Contacteer ons

Laatste Nieuws

André Hazes neemt een zeer zeer drastisch besluit: Is dit het einde?

Gepubliceerd

op

Het turbulente leven van André Hazes, doordrenkt met hoogte- en dieptepunten, is opnieuw onder de glinsterende spotlights van de showbizzwereld geschoven. In de wirwar van zijn muzikale carrière, getekend door vroegere verslavingen en een carrousel van liefdesavonturen, lijkt André eindelijk een moment van sereniteit te hebben gevonden. Zijn podium is wekelijks verlicht, een baken in de storm van zijn soms tumultueuze leven, waarbij zijn hereniging met Monique Westenberg een subtiele indicatie is dat hij, althans voorlopig, de rustigere wateren opzoekt. Maar kunnen we bij André echt spreken van kalmte na de storm?

Zijn muzikale reis heeft recentelijk een ander pad gekozen, met een gewaagde wijziging in zijn sound. Maar zijn fans lijken niet helemaal in de pas te lopen met deze nieuwe André-melodieën. Tegenvallende streaming- en ticketverkoopcijfers rijzen de vraag: hoe verwerkt de zanger dit?

De openheid van André in het magazine LINDA. onthult een man die hunkert naar acceptatie voor zijn nieuwe muzikale stijl, maar het is ook een man die de schaduw van zijn destructieve verleden erkent: “Als ik terugval in die oude slechte gewoontes, zal ik stoppen met optreden,” onthult hij. Drank en het befaamde “witte spul” hebben voorheen een donkere wolk over zijn leven geworpen, en de demonen van het verleden loeren wellicht nog in de coulissen. André zal dus stoppen met zingen als hij een terugval heeft.

Kan het rauwe talent van André de strijd aangaan met de mogelijke verleidingen die op de loer liggen, vooral wanneer tegenslag op de loer ligt? De recente misstappen van Dave Roelvink waren een bittere herinnering aan hoe gemakkelijk oude gewoonten kunnen terugkeren.

Binnenkort zal het tweede deel van zijn documentaire worden onthuld, waarin mogelijk meer inzicht wordt geboden in de ziel van de zanger. Hierin zal ongetwijfeld meer te ontdekken zijn over zijn innerlijke strijd en artistieke evolutie, terwijl wij, het publiek, ons afvragen: zal André de harmonie vinden die hij zoekt, zowel in de muziek als in zijn persoonlijke leven?

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending