah bleek uiteindelijk niet zwanger. “Ik heb dus van een insider gehoord die heel dichtbij staat dat ze honderd procent niet zwanger is, dus ik had op mijn Instagram gezet: ‘Jongens, ik heb van een insider gehoord dat Sarah van Soelen niet zwanger is. Ik zou het ook een beetje te snel vinden.’ Dat is letterlijk wat ik heb gezegd.”

Daar sloeg André op aan. Kennelijk volgt hij ook het roddelaccount van FawryNotSawry. “Dat is al algemeen bekend, want hij zit elke dag te loeren, prima. Maar toen had hij me ook een berichtje gestuurd uit het niets.”

Woest berichtje

André liet Sawry het volgende weten in een woest privéberichtje op Instagram: “Ben je nooit bang dat je een verkeerde treft met je aannames en verhalen zomaar verspreiden? Ik pik het wel want het slaat nergens op, maar ooit kom je een verkeerde tegen…”

Fawry is verbaasd. “Zomaar uit het niets!”

Aandachtstrekker

Dat André hierover valt, verbaast Fawry en zijn RoddelLoog-collega René Watzema enorm. René: “Dat is natuurlijk een beetje gek, want hij leeft hiervoor.”

Fawry: “Hij gaat met f*cking fotografen op vakantie, waar heb je het over?”

René: “Dit is gewoon een beetje uitlokken. Moeten we dit zien als een dreigement?”

Fawry: “Een dreigement weet ik niet, maar ik vind het een beetje treurig als je zoiets gaat sturen, ook omdat ik nog nooit iets heel slechts over die twee heb gezegd.”

Nou ja, buiten Fawry’s voorspelling over hun relatie om dan. “Die twee, geloof me: over vier maanden is het sprookje uit. Dat is toch altijd zo bij hem?”

RoddelLoog

De RoddelLoog kunt u onderstaand bekijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending