Contacteer ons

Nieuws

André Hazes verbijsterd door zangeres zonder broek: ‘Mag ik je nummer?’

Gepubliceerd

op

Ruim 1 miljoen mensen zagen gisteravond hoe operazangeres Helene Kalisvaart diepe indruk maakte op de jury van We want more. André Hazes wist niet wat hij hoorde, maar vooral niet waar hij moest kíjken: de vrouw verscheen zonder broek op het podium. Toen ze opmerkte dat ze hoge noten ‘uit haar kruis’ haalt, was hij helemaal in de war. ,,Mag ik je nummer?’’

Van haar jonge zoontje IJsbrand mocht ze het eigenlijk niet zeggen. ,,Maar ik doe het toch’’, zei Helene voorafgaand aan haar optreden, terwijl het ventje achter de schermen een bedenkelijk gezicht trok. Waar ze de hoge noten in het lied La mamma morta vandaan haalt? ,,Ja, eh… ja, uit je… uit je kruis.’’

Jurylid André hoorde het met grote ogen aan, ook vanwege de outfit van de hippie-achtige kunstzinnige ondernemer. Ze droeg een blouse, met daaronder alleen een panty en hoge cowboylaarzen. Daardoor was de bron van haar hoge noten al bij de minste bewegingen zichtbaar voor het publiek.

Climax
De vrouw zong zich met gemak naar de halve finale van de SBS 6-show, aangezien alle vijf de juryleden op hun ‘I want more’-knop drukten. Reden voor Helene om te juichen – en te springen. André wist niet waar hij het zoeken moest. ,,Oh nee, we zien je kruis!’’ riep hij lachend.

Het deerde Helene niet. ,,I love it’’, zei ze, verwijzend naar haar optreden. ,,Oké, nog één keer springen dan’’, grapte André, waarna de vrouw nog eens de lucht in ging. Haar zoontje sloeg backstage ondertussen zijn handen voor zijn gezicht.

,,Het blijft me verbazen dat er zo’n stemgeluid uit iemand kan komen’’, begon André zijn commentaar. Nu de sfeer toch ondeugend was, wilde hij wel zeggen wat hij nog meer voelde. ,,Als ik mijn ogen dichtdeed, zag ik een liefdesscène voor me die tot een climax kwam.’’

Collega Trijntje Oosterhuis zei dat ze zelf ook zo mooi klassiek wil leren zingen. ,,Dat verhaal over je kruis kan ik je wel een keer uitleggen’’, zei Helene, waarop Trijntje haar nummer vroeg om een afspraak te maken. Daar had André ook wel oren naar. ,,Mag ik ook je nummer?’’ lachte hij.

Onderbroek
Ook Ali B en Davina Michelle roemden haar ‘magische’ optreden en gezellige persoonlijkheid. Opera-expert Henk Poort was zelfs geëmotioneerd. ,,Jij bent zo’n ongelofelijk reclamebord voor de opera’’, zei hij. ,,Het is niet ouderwets, stoffig en nuffig. Jij bent opera. Ik kán janken hoor, nu.’’

Toen Helene wegliep, brandde er nog een vraag op Andrés lippen. ,,Had ze nou een onderbroek aan of niet?’’ vroeg hij zijn collega’s. Davina dacht van wel, Trijntje en Henk van niet. ,,Nee, volgens mij niet hoor’’, concludeerde André, duidelijk verbijsterd. Het maakte haar familie (en haar zoontje) niet meer uit: zij vielen de vrouw backstage in de armen.

Helene ging naar huis met 500 euro. Over enkele weken keert ze terug in de halve finale.
Bron: AD Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending