Contacteer ons

Nieuws

André Hazes verbijsterd door zangeres zonder broek: ‘Mag ik je nummer?’

Gepubliceerd

op

Ruim 1 miljoen mensen zagen gisteravond hoe operazangeres Helene Kalisvaart diepe indruk maakte op de jury van We want more. André Hazes wist niet wat hij hoorde, maar vooral niet waar hij moest kíjken: de vrouw verscheen zonder broek op het podium. Toen ze opmerkte dat ze hoge noten ‘uit haar kruis’ haalt, was hij helemaal in de war. ,,Mag ik je nummer?’’

Van haar jonge zoontje IJsbrand mocht ze het eigenlijk niet zeggen. ,,Maar ik doe het toch’’, zei Helene voorafgaand aan haar optreden, terwijl het ventje achter de schermen een bedenkelijk gezicht trok. Waar ze de hoge noten in het lied La mamma morta vandaan haalt? ,,Ja, eh… ja, uit je… uit je kruis.’’

Jurylid André hoorde het met grote ogen aan, ook vanwege de outfit van de hippie-achtige kunstzinnige ondernemer. Ze droeg een blouse, met daaronder alleen een panty en hoge cowboylaarzen. Daardoor was de bron van haar hoge noten al bij de minste bewegingen zichtbaar voor het publiek.

Climax
De vrouw zong zich met gemak naar de halve finale van de SBS 6-show, aangezien alle vijf de juryleden op hun ‘I want more’-knop drukten. Reden voor Helene om te juichen – en te springen. André wist niet waar hij het zoeken moest. ,,Oh nee, we zien je kruis!’’ riep hij lachend.

Het deerde Helene niet. ,,I love it’’, zei ze, verwijzend naar haar optreden. ,,Oké, nog één keer springen dan’’, grapte André, waarna de vrouw nog eens de lucht in ging. Haar zoontje sloeg backstage ondertussen zijn handen voor zijn gezicht.

,,Het blijft me verbazen dat er zo’n stemgeluid uit iemand kan komen’’, begon André zijn commentaar. Nu de sfeer toch ondeugend was, wilde hij wel zeggen wat hij nog meer voelde. ,,Als ik mijn ogen dichtdeed, zag ik een liefdesscène voor me die tot een climax kwam.’’

Collega Trijntje Oosterhuis zei dat ze zelf ook zo mooi klassiek wil leren zingen. ,,Dat verhaal over je kruis kan ik je wel een keer uitleggen’’, zei Helene, waarop Trijntje haar nummer vroeg om een afspraak te maken. Daar had André ook wel oren naar. ,,Mag ik ook je nummer?’’ lachte hij.

Onderbroek
Ook Ali B en Davina Michelle roemden haar ‘magische’ optreden en gezellige persoonlijkheid. Opera-expert Henk Poort was zelfs geëmotioneerd. ,,Jij bent zo’n ongelofelijk reclamebord voor de opera’’, zei hij. ,,Het is niet ouderwets, stoffig en nuffig. Jij bent opera. Ik kán janken hoor, nu.’’

Toen Helene wegliep, brandde er nog een vraag op Andrés lippen. ,,Had ze nou een onderbroek aan of niet?’’ vroeg hij zijn collega’s. Davina dacht van wel, Trijntje en Henk van niet. ,,Nee, volgens mij niet hoor’’, concludeerde André, duidelijk verbijsterd. Het maakte haar familie (en haar zoontje) niet meer uit: zij vielen de vrouw backstage in de armen.

Helene ging naar huis met 500 euro. Over enkele weken keert ze terug in de halve finale.
Bron: AD Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending